Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Chiar asa felicitari mamico sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos,ca la asa suroara nu poata sa iasa altfel decat frumos.Ma ierti daca te intreb mai multe detalii despre hotelul la care ati fost si anume cum se cheama si cat de departe de aeroport?Multumesc pupici multi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by betty78

Ma pregatesc de concediu si as fi vrut sa imi cumpar biletele de pe net. Va este cunoscut www.gtahotels.com/" target="_blank">site-ul asta? Imi este cam frica sa fac plata in avans, ma gandesc ca poate am vreo surpriza. Voi ce spuneti?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty,ti-as recomanda mai degraba site-ul asta:
www.medhotels.com

Si imi pare nespus de rau pt pb-le cu bona si cu micutul Mario bolnaviorul!
Pai asa combinatie,e bomba curata si pt ficatul unui adult,dar al unui copil!Of,of!
sa treaca supararea!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

[b]Povestea nasterii

ai facut tu rezervari de pe el?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sim,Mada,Dani,Nana,Mandarina,Kriss,Melania,va multumesc mult pt complimente!Sunteti tare dragutze,inseamna mult pt mine,insa nu ma opresc aici,mai am putin de muncit!
In seara asta mi-am luat o minge de-aia ca la sala de gym,si-o pompa de picior s-o umflu.
Sotul meu si Mihnea dormeau,iar eu in sufra umflam mingea si se auzea un zgomot ritmic si ciudat c-a venit val vartej barbate'miu sa vada ce se intimpla:cand m-a vazut in chiloti si-n pielea goala dand la pompa la busit si rasul!dar nu m-am lasat pina n-am dovedit-o!De luni bag abdomene si alte exercitii si acasa!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Annisia, io sper ca nu v-ati vazut in Tineretului, la doi pasi de casa mea si n-ati dat un semn, ca tare ma supar! In Herastrau io nu ma simteam in stare sa ajung singura cu Maraila, mai ales ca maine o duc la doctor si tre' sa am nervii atri ca cine stie ca tipete imi pregateste, iar duminica plecam la mare si maimutza mea nu stam aprope deloc in scunu' de masina. io sunt dintre inconstientele care circula cu copilu' in brate daca altfel nu se poate si se invineteste de plans.
Deci, ca m-am intins ca o placinta, Herastrau parea o aventura imposibila dpdv psihic pt mine, dat Tineretului...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si_bv, felicitari !!! Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si vesel si o sarcina usoara pt tine ! Se pare ca BB e deja cu personalitate a vrut sa vina asa repede sa nu fie diferenta mare de varsta intre el si Raisa, sa se poata juca impreuna fara ca Raisa sa-l poata fraieri, ca-i mai mic

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Si_Bv, uau, felicitari!

Ce-mi vine sa rad... Mai tii minte cand ziceai ca din mai te intorci la munca si te-ai razgabdit ca nu te lasa Raisa, statea tot timpul agatata de tine? Io cred ca fata planuia ceva pentru viitorul ei: o fi surioara, o fi fratior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Moldoveanca, hotelul se numeste Delphin Palace Deluxe Resort si am avut asigurat transferul aeroport-hotel-aeroport, cu autocarul am facut 20 minute. Noua ne-a placut foarte mult, n-am avut niciun repros.

Poze

Mergi la inceput

Bey, Teo, si tu esti de felicitat! Asa da vointa - brava! Atata te-am laudat ca s-a apucat si sor-mea de proceduri si-i tare iccantata de cum se prezinta rezultatu.

Unde mergi la aerobic? Io speram sa ne intalnim la Indra Gym.
Si ,rogu-te, zi si mie amanunte despre tipa cu masaju: unde sta si cam care-i pretu, ca m-ar cam interesa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Bernix, multumesc! mda... m-ai facut si pe mine sa rad amintindu-mi... ce sa mai spun, c-am promis ca ma intorc sigur in septembrie...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Atentie, m-am decis:
Ma apuc de soferie !
Sa nu spuneti ca n-am zis !
Ia priviti ce maiestrie

Sunt prieten cu volanul
Mic sau mare, cum o fi
Parca vad ca trece anul
Si primesc permis, sa stii !

La mai multe lunitze, curajosule sofer ! Sa cresti mare, sanatos, vesel tare, norocos ! Si sa respecti regulile de circulatie !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput