Rugaciuni pt bebei
puteti sa imi dati niste linkuri sau direct rugaciuni pt bebei inca nenascuti aflati in burtica la mami?
multumesc
Raspunsuri
eugcem spune:
Rugaciunile femeii însarcinate
O, împarate Sfinte Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Izvorule al vietii si al nemuririi, îti multumesc ca în casatoria mea m-ai facut vas ales al binecuvântarii si al darului Tau. Caci Tu Stapâne ai zis: „cresteti si va înmultiti, umpleti pamântul si-l stapâniti!”
Îti multumesc si ma rog: binecuvinteaza acest rod al trupului meu care mi-a fost dat de catre Tine; ocroteste-l si-i da viata întru Duhul Tau cel Sfânt; da-i lui crestere întru sanatate si trup curat cu madulare bine întemeiate. Sfinteste trupul lui, mintea, inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care se naste suflet întelept si întemeiaza întru el frica Ta.
Înger credincios, pazitor sufletului si trupului îi daruieste. Pazeste-l, tine-l, întareste-l si-l adaposteste în pântecele meu pâna în ceasul nasterii lui si nu-l tainui pe el în pântecele maicii sale pentru ca mâinile Tale l-au alcatuit dându-i viata si sanatate.
O Doamne. Isuse Hristoase întru Atotputernicul si parintestile Tale mâini încredintez copilul meu. Aseaza-l pe el sub mâna Harului Tau si prin sfântul Duh sfinteste-l si-l înoieste întru viata vesnica ca sa fie madular al cerestii Tale Împaratii. Amin.
O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru cauta si ma pazeste pe mine roaba Ta de frica si de duhurile rele care cauta sa strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi întarire si putere la nastere. Fa-o grabnica prin Atotputernicul Tau ajutor ca slava lucrului Tau este aceasta si taria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tau si a inimii Tale milostive. Amin!
Împarateasa mea preabuna si nadejdea mea, o Maica Lui Dumnezeu, bucuria celor necajiti, ajuta-ma ca sunt fara de ajutor. Mijloceste Tu si roaga-te la Fiul Tau Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, sa-mi binecuvinteze timpul acesta în care port prunc, sa daruiasca binecuvântarea Sa peste pruncul pe care îl voi naste; ca nu stiu alt ajutor mântuitor si nici alta nadejde si scapare ca sa ne pazeasca si sa ne apere. Ca întru a ta mijlocire si ajutor, slava si multumire întru toate înaltam,unuia Dumnezeu în Treime, Facatorul tuturor, acum si pururea si în vecii vecilor. Amin!
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
larissa_79 spune:
Acatistul Sfantului Stelian - ocrotitorul copiilor. Iti recomand sa il citesti cat mai des ( in fiecare seara) sau cum poti tu. Este de mare ajutor!
http://www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Stelian-130-18105.html
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Laina spune:
Larisa, nu te supara ca intreb... de unde imi dau seama care sfant ste ocrotitorul cui? De ceva vreme tot incerc sa aflu... Poti sa ma ajuti si pe mine?
Multumesc.