Trupa Indigo ataca USA...
Raspunsuri - Pagina 6
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaloy Asta-i ultima aparitie a trupei la America's got talent...nu cred ca dupa ce le-a hulit sala atata sa le mai voteze cineva. Eu una m-am bagat sub masa de jena:" cu cat va "livram" mai repede in Romania cu atat mai bine pentru America!" dupa cum zicea un membru al juriului! http://www.youtube.com/watch?v=-xf3OwNw0l0 Daca aveti rabdare sa vedeti clipul pana la sfarsit; va astept cu pareri/aplauze si alte "recomandari"! Rezultatele se vor anunta martea viitoare- dar, cu asa cantec si prestatie Indiggo n-are sanse! Deh' au mers iar pe mana nr.1 productatorului Dieter Bohlen! Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00) |
Mda...ce sa zic,tipele nu arata rau pe scena,cred ca ar trebui sa faca o scoala serioasa de dans,cred ca ar putea fi bune dansatoare intr-un show, dar nici intr-un caz cintarete,no way...
Piesa asta e aiurea de tot,ce l-a apucat pe Bohlen sa compuna asa ceva...mai ales pentru ele.
MadameBovary spune:
Sunt penibile luate impreuna si separat macar de ar fi capabile sa CANTE daca tot s-au dus sa cante... si nu doar sa se faca de ras! Poate trebuiau sa introduca si sectiunea asta in concurs, ca ar fi triumfat acolo
I never fake ... sarcasm
andrada77 spune:
Eu zic ca e vina parintilor.Eu l-am vazut pe tatal fetelor la Protv,e dus rau saracul...si mama lor e la fel.Si va dati seama cu astfel de parinti care le-au impins de la spate si le-au insuflat de mici ideea da ele sant talentate rau de tot.Si ele cred asta.Si daca crezi...te faci de ras un pic ..asta in cazul in care chiar nu ai cu ce..
Pacat de ele,ca sant fete tinere si proaste nu sant.
Cum pot eu sa imping copilul meu sa faca muzica daca nu are voce,si nici un pic de inclinatie pt asta?Dar noi mai avem cazuri si la noi,si tipele au facut cariera frumoasa.Ma rog...nu toate vocile sant a la Mariah Carey
karligutza spune:
saracele fete... ele chiar nu vedeau cum rad toti de ele?
karligutza
sunt mamica Adelutei
adrianaloy spune:
Gata cosmarul pentru privitorii din SUA! Fetele au fost eliminate saptamana trecuta ca urmare a voturilor telespectatorilor. Cand vine vorba de rezultate se invita pe scena cate 2 concurenti, iar cand a fost randul Indigo au fost strigate cu cei de la Nuttin' but Stringz...(2 tipi negri care canta la viori o combinatie de clasic si hip-hop- f. frumos dupa parerea mea)...nu suferea comparatie, iar rezultatul era absolut evident.
adrianaloy spune:
Gata cosmarul pentru privitorii din SUA! Fetele au fost eliminate saptamana trecuta ca urmare a voturilor telespectatorilor. Cand vine vorba de rezultate se invita pe scena cate 2 concurenti, iar cand a fost randul Indigo au fost strigate cu cei de la Nuttin' but Stringz...(2 tipi negri care canta la viori o combinatie de clasic si hip-hop- f. frumos dupa parerea mea)...nu suferea comparatie, iar rezultatul era absolut evident...ADIO pentru surorile Modorcea!!!
Si eu cred ca parintii sunt de vina...mi-aduc aminte ca mama lor era o tipa scandalagioaica ferm convinsa ca fetele sunt nedreptatite de juriu- deoarece ele sunt foarte talentate. Acum ar trebui sa traga concluzia: n-a mers in Romania, in Germania- acum sunt respinse si de USA- poate totusi ar trebui sa se reprofileze fetele- sa se apuce de scoala, etc.
MadameBovary spune:
Asa-i cand iti impingi odorul pe o scena si il lasi sa se faca de ras, dar acasa il mangai pe cap si ii spui "lasa, mama, ca e aia prosti" . Atatea festivaluri si concursuri...au toata viata inainte sa continue in aceeasi directie daca nu le vine un pic mintea la cap!!
I never fake ... sarcasm