Puiuti de Randunici 2008!! (38)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Multumim pentru suportul moral , ati fost de nota 10 toate si va pup apasat 
Vladut e mai bine acum, nu mai are febra.Dar vestile sunt ca l-a mai vazut un doctor.Dimineata il vazuse medicul de familie, care venise pentru vaccin.Acum am chemat-o pe doctorita preferata, in care tind sa am mai mare incredere , nu stiu sa explic de ce.E o chestiune de "chimie" intre noi cred.In fine!
L-a vazut si ea si a zis ca nu are nimic, ca mai mult ca sigur e de la soare (tztz mare atentie!) si o alta probabilitate de explorat ar fi o infectie urinara desi febra ar trebui sa fie continua in cazul acesta.A fost uimita sa afle ca nu-i dau apa si a zis ca in mod normal nu ar fi nevoie, dar clima s-a schimbat si e prea cald si daca ne si plimbam pe caldurile astea, e OBLIGATORIU!
A ramas sa o sun daca mai face febra si sa vedem daca e cazul sa faca o urocultura.Buuun...pentru picior mi-a recomandat sa merg la ortoped (si chiar voi merge ca sa ma linistesc eu, nu de alta)
Si acum cu diversificarea:
NICIO DIVERSIFICARE INCA
.Ma rog , as putea sa-i pun o masura de cereale solubile in laptele praf si/sau sa-i dau apa amestecata jumi/juma cu suc de fructe de la Hipp.Dar ma rog , daca bea apa sau ceai nu-i nevoie de suc si cerealele ar fi numai ca sa schimbam un pic gustul laptelui ca nu-i mai place asa cum e!
In concluzie, sunt varza! Cica plimbarea de dimineata trebuie sa fie pina'n 10 iar seara dupa ora 18.Iar cu diversificarea....voi face un rezumat, voi pune cap la cap toate informatiile si va mai zic eu ce-a iesit!
Deci iata ce s-a ales de greva mea de azi...am facut si snitele, am intins si rufe, am leganat/alinat copilu' mic iar Teo a fost azi la tenis si a prins-o "controlul" in tramvai fara bilet...lumeee!
Hai ca va pup si va multumesc inca o data pentru tot!
Tuchi, mai e o axioma despre moldoveni:ei sunt de doua feluri, la extreme.Ori geniali, ori vai de "steaua" lor.Nu au cale de mijloc.Tu te incadrezi la geniali, la fel ca toate celelalte fete de aici (de acolo)![]()

Si ca sa nu ma retrag fara sa te pisez si eu cu o intrebare: daca e prea gras si nu-i pot da cereale si cu fructe nu pot sa incep...ii dau supa de legume sau astept sa slabeasca?
Vorbesc serios sa stii, habar n-am ce sa fac!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
io-te-ma prima data singura, cu copil scos la plimbare de sot, eu cu durere de cap de azi dimineata, obosita,vai mama mea ca stare generala, si in loc sa-mi fac dus si manichiura si mai ales, pedichiura, ca sa ma pot incalta la sandale, ghici ce?? STAU PE FORUM!!
aka citesc din spate, sunt la pg 6!..loool, dau rpd o diagonala!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
buna seara! strumful meu a facut kk singur
, a papat si acum doarme...mai stau putin si merg sa-mi fac salata de seara si sa pap
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
szaboali spune:
Seara buna randunici, sigur nu ma mai tineti minte
sunt si eu una dintre ratacite
.
Ali-bia multumesc pentru comentariul din drop

...numai ca nu prea am timp de calculator
...Iarina e o mare termintoare si imi umple toata ziua si capul cu intrebari si explicatii...o sa vedeti voi cum v-a fii peste vreo 2 ani
.
In rest ...s-a nascut si flacaul nostru in 4 aprilie, nu s-a prea grabit desi DPN era 31 martie...e bine si asa, a avut 4000 gr.la nastere si 51 cm. Acum e un cumintel foc , toata ziua papa si doarme, mai are si el perioade in care cere atentie dar i-o acorda sora-sa non-stop ca e tot pe langa mine cu intrebarile d rigoare...de ce face asa, de ce ii faci aia, etc.
Nu mai stiu ce sa zic...nu sunt la curent dar sper sa pot recupera din ce ati mai scris .
la toate randunicile si la toti puiutii.
O seara frumoasa sa aveti.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
underqueen spune:
Ali bine ai revenit! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
naty, cum e bre, te-a luat sciatica?
ce leagan ti-ai luat, si..how much? baga niste poze!
elara ma bucur sa vad ca ai revenit in forta!
nicol ma dispewri cu friptura la gratar, da' fac si eu zilele astea, ca azi NE-AM GASIT GRATAR!!! gata, putem sa iesim la aer!![]()
ursu...si tu cu pizza ta!
roxyc, cuscra, sa stii ca si eu ma gandeam ca daca era si Amira, era si mai linistit in parc!
mimo, ce-i oare cu febra asta la Vladut? sper sa isi revina fff repede!
.aaa, sa stii ca de ieri de la soare!! azi mi-a spus pediatra lui ca si diareea lui Mufa de ieri tot de la soare ar putea fi..aa, vad ca dr 2 a zis acelasi lucru!
clau am intrebat special de buricutz murdar si a spus sa cureti usor cu apa si sapun si betadina preventiv, nimic altceva, sa nu-l zgandari sa dea in vreo infectie!
szaboali bine ai revenit in stol!
LUNY
RalucasS spune:
Buna seara dragele mele......
Primiti o randunica ratacita de cam multa vreme de stolul vostru.....? 
37-38+
Lucas
luny spune:
clau,in ce mai pui Galactogilul, in afara de lapte?..e bun in apa chioara?...
LUNY
natynic spune:
Bai Luny, suntem de groaza cu forumul, zau asa! Eu azi aveam in plan shmotru, mult shmotru dar din cauza piciorului tot la forumeala am ajuns. Ma uitam la profilul meu ca am o medie de peste 10 mesaje pe zi! ![]()
![]()
Mimo, mie mi se pare pertinent tot ce ti-a zis dr nr 2. Cu apa, e exact ce-i ziceam si Ursuletei, o fi de ajuns apa cu care facem laptele praf, dar nu pe clima asta si mai ales cand ii scoatem in caldura; pt ca in conditiile astea si noua ne trebuie neaparat mai multe lichide ca de obicei. Dar nu ti-a zis sa-i dai totusi Panadol? Sa stii ca eu i-am dat ieri Iuliei, pur si simplu preventiv pt ca m-am ingrozit singura in ce caldura am putut-o tine. In rest, cu diversificarea sunt si eu din ce in ce mai in ceata, habar n-am ce sa-ti zic, ca intorc si eu problema pe toate fetele. A, uitasem sa zic ca suc de morcovi nu i-am mai dat pt ca am avut o banuiala ca plansul ei de seara are legatura cu el; in orele alea de pland facea mereu partzuri la greu. Ei bine, avem 4 zile de cand nu i-am mai dat si de 3 seri NU mai chiraie, ptiu sa nu o deochi. deci nu stiu daca are legatura, dar cred ca totusi Tuchi a avut dreptate 100% 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by RalucasS
Buna seara dragele mele......
Primiti o randunica ratacita de cam multa vreme de stolul vostru.....?

Mai fato, ce dor mi-a fost de tine si de
ta, pe bune!INAINTE DE ORICE, baga undeva un nr de tel, sa nu te mai pierdem iar! ACUM!!!
Apoi spune tot!
Repede!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea