Sezatoarea canadiana (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, LA MULTI ANI AGATEI

si mie mi-ar place sa iesim undeva intr-un parc intr-o simbata-duminica cu copii, venim si la tine, cum sa nu!

noi nu ne-am mutat inca, marti 1 iulie e ziua mutarii.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc pentru urari! Am vorbit cu ea acum, am si vazut-o pe camera, e neagra, julita toata, dar fericita! A venit de la tara la Vaslui si miine pleaca spre Bucuresti, cu trenul, iar marti dimineata pleaca toti trei (mama sotului, Octav si ea) la mare, la Neptun.

Eu vin si in parc cind o fi sa fie, daca nu e prea departe si pot ajunge fara masina si va astept si la mine, pe pajistea proprietarului! Incape toata sezatoarea, ca e curtea mare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, La multi ani Agatei !

Carmen, felicitari noului crestin !

Oana, vacanta placuta.

Donia, noua ceremonia ne-a rapit mult timp; ne-au chemat la 10.15 si am intrat abia pe la 12.30; va doresc sa nu fie cazul vostru

Si noua ne-ar surade o intalnire in parc cu copiii sau oriunde in alta parte

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ce ziceti de parcul Joyce? Era frumos, ingradit, cu destule kestii de facut pentru copii ... si relativ aproape de toata lumea (mai putin de mine, de io conduc de placere , asa ca nu ma deranjeaza).

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Joyce e ala micut, unde m-am intilnit eu cu Ira si cu Ana si cine a mai fost atunci!?! Imi convine, ca e aproape! Cind?

Mai e un parc in centru, care se numeste Green, pe rue Green, care are si o tisnitoare cu apa, cu copaci, deci cu umbra, ingradit, cu iarba, cu mese... Noi mergem zilnic acolo, pentru ca in Westmount nu ma incumet dupa-amiaza singura cu copiii, e prea aglomerat si prea fug toti in toate partile, dar trec in fiecare dimineata si stam un pic, ca e placut. Parcul acesta Green despre care va spuneam, e ideal pentru copii, ca sa stea si mamicile de vorba. E un pic mai jos de intersectia St-Catherine cu Green (linga Westmount Square sau metro Atwater). Sa nu ma intrebati cum e cu parcarea ca nu stiu, dar oricum e nasol!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Da, Nelia, Joyce e ala micut unde ne-am intalnit cu Ira, Ana, Ktrinel, si restul gashtii ... si era ok cu locurile de parcare, ca era pe o straduta mai laturalnica, in centru acuma tre sa fie crima si pedeapsa vreo 2 saptamani pana se termina festivalul de jazz.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi am stat lg. Joyce, cred ca am veni si noi, ca si Victor cu Anca " plang" dupa copii.

Sau si in alt parc, cu parcare sau lg. o statie de metrou.

Nu vreti in Mont Royal ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Tudora a pus o ratusca in wc si a tras apa, nu o intrebati de ce pentru ca nici ea nu stie. Si acum plinge de vreo jumatate de ora dupa rata ei si cica sa ma duc dupa ea... nu pot sa o conving ca s-a dus si dusa ramine.

Iar Lisandru s-a ridicat din cot in fundulet si a stat vreo jumatate de minut singurel!

Si afara ploua, ploua, babele se oua... sau nu asa spuneam cind eram mici. Am invatat-o si pe Agata odata si cind a venit prima ploaie dupa invatatura, striga prin curte cit o tinea gura: ploua, ploua si babele fac oua in cuib! Combina fetita doua invataturi, ca babele fac oua cind ploua si ouale se fac in cuib!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Urita vara avem anul asta, eu mai mult nu am vazut soarele...Tot timpul inorat si chair ploaie... Abia astept sa plec la soare sa imi incalzesc oasele, pina la iarna viitoare

Nelia, La multi ani pentru Agata, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba mult noroc , ca frumoasa si desteapta este deja . Multumim de invitatie, sintem si noi amatori, noi ne intoarcem pe 20 iulie si sigur Antonia va fii incintata sa o revada pe Agata. Este f.interesant, ca Antonia inca ma mai intreaba de Agata, desi a vazut-o doar o singura data, probabil ca i-a facut o impresie deosebita

La parc nu cred ca mai ajungem, doar daca va intilniti miine, ca si noi sintem aproape de Joyce. Am ramas tare singurei, cam toti prietenii lui Antonia s-au mutat din cartier, ultimii fiind Victor si Ana lui Cristina , asa ca trebuie sa ne reprofilam pe activitati sportive...

Mergi la inceput

Oana, din pacate Agata va veni pe 1 septembrie din vacana, deci nu va fi aici la intilnirea propusa de mine. Dar putem face alta si dupa ce vine sau puteti pur si simplu veni in vizita, ca sa se mai joace fetele si sa vorbeasca. Si Agata a placut-o pe Antonia si cred ca s-ar intelege bine amindoua. Adevarul este ca eu as chema copii acasa, pentru fiecare copil in parte, dar nu prea avem. Asa imi place sa am casa plina de copii si sa-i vad pe toti ai mei cu parteneri de joaca, cu prieteni pe virsta si masura. Eu asa am crescut si stiu ce bine este, casa bunicului meu era plina tot timpul de copii, spre bucuria lui, ca si el chema toata ulita si disperarea bunica-mii (acum inteleg de ce, ca doar nu bunicu-meu stringea dupa noi!).

Miine ploua, deci nu cred ca va fi vreme de intilnire, dar astept propunerea zilei de intilneala si Joyce sa ramina daca asta convine la toata lumea.

Mergi la inceput