TEREN IN CONCESIUNE

TEREN IN CONCESIUNE | Autor: roxicucu

Link direct la acest mesaj

Vreau sa construiesc o casa intr-o localitate langa Galati si am gasit un teren in concesiune. Cum se poate prelua concesiunea asupra acestui teren? Din cate am inteles, pentru a putea prelua concesiunea trebuie sa existe o lucrare inceputa, o fundatie, ceva pe terenul respectiv. Se poate asa, este legal? Ca ma gandesc ca daca nu se poate prelua concesiunea nu voi putea incepe constructia pentru ca nu voi putea scoate autorizatiile si toate actele necesare pe numele meu...
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Dar cine e proprietar al terenului, pe ce termen e concesiunea si pentru ce anume e concesionat???(scop comercial sau constructie, se platesc redevente..sunt multe de discutat)

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Ai drept de preemptiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Terenul este concesionat pe o perioada de 25 de ani din care au trecut deja vreo 10 si este concesionat pentru constructie. Proprietar al terenului este Primaria din localitatea respectiva si se plateste o taxa de 36o ron pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2008 spune:

Pai te duci la Primarie si preiei contractul de concesiune (cu acordul concedentului, bineinteles). Apoi te subrogi in toate drepturile lui.

Mergi la inceput