Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2840888570102278510AVCtas?vhost=good-times, tunsa da tot eu .

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Violeta, laptele meu este apa chioara, nu m-am dat batuta , pt ca ii dau tzitza in loc de ceai, deci daca ma mulg are o culoare foarte transparenta , parca e zer de la lapte. deci apa chioara. Si am inceput sa-i dau completare dupa ce in 2 sapt a luat in greutate doar 150 grame, ceea ce e foarte putin. nici mie nu mi-a venit sa cred ca poate exista lapte=ceai.

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by gbutucica

http://good-times.webshots.com/photo/2840888570102278510AVCtas?vhost=good-times, tunsa da tot eu .

andreiul meu

butu, sa-ti fie de bine! bre da esti supi rau, se vede pe fatza ta! hai afara din butoi ca se termina ziua! fir-ar sa fie de butoaie ca le arunc pe toate!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

olgutza mie nu mi-a zis nik de lumanare...ca eu nu am mers la botez...poate au uitat nasii sa-mi zica

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Giani, e freza actuala??? Oricum e super! Iesi afar din butoi...cand vrei tu (stiu cum e sa vrei sa fii lasata in pace pana iti revii tu) dar te rog eu, ia-te de motz si ridica-te in sus! La fel Cleme, Delphin si oricine se mai bate pe butoaie
A fost f placut la intalneala, un parc frumos dar...fara banci?! Numai ca la sfarsit am lungit-o cam mult, drept urmare am cam alergat cu limba scoasa, impreuna cu Ursuleata, ca sa iesim afara pt ca se facuse f cald si copiii realmente sufereau. Apoi am stat efectiv jumatate de ora ca sa racesc masina la un mod cat de cat decent sa pot baga copilu inauntru...apoi am gresit drumul, ca ar fi fost prea de tot sa merg eu bine si la dus si la intors ; am tras pe dreapta, m-am dat jos, am incuiat masina cu Iulia inauntru si m-am dus sa caut un om (nu era nimeni pe strada) sa intreb pe unde sa o iau...noroc ca am dat de un taximetrist turmentat dar am rezolvat .
Invatatura de minte, orele astea de pranz sunt de acum de evitat. Probabil intr-adevar va trebui pe viitor sa ne vedem dupa-amiaza tarziu.
Bine ai revenit Deea . Frumusetea ta e "logodita"? Nu cred! Ramo, ce zici, iti place pt Andreiul?
Elara, e clar, iar am starnit indignare, CHIAR imi voi tine gura de acum fiindca se pare ca nu-s prea capabila sa ma fac inteleasa. Dupa mine, PM-ul este pt comunicarea intre DOUA persoane, folosit atunci cand e vorba de lucruri personale, mai intime sau cand chestiunea priveste strict pe cele doua persoane si nu are rost sa incarci forumul cu ea. Daca tu pe forum ai rugat pe toata lumea sa-si spuna parerea legat de pozele tale, mie mi s-a parut normal sa ti se raspunda tot pe forum. Pe principiul ca timpul tuturor e limitat, nu numai al tau; si ca daca toate am citi numai ce ne priveste pe noi din tot ce se scrie am ajunge incet-incet la un dialog al surzilor. Vad insa ca Olgutza ti-a oferit o floare si in vreo 3 cearceafuri in care a raspuns absolut tuturor, mie nu mi-a adresat nici o vorba. Inseamna deci ca eu gresesc, ok, imi cer scuze si n-o sa mai emit nici un fel de judecati. Fara suparare!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Giani, daca lasi laptele la frigider, nu se aduna deloc grasime deasupra? Am citit ca poti sa influentezi continutul de grasime din lapte prin ceea ce mananci tu. Si e bine sa iei suplimente de vitamine, minerale, DHA (de care am mai spus).
Foarte bine daca ii dai in continuare, laptele tau contine anticorpi, enzime, hormoni si alte substante care nu se gasesc in laptele praf. Copilul are nevoie de ele. Alea sigur sunt in laptele tau, asa ceai cum spui tu ca este. Cat timp ai lapte, da-i ca ii faci foarte bine. Repet, pune-te pe luat vitamine, ia untura de peste, mananca bine si o sa vezi ce lapte bun o sa faci.
Te rog eu mult, citeste articolul asta http://www.kellymom.com/nutrition/milk/change-milkfat.html

Cleme, uneori alimentele (usturoiul, ceapa etc) schimba gustul laptelui. Ai schimbat ceva in dieta? Cine stie de ce nu-l vroia pitica ta. Oricum, la tine faptul e consumat si sunt sigura ca fata ta creste bine si cu formula. Dar as vrea tare mult sa o incurajez pe Giani care doreste sa alapteze in continuare (si alte fete care mai sunt in situatii similare).

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, cum mah, 'doar 700 g' in plus? ce e rau in asta, sau putin?? eu zic ca e ff bine, cat ia vrea sa ia intr-o luna?..
Asa de rau imi pare cand va aud si vad ca vreti sa renuntati, paote prea usor, zic si eu...si giani, cleme, zau ca ma oftic cand va aud cu laptele 'apa chioara'..de ce nu intelegi ca nu exista lapte prost, apa chioara, slab, nasol si cum mai vreti sa-i spuneti?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bueeeeeeeeeeeeey!!! Naty!!! Iertaciune, nu fu, mama, cu intentie!!! I-am trimis o floricica Elarei in sensul ca ma bucur ca nu s-a suparat si a ales calea matura a comunicarii, nicicum ca as lua partea cuiva...Ambele puncte de vedere mi se par pertinente, serios acum! Si uite ca si io-s inteleasa gresit , deci nu esti singura . Nu te-am amintit ca asteptam sa imi raspunzi ce faci cu Iulia cat timp esti la spital . Glumesc, mi-a scapat, nu te supara, uite si tie! Si Iulia bucalata!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vad ca a ajuns si Naty de la intalneala, acu' s-o mai vad si pe Ariel acasa, sa ma linistesc ca nu a transat vreun taximetrist
Viooooo, ce tare e articolul, cu cat e mai plin sanul,bla, bla, sa citeasca si Clau NEAPARAT!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare stol!
Anunt ca am inceput sa-i dau copchilului niste cereale, fara prea mare succes, insa cred ca trebuia sa le fac mai subtiri!
Om vedea cum merge treaba, m-as apuca de supa dar cred ca dupa ce ne intoarcem de la mare ca n-am cum s-o fac acolo!
Oricum, fata de cum a deschis Ilinca pliscul de prima data si a stiut sa pape, asta pare mai motalau!
Delphin, ma bucur sa aud despre voi, chiar daca vestile nu sunt asa grozave!
O sa te descurci tu cumva ca esti fata desteapta si priceputa! Zic asta dar ma trec fiori cand ma gandesc ca o sa pleci cu amndoi de gat pe avion, in Africa!
Giani, nu pot decat sa te pup si imbratisez si sa-ti zic ca astept cu nerabdare iesirea din butoi! Sper ca inainte de a se coace porumbul!
Sa-ti fie de bine noua tunsoare! arati si tu de 15 ani!
Olgutza , iti dau o imbratisare speciala ca sa nu mai fii suparata pe mine!
Tu zici mereu asa de bine si frumos, esti asa de calma si echilibrata, nu te plangi de copil...ce sa mai comentez si eu?!
Bine ca ai reusit sa te desprinzi un pic de Sophie si ca a fost bine la control!
In ciuda sentimentelor noastre materne, ai sa vezi ce bine cresc copii si fara sa le fim alaturi de ei 24/7!
Si pentru doritoare, pe 23, 24 si 25 sunt reduceri de 50% la Z!!
S-a intors Deea!!Ma bucur sa aud ca sunteti bine, stiu ca e foarte greu, o sa te obisnuiesti peste vreo 3 luni!Am vazut poze cu "frumusetea rara"!!
Simo, stiu ca tii tare mult la laptele tau,ca de altfel multe mamici, dar nu e asa mare dezastru, nu mai plange ca iti faci mai rau si pierzi si ce mai ai!
Cleme, tu ce ai maica? V-as zice eu la toate ca sunteti prea libere si aveti timp sa va ganditi la toate prostiile, dar sigur va suparati!
Bubule, dupa ce ca te certi cu sotul iti mai iese si maseaua de minte!OF!
sper sa fie bine Stefanut dupa vaccin, bine ca accepti mai usor laptele praf!
Naty, cred ca trebuie sa ceri cadou un GPS!!
Bine ca ati ajuns cu bine acasa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput