Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Bernix te inteleg f bine cu primul la fel am patito...de aia nu am avut curajul sa mai fac alt bebeloi...si mandra mea la fel e...drept sa-ti spun cateodata ma mai odihnesc la munca...toate ca toate ma gandesc la alti copii bolnaviori si ma intaresc singura.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

N-ai avut curaj, da' pana la urma a iesit si Sonia.

Asa e, draga mea, bine ca sunt sanatosi si veseli, dar parca nu le-ar sta rau si un pic mai potoliti.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Bernix,daca nu ma insel,e si un sanatoriu pt TBC la Moroieni,tocmai,ca e aerul ff curat!Noi am urcat mai sus de Moroieni,si-am ajuns la cabana Bolboci,acolo e si un baraj,o splendoare nu alta!Parca erai in Elvetia,pe bune!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Bernix,daca nu ma insel,e si un sanatoriu pt TBC la Moroieni,tocmai,ca e aerul ff curat!Noi am urcat mai sus de Moroieni,si-am ajuns la cabana Bolboci,acolo e si un baraj,o splendoare nu alta!Parca erai in Elvetia,nu alta!

Mihnea

Povestea nasterii

E si sanatoriu, da'ii sus-sus si am auzit ca-i o ruina. Viluta asta e destul de aproape de sosea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am pierdut cu totul sirul discutiilor. De intalniri, nici nu mai vb. Mai ramane doar sa va zic repede de noi. Razvi al meu papa orice ii dau, e un nazdravan si jumatate, nu doarme ziua, nu doarme noaptea. Si cum spunea Bernix despre Degetica ei: nu sta in patutz, in carucior. Sta in scaunul de masa (ca doar tb pregatita mancarea cumva si el stie asta), in leagan (la tzara) si evident in brate. Si toata lumea ma crede nebuna ca el e cel mai vesel copil in societate. Dar lumea asta il vede doar in brate unde e el happy. . Noaptea suge la greu spre moartea somnului meu. SI eu care ziceam ca fii-mea fu agitata si dependenta de mine? Nooo! E loc de si mai si, numai ca la bb2 esti in tema si te astepti la asa ceva.
Sim, distractie placuta la drum. Si multumiri pentru stii tu ce.
Si bv sarcina usoara si bebe sanatos!
Fetele cu vacante si calatorii, distractie placuta, drum bun si pitici fara probleme!
Noi plecam sambata in Bulgaria. Cu copiii evident. Astept vacanta asta ca pe nu stiu ce. Parca niciodata nu am fost atat de obosita.
Intre timp, si Noapte Buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am uitat sa va spun: sambata am fost la babyspa si a fost super...Mario a facut imersii, adica scufundari si a chair am ramas uimita cat de mult ii place sa se balaceasca. Saptamana viitoare o sa fac si poze.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Bee,Bernix mamicile obosite si tracasate de puii lor!
Eu ma retrag la nani ca maine plecam si noi la ai mei si tre sa fac bagaje dimineatza!
Noapte buna!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Inainte sa merg si eu la nani, va mai multumesc o data fetelor pentru urari! imi sunteti cele mai dragi, nici nu ma mai bag la alta odisee, ca sigur o sa va am pe voi alaturi.
Teo, merci mult si tie! esti un pestisor tare ambitios din cate citesc eu pe-aici... succes in continuare, dar totusi, sa nu slabesti exagerat!
Bernix, tare rau replica . Sa stii ca si Raisa vrea san noaptea, uneori chiar din ora-n ora. Chiar, eu oare mai am voie sa alaptez acum? Eu cred ca e din cauza dintisorilor, ca ziua mananca destul de bine, cat sa nu-i fie foame peste noapte.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

Inainte sa merg si eu la nani, va mai multumesc o data fetelor pentru urari! imi sunteti cele mai dragi, nici nu ma mai bag la alta odisee, ca sigur o sa va am pe voi alaturi.
Teo, merci mult si tie! esti un pestisor tare ambitios din cate citesc eu pe-aici... succes in continuare, dar totusi, sa nu slabesti exagerat!
Bernix, tare rau replica . Sa stii ca si Raisa vrea san noaptea, uneori chiar din ora-n ora. Chiar, eu oare mai am voie sa alaptez acum? Eu cred ca e din cauza dintisorilor, ca ziua mananca destul de bine, cat sa nu-i fie foame peste noapte.

Poze

Tu crezi ca organismul tau varezista si sarcinii si alaptatului Raisei? Mai bine intrebi medicul. Io in locul tau as intarca printesa.

Mergi la inceput

Va zic si io noapte buna si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai, pe voi nu va enerveaza reclama asta noua? Eu nu pot da subiecte active din pricina ei!

Betty, imi pare tare rau ca tot aveti probleme. Si ma sperie ingrozitor povestea voastra cu bona. Acuma ce sa zic, eu m am cam lamurit care e treaba cu ele. Daca te incalzeste cu ceva si a mea l-a lasat pe Andrei in balansoar si sub ochii mei a venit in cap, noroc ca era iarba. Nu cred ca le fac cu rautate, pur si simplu nu le duce capul. Iar chestia cu mancarea este unul din motivele pentru care prefer sa il tin pe borcane.

Cumtara draga, bag de seama ca de fapt tu ai ceva cu mine. Pe mine vrei sa ma infunzi la restaurantul ala ca sa pun ceva kile (sic ca azi aveam 61 si nu stiu cum naiba ca tot bulimica sunt!) si il mai convingi si pe cumatru la trotilare cu vin ca sa raman si cu copiii pe cap. Pai bine iti sade? Ieri fusei la infrumusetari pana la urma, am stat fo 3 ore si nu mi-am mai permis sa ies si in oras.

Si_bv, studiez pozele in liniste cand merg la birou. Oricum felicitari inca o data pentru sarcina, si bine ati revenit din conced.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput