Puiuti de Randunici 2008!! (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mimonix am sa-i dau cum mi-a zis dr cate 1 pic x3/zi,
Stelutza ce mai faci???
Ma duc la culcare
Noapte buna!!!!

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alina, fata ta are 2 luni, nu? Si dr ei a zis ca 6.460 g e bine, nu?
Mie dr Culcer de la Municipal mi-a zis ca fata mea, la 3 luni ale ei, 5.800 g cat are ea cica e prea mult ca la 4 luni ar trebui sa aiba 6 kg.

Cine se pricepe sa ma elucideze si pe mine care sunt graficele pt bb de 3 luni? Ca nu mai inteleg nimic.

Oricum....tot ea mi-a zis ca obezitatea din lapte la san e singura care nu e periculoasa si nu lasa urme. Tu ce laptic ii dai fetei tale?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai aveam ceva,apoi fug la culcarik:
Olgutza,ce caz socant cu baietelul ramas in masina!!
Fetelor,daca il luam pe bb la mare,e de ajuns sa stea sub umbrela pe nisip+crema?Sar cu intrebarea,dar inca nu am googalit putin sa vedem ce recomnadari sunt..Voi cum procedati?
Luny,ce spui tu aici de leganut?Pediatra ti-a recomandat sa cumperi?
Naty,nici randunoiului meu nu i-a placut leganutul asta-vazut in Cora si peste tot pe motiv ca e prea jos si cam incomod de stat in el(zice el).Dar tot ii iau eu fetei!!O sa-i treaca randunoiului tau,pun pariu!!
Merci de intrebare,Ali.Uite,cum povesteam.
Nb.Am fugit.Oricum,am emisiune de noapte!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

ma duc si eu la nani. noapte buna. va pup da' nu stiu cand ne vedem ca maine am ceva treaba si sambata plecam din Bucuresti pentru o zi, pana la Oltenita la un botez.

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mstela
[b]Fetelor,daca il luam pe bb la mare,e de ajuns sa stea sub umbrela pe nisip+crema?

Eu am citit intr-o revista ca nu ar fi suficient la varsta asta fiindca si nisipul reflecta soarele. Acolo se recomandau hainutze fff subtziri de bumbacel de culoare alba si care sa acopere tot corpul. Acum..nu stiu daca e chiar asa periculos..dar iti zic ce am citit. Eu cred ca am sa strang din dinti si voi zice pas anul asta. Mi-e frica...
Dar mai stii? Daca imi da voie pediatra si vrea si sotul..poate ma incumet prin septembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am ramas doar eu,la micul dejun de la miezul noptii.Ca de obicei.Mai ramane sa cant:nu e nimeni pe strada, ochii tristi sa mi-i vada....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

aoleo Elara, da' stiu ca azi ai bagat nu gluma Sa mai vii pe la noi!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

cum singura?
eu, stela, alina......ce suntem?
fantome?

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput

Meeey, pai ziserati noapte buna, d-aia!

poze

Mergi la inceput

serios? sau ma iei in tarbaca?

eu..recunosc ca am limbarita... fetele care ma stiu cred ca s-au obisnuit cu mine... cand intru... scriu o groaza...
cred ca de aia cand nu prea am timp nici nu intru ca mai rau ma oftic daca nu pot scrie dupa pofta inimii.
sa ma vezi in carne si oase...ca iti impui urechile. da' prietenii ma iubesc asa cum sunt ca vb eu mult da' nu bazaconii

a platit Teo amenda?

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput