Puiuti de Randunici 2008!! (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, buna!
Sa scriu repede, ca acum incepe un nou capitol...pana acum nu mi-am facut temele, n-am citit deloc.
Azi nu mi-a mers netul si culmea, nu aveam nimic de facut si vroiam sa stau de vorba cu voi...ce m-am ofticat...
Bebitu meu a facut putina febra de la vaccin, a avut un inceput de febra de fapt si n-am mai iesit cu el afara la amiaza, dar am iesit cu Vlad si el a ramas cu tati acasa. Cand m-am intors ii facuse baie, era la masaj si eu doar i-am bagat tzatza in gura

Citesc din urma si vin cu temele facute!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai sa mai zic ceva de diversificare si ma duc la nani!
Naty, ma bucur ca ai renuntat la suc si ca iulia e bine! acuma poate nu s-o constipa din nou!
Olgutza are perfecta dreptate, zice bine ca de obicei!
recunosc ca folosesc impropriu termenul de supa, caci Ilincai i-am dat piure de legume de la inceput! initial mai subtire, apoi din ce in ce mai grosut! Ce-i drept ca le-am fiert in cratita, ca n-aveam steamer( nici acum n-am , o sa fac o proba la sterilizator!)!

Importante sunt si legumele! Eu i-am dat morcov si dovlecel, apoi nu mai stiu exact in ce ordine am bagat! va lamuriti pe parcurs!
In nici un caz cartof, stiu ca si asta baloneaza rau! Cred ca i-am dat cartof dupa 6 luni!
La cereale trebuie atentie sa nu fie cu gluten pana la 8 luni, sa nu fie cu adaosuri de zahar!
in general le-am folosit pe cele de la Milupa fara lapte, acum testez orezul de la Topfer!
Si unul din lucrurile cele mai importante ORICAT DE GREU ESTE NU TREBUIE SA DATI NIMIC IN BIBERON! Nici zeama de la supa, nici cerealele seara, nici sucul de fructe( sau mai ales acesta daca nu vreti sa se umple de carii!)
Cu mana pe inima va spun ca mie mi s-a simplificat mult viata cu Ilinca cand am inceput sa-i dau mancare!
Dintr-un copil urlator, fomicios,cu tzatza in gura la 2 ore, intr-o saptamana a devenit un copil cu 5 mese pe zi, cu orar de masa, somn si caca si cu dormit toata noaptea!( ulterior am realizat ca aveam un copil necajit pentru ca era flamand, asa ca aviz amatoarelor!)

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Bubule ce-ti face maseaua?
aseara cand am pierdut mesajul scrisesem sa iei paracetamol si sa dai cu Tantum verde!
Cleme, esti mai bine?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Iar merge netul din 5 in 5! Roxana imi pare rau pt Amira, incearca cu supozitor, vad ca e pericol rau cu soarele asta, eu de obicei ies pe la 5 afara dar dupa cum se anunta calduri mai mari cred ca va fi mai tirziu, la fel si Mimo sper ca se simte mai bine Vladut. Tuchi in principiu sint mai bine, incerc sa nu ma mai gindesc la toate problemele pe care le am, asta pina cind o sa cad din nou si oricum am noroc ca rindunoiul e mai optimist din fire si imi mai ridica el moralul, asta e o sa trecem si peste astea desi in ritmul in care decurg lucrurile va trebui sa ma apuc serios sa caut o bona de incredere

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Nobody?
Iar vreti ?
tocmai am aflat ca teoretic s-a rezolvat cu gradinita Ilincai si ca practic luni ar trebui sa ma duc cu spaga!
aveti idee cat se da? Drept multumire, ca am avut pila printr-o educatoare!
mi-e o sila de nu va pot spune, mi-as dori sa-mi permit sa am bani sa duc copilul la o gradinita privata, numai ca sa nu mai trec prin mizeria asta cu pile si spagi!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mda, tipic pt tara asta, nu poti face nimic fara pile si spagi...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Iar ma culc tarziu si maine o sa fiu zombi!
Cleme, eu zic sa-ti cauti bona si pe soacra sa o soliciti doar la nevoie! adik o iesire in oras, o nunta, o petrecere...
copiii mei sunt crescuti de bona, o femeie care m-a sunat dupa ce am dat anunt in ziar si nu stiam nik despre ea! am concediat 3 pana la ea, n-a stat nici una mai mult de 2 zile( nu iti ia mai mult sa-ti dai seama cum sta treaba!)
Evident ca mereu vrea mai multi bani, acum mi-a facut chiar o faza urata, dar cu copiii e intotdeauna in regula, ii schimba, ii hraneste si le vorbeste frumos!
nu e chiar cel mai rau lucru de pe planeta, doar ca e al naibii de scump!
pe de alta parte mie n-o sa-mi reproseze nimeni( a se citi soacra!) ca mi-a crescut copiii!
Ma rog, in vara asta vreau sa o las pe Ili la ea, dar asta nu se pune, ca e vacanta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchita, multumesc pt. grija! Maseaua tot maiiese, nu ma mai doare asa tare caieri, dar mai ma jeneaza ca e gingia umflata...eu am luat o fiola de algocalmin si am tinut acolo un minut apoi l-am scuipat, nu l-am inghitit. De cativa ani ma lupt cu maselele de minte Nici una nu e iesita toata, mai iese cate un colt din cand in cand...
Si eu abia astept diversificarea, mi se pare super atunci cand au 5 mese pe zi la ore fixe si cu papica specifica fiecarei ore! Eu am notat tot in agenda, cum i-am dat lui Vlad, ce legume, fructe, la ce varsta i-am dat!

Naty, chiar as vrea si eu sa va cunosc pe toate si sa stam la povesti! Daca randunoiu n-o avea treaba atunci il rog sa ne aduca in parc.

Vizionat pozici de Nico cu amandoi fratiorii, de Mihutza(mamaa, ce bulanoasa!!)

Clau, ce super ca v-ati rezervat la mare! Vreau si eu… Ma bucur ca a papat rebe lapticul tau si a dormit mai bine. Si Stefan s-a culcat aseara la 9 jum si s-a trezit la 2, dupa ce i-am completat cu 60 ml de laptic.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Gata! Go to sleep! Maine e vineri, luni ma duc sa dau spaga la gradi, si marti plecam la Mareee!
naty, zi-i randunoiului tau ca eu am fost cu Ilinca la mare prima data cand avea 8 saptamani, imediat( adik a doua zi!) dupa vaccinul de doua luni!
Dupa un an de gravidoseni i-am zis ca daca nu respir aer de mare si nu ma plimb pe faleza la Mamaia ma sinucid!
Copilul a dormit nonstop si a papat!
Noapte buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, eu sunt pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste diversificarea!..ai zis sa nu se dea sucul din bibe, dar cum? cu lingurita?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput