Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 22
elara spune:
Eu am cam avut probleme dar m-am tratatt. Sotul a avut f putine probleme dar numai la masele. In rest are niste dintzi f frumosi.
Eu deja m-am speriat asa ca nu ii mai dau nimic. O sa sun dr doar ca sa imi confirme ca nu va dintisori gri din cauza a ce i-am administrat eu la intervale neregulate.
Ma apuc de capitol nou?
mimonix spune:
Acum ca am comis-o din nou cu Tuchi, ma duc la nani ca nu mai pot.Sper sa doarma Vladut! Noapte buna si sa va vad si maine, da Elara?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
randunici spune:
Sunt Elara.
Ma apuc de capitol fiindca nu mi-ati raspuns nici la a doua strigare asa ca am sa consider asta acceptare tacita.
Macar daca v-am impuiat azi creierii si am stat asa tarziu sa fac si eu o fapta buna pt stol.
Maine, o sa intru daca nu cumva am sa dorm alaptand sau cine stie....cu capul pe vreun pampers cu kk sau in poala fie-mii. Ea in landou si mie o sa-mi pice ochii in gura incercand sa o distrez.
Cred ca voi avea cea mai interesanta figura de pana acum si cei mai "fermecatori" ochi rosii pe care i-a mai vazut pana acum. ![]()
Bine ca am gatit azi...Dar tot am de facut niste cumparaturi...si trebuie sa ma fac gigea (epilat, manichiura, pedichiura...) ca sambata v-am zis ca merg la un botez.
Va prinde bine cate o pauza fara mine ca daca as intra zilnic nu ar mai prididi nici harnicutzele Naty si Zoze impreuna sa faca capitole noi.....asa repede s-ar aduna paginile... 

ariel_7000 spune:
elara, sovi nu e bufnita. ziceam ca mi-am amintit de ea vorbind despre homeopatie:)
am pus poze NOIIII!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
randunici spune:
Am gatat capitolul nou. Am facut si o modificare la listuta. Este o propunere doar. Daca nu va place maine schimb imediat (am salvat listuta asa cum era inainte). Am grupat bebeii pe zile de nastere. Daca vi se pare interesant as putea incerca sa ii trec apoi si cu ora nasterii.
Va pup si ma duc si eu la nani, nu inainte de a viziona pozele lui Ariel.