Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata, pe la pranz.
Nu sunt chiar bine am racit si eu, imi curge nasul, ma doare gatul, ma doare capul, lacrimez zici ca plang de-a binelea. Nu stiu cum sa fac cu Benji sper sa nu o ia iar de la mine lui ii mai tratez inca mucii. Il plasez azi mai mult lui tati-daca o avea si dumnealui chef ca iar e sucit! Uf! barbatii astia ei pot avea toane si uneori mai rau ca o femeie iar noi tre sa le ducem pe toate.

Am tot vrut sa intreb, ca nu prea am citit mesaje de la lala20 zilele astea: stie cineva ceva de ea? Cum le merge ei si Biancutei? Ce au hotarat sa faca?

Eu una nu cred ca as putea de ex pleca in Ro sau altundeva in concediu fara Benji chiar daca teoretic l-as putea lasa soacrei sau mamei acasa. Poate nu o sa mai gandesc asa la al doilea copil?
Uf citesc cu atata nesat mesajele de la voi si cand ajung sa scriu nu mai stiu ce voiam sa zic. Sunt cam chiauna de cap de la raceala cred.....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ramona eu cu Milan cand am avut problemuta asta, mi-a zis doctora sa-l curat cu cate un tampon cu ser fiziologic in fiecare ochi, de cateva ori pe zi, si sa ii dau cu Tobradex picaturi.Cred ca il trasese curentul sau i se iritase ochisorul de la praf , si eu m-am speriat ca ar fi conjunctivita dar i-a trecut repede.Cred ca ii trecea si daca nu ii dadeam Tobradex.

Natalia concediu placut! Merci de info in legatura cu carutul.O sa merg la miniblu sa-l vad.

Carmen vii si tu la intalnire?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by ginnette

Eliza, ai un bobocel de fetita; si aici este o dulce!

Mary,, iti dau tel cand ajung.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

memorat numarul

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

am stat putin cu grija, sa nu fi dat mesajul in boscheti

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

zuzici

CAPITOL NOU-NOUT VA ASTEAPTA!!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Rodica , , da' nici cu voi nu mi-e rusine. Are niste ochi expresivi si buburuza ta...... Sa-ti traiasca.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

multam fain ca asa se zice in ardeal sa traiasca toti bebeii

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamiteo

Buna!
Am intrat si eu pe forum azi, pentru prima data.Am un baietel nascut pe 11.01.2008, Tudor Stefan.Ma primiti si pe mine?

buna de la mine. bine ai venit .si eu sunt o incepatoare in ale forumului dar fetele sunt toate niste dulcici si ne primesc pe toate

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Noi azi sarbatorim 6 luni de la nasterea lui Albert.Avem deja un baiat mare dar tare marait.Si ne putem lauda si noi cu primul dinte.Pupici tuturor clopoteilor care astazi implinesc 6/5/4 luni:SIMON,DAVID,ALESIA,ALEXANDRU si NATALIA.Sa cresteti mari si cuminti.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

oooooooooooooooooo 6 lunite? deja e batran LA MULTI ANI si la multe lunite fericite.sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de el.si noi facem 6 luni pe 26

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput