Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 9
elara spune:
Auzi, Clau, vezi cum functioneaza mecanismele astea psihologice? Acum realizez. 

Cred ca undeva in subconstient ma simteam tradatoare ca tocmai ce-l oferisem la schimb... si hop!!!! in sec 2 m-am apucat sa-l laud... 
Al meu sta cu fata, am mai pov eu. O plimba pe afara... desi cel mai des o plimbam amandoi (doar dim ma mai duc eu uneori singura). Aseara o ora am vb cu sor-mea la tel si el a plimbat-o si cand s-a intors ma intreaba: tot la tel? tot cu aceeasi persoana?
Face el multe in casa (aspira, repara una-alta, mai spala si vase uneori), e glumet tare, dragastos.... da' nu mereu ca mai face si urat, critica si carcoteste uneori (e zodia Gemeni, asa ca eu i-am zis sa ii fie clar ca din ei doi eu il iubesc doar pe ala buuuun si duuulce
).
Ce m-a impresionat la al tau a fost ca ai zis ca face mancare IN FIECARE SEARA
si pune rufe la spalat la 2 zile. Al meu gateste doar ocazional....sa zic asa.. cam de 1-2 ori pe luna... si nimic sofisticat..de ob chestii care se baga la cuptor sau prajeli. Iar rufe...tot cam asa..rarut. Dar in schimb le intinde foarte des...
Mai multe rufe intinde el decat mine, asta cam de cand eram gravida si a crescut burta mai maricica si vad ca nu s-a dezvatzat spre norocul meu ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ursuleata spune:
Clau sa stii ca esti norocoasa ca face mancare ca daca ati sta amandoi cu fata cine ar mai gati??? si tu ce ai mai manca???
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Gata, am venit, cred ca Rebe se culca in leagan ca-si deruleaza cantecele!
Elara, pai face in fiecare seara altceva caci nu-i place sa manance acelasi lucru de 2 ori. Si ma intreaba in fiecare seara intai pe mine ce vreau sa-mi faca si-mi ofera cateva variante din care aleg!
Si la fel, cand vede ca avem rufe de spalat, le pune imediat in masina si-i da drumul. Si de obicei tot el le intinde. Gata cu laudatul, ca maine ma auziti pe-aici ca cine stie cum m-a suparat randunoiul!
Fiecare om are bune si rele, important e sa fie mai multe bune, sa atarne mult mai greu in balanta! 
Naty, ce super ca i-ai luat leagan Iuliei.
Nu stiu de ce aveam impresia ca nu esti de acord cu leaganul, dar cred ca m-am inselat. Sa-l stapanesca Iulia sanatoasa si sa-i placa sa se legene!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Ursuleata, ai dreptate, dar asa-s femeile, mereu nemultumite!
Glumesc! 

POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Astazi mergem la pizza la Cafeneaua actorilor
. ca noi nu gatim decat f rar.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
amira_roxana spune:
am aparut si eu!
naty te rog nu o lua dupa urma mea cu sciatica, te rog! ca uite eu ce ma chinui sa scap si tot nu reusesc! si asa deci, te iubeste rau de tot iulia! ![]()
luny bafta la control,astept sa-mi spui ce a zis dr! iar mufa cred ca ieri a fost asa agitat in parc pt ca bineinteles nu era Amira, ca altfel...ai vazut ce cuminte e!
elara, clau ce faceti fetelor, schimb de sotzi?
ursuleatza a ajuns la bibe nr 18? 
nicol bine ca ai instinte bune! sa-ti fie de bine papik! si eu am mancat fasole batuta cu carnati! si cu castraveti murati! si cu bere, na!
mimo m-ai dat gata cu schema de diversificare! complicat rau frate!
si vreau si eu inghetata d-aia buna de care manca alexutza lui ariel in parc ieri!
bai fetelor, stie cineva ceva de ccris? nu a mai dat nici un semn de viatza de laintalneala din tineretului, ce o fi cu ea? parca zicea ca are botezul acum pe 22! hmmm, ciudat! ali_bia iar a disparut, cory nu mai stim nik de ea, lyvy la fel, mami_p o fi cu serviciul, remaliss nu a mai dat demult un semn de viatza...heiiii, a venit vacanta pe ramurica?????
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
si sa nu uit sa le multzumesc celor 2 randunele (luny si naty
) care si-au dat osteneala sa ma ajute si pe mine cu aranjamentul acela pt lumanarica de botez a Amirei!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
clauclau spune:
Nuuuu Amira, eu nu-mi dau sotul! Pai cine-mi mai suporta mie toate toanele si alintarile mele?? ![]()
Mimo, chiar asa, si eu voiam sa zic, tare complicata diversificarea. Ne asteapta vremuri grele, cu gatit in fiecare zi la bebelasi, dar daca mananca cu pofta, totul se face cu mare drag! Puii nostri cresc, asta e!
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
hey...sunt tare suparata
Vladut iar a avut febra.La ora unu iar avea peste 39 si gemea asa de ti se rupea sufletul.I-am dat panadol sirop si mi-a fost tare teama sa nu-l vomite.I-am pus sosetele umede.Doamne, daca-l vedeati
Cit e el de viteaz si musculos in general, era ca o carpa si se uita la mine cu ochisorii mici de tot ...L-am tinut in brate si l-am dragalit pina i-a mai scazut febra , a mancat putin si a adormit.Nu inteleg de ce face febra
, ca altceva nu are :diaree, voma, rosu in gat , tuse...Of ,Doamne!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, imi pare tare rau de Vladut, cred ca ti se rupe inima sa-l vezi asa moale de la temperatura. Nu stiu ce sa-ti zic, a facut si Rebecca o data asa, din senin. A facut intr-o noapte temperatura 38.3 ( stiu ca povesteam aici pe forum )am sunat pediatra si m-a pus sa-i dau panadol, la pranz 3ml si seara inca 3. Nu m-a chemat la cabinet din cauza ca manca bine, avea pofta de mancare la fel ca inainte. Si asta a fost tot, i-a trecut cum a aparut. Dupa cele 2 doze de panadol, n-a mai avut nimic. Sa speram ca este si la Vladut la fel si o sa-i treaca chiar in aceasta seara. Poate a facut ieri putina insolatie, zic si eu...Nu stiu. Tie multa putere ca o sa fie bine puiul! 
POZE
POVESTEA NASTERII