Aspirante optimiste > 20 (324)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_b spune:
Eu acum am terminat de papat, in rest, ma chinuie siteurile astea de numa, azi toata ziua am debugat ca o nebuna in dreapta si in stanga!
Abia astept maine ca am zi libera, o sa fac analizele - LH si estradiol apoi o sa merg la apartament ca imi vine mobila.
Pupici 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
jasmine30 spune:
Mihaelacg, eu nu pot intra pe mes, insa putem discuta la sectiunea "Durerea pierderii unei sarcini". Chiar te rog sa scrii cam ce ai patit tu si voi povesti si eu, pt ca si alte fete sa mai afle cate ceva.
anidaz spune:
quote:
Originally posted by mihaelacg
treziti-va, va dau gem, sunca afumata, ce vreti voi, numai treziti-va, ca-mi faceti pofta de somn.....si afara e o vreme care te imbie la numarat bani sau la.........da eu n-am bani
anidaz sigur doarme, ca iar mi-aduc aminte cat concediu are ea
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
Aoleeeeu,ce-as mai fi dormit pana la ora 9 ,dar la 9,30 eu plecam din Selgros deja cu marfa pentru magazin.M-am trezit la ora 5 fix,si de-acum asa va fi toata vacanta mea de trei ori pe saptamana dupa marfa cu sotul,fiindca ne place sa avem tot timpul produse proaspete.
Asa ca nu ma invidiati fetelor ca nu am nici o zi libera de dimineata pana seara ci doar pe jumatate,

poate luna asta da!un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Acum ma duc la somn ,ca m-a dat pe spate raspunsul unei foste aspirante(de altfel nici nu cred ca este cu adevarat aspiranta,fiindca la primul mesaj care nu i-a picat bine a disparut),de neimaginat unde duce uneori prostia si lipsa de respect.Rusine ca isi bate joc de buna vointa unei persoane.Nu suport victimizarea si atragerea ca scut al prostiei a unor fete care din bun simt nici macar nu au comentat.
Bravo fetele de la durere ,sunteti intr-adevar niste doamne si va respect pentru asta.
Poate iau advertisment pentru cele spuse mai sus,dar nu sunt genul care ma ascund dupa deget.
Nu te-a strigat nimeni din deal ,mai degraba cred ca tu vorbesti dintr-o vale .Si ce mare tragedie faci din faptul ca te-am rugat sa citesti la aspirante,cu ce nu am fost decenta cu fetele?Poate ma lamuresti ,asta daca ai habar pana la urma pe ce lume traiesti.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Oana succes cu operatia nepotelului 
Pentru ce se face,daca nu sunt indiscreta,sper ca nu e nimic grav.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anadomnica spune:
anidaz - da' muncitoare esti, fetitaaa!!! tu te trezesti la ora 5???/ Harnica, n-am ce zice!!! Cat despre povestea si frustarea exprimate mai sus...
... e pacat ca se intampla asta pe forum, insa ce sa-i faci??!!! Hai sa spunem ca e o persoana mai speciala care se cere cere singura ignorata ca altfel se pare ca mereu cauta scandalu' si noduri in papura ![]()
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
jasmi spune:
anidaz
si nu pune la suflet chiar tot 
Pup si restul fetelor, sa stiti ca va citesc la fel de des ca inainte (sa nu credeti ca v-am uitat) si sunt alaturi de voi. O sa scriu si eu mai multe cand o sa am ceva vesti despre samburica. Acum astept doar sa mai creasca un picut. Intre timp va pup si va doresc tot ce e mai bun ![]()
Jasmi
5+
Testuletul meu
http://bd.lilypie.com/xhJTp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
klaudiaG spune:
Buna din nou tuturor aspirantelor si nu numai!!!!
Dupa cum v-am tot scris eu astept CM sa pot sa-mi fac HSG.
Ideea e ca nu vine..........trebuia pe 16.
Sa fac un test????SI eu sunt satula de rezultate negative la fel ca majoritatea dintre voi...........da' parca totusi as incerca...........
Va pup!!!
laurraa spune:
Buna fetelor!
Yubi sunt alaturi de tine si ma bucur ca ai intrat din nou la aspirante caci asa trebuie sa fim "aspirante" si optimiste din toate punctele de vedere.
Cateodata ma intreb daca nu am sa obosesc....sa lupt...dar asta ne face mai puternici.
Toata lumea imi zice"ai timp....." dar nu vreau sa cred.
Fetelor e posibil sa fi ovulat fara sa-mi vina CM?
Asa cred.Am avut scurgere foarte abundenta exact ca la ovulatie normala....si sunt total in ceata.
Laura