Aspirante optimiste > 20 (324)
Raspunsuri - Pagina 12
klaudiaG spune:
Buna fetele!!!
Scz pt raspunsul tarziu dar am alergat toata dimineatza.
Nu am apucat sa fac testul ...........chiar am fost la doctorita de dimineatza cu analizele sotului si mi-a spus sa mai astept pana maine tinand cont ca tratatmentul l-am terminat sambata si daca nimik.............nimik sa ma duc marti la o eco.
.
Acum..........ce sa zic bine ca sunt la servici si nu am mereu timp sa ma gandesc la asta.........da maine gata - la prima ora il fac
.
Va multumesc mult de sustinere si va tin la curent!!

pe toate
PS. Nu cred ca voi fi asa de norocoasa sa fi ramas.........chiar acum cand abia am prins curaj sa fiu printre aspirante
ruxandrab spune:
Oana... hai sa te tin de vorba... si cum ti se pare vitexul? te simti mai bine... mie asa mi se pare...
si teste de ovulatie ai facut luna asta? ca ai zis ca nu ai mari sperante ... dar nu ai detaliat...
eu am luat-o sistematic ... fac teste de ovulatie in fiecare zi...
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Ruxiiiii, nuuu fa teste de ovulatie. De la Vitex se pozitiveaza mereu. De asta nu am mari sperante, pentru ca nu m-am putut duce la dr sa vad corpul galben ca dr mea e in concediu.
Asa ca fie ce-o fi.
Vitexul cred ca mi-a facut bine...foliculul era mai mare ca oricand in z 10. Nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
Oana... mie nu mi s-a pozitivat inca nimic... oricum miercurea viitoare ma duc la cocei la monotorizare sa vad care e faza... sper sa nu fie prea tarziu... si daca e... numai bine... ![]()
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Ruxi, iti tin pumnii...
Klaudia, te asteptam cu vesti maine...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
Sorvint spune:
buna fetelor,
ce liniste este pe aici. sunteti la masa? la mine mai dureaza putin.tocmai acum pregatesc o lasagna.va invit pe toate la masa.
oana sper din tot sufletul sa fie bine cu nepotelul tau. ai aflat vrei veste pana acum?
ana nastere usoara si un copil sanatos si o fetita frumoasa foc ca mama ei.
apropos oana si eu am citit ce s-a scris la durere si am ramas socata de cat de suparata pe nimic este. mie nu mi se pare ca are nici macar un motiv. oricum nu vreau sa spun mai mult ca nu vreau sa creez alte tensiuni dar.........
va pup
Sorina
12 +
bebelusul meu
oanaiacovita spune:
Sorina, 
Nepotelul meu a iesit din operatie, era la terapie intensiva. Astepta cumnatul meu sa se trezeasca, ca a fost sub anestezie generala. Apoi il muta in salon.
Sper sa fie bine, nu vreau sa insist cu telefoane...astept sa ma sune ei.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
Sorvint spune:
Oana uite si de la mine un
poate poate se ia si la tine
luna asta.
Ce frumos ar fi sa iti schimbi si tu semnatura.
ai vazut poza cu bebelusul meu? se pare ca este baietel. stii ca iti spuneam eu ca imi doresc fetita. dar nu conteaza. dupa ce l-am vazut la ecograf cat era de jucaus si de frumos imi este indiferent. sanatos sa fie,nu?
Sorina
12 +
bebelusul meu
oanaiacovita spune:
Sorina, mersiii...
si eu.
Am vazut poza si e asa frumusel bebelul tau. Ai dreptate, ce-o fi, sanatos sa fie. Important e ca e la tine in burtica si ca acus se fac 40 de sapt.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
Sorvint spune:
multumesc mult Oana. adevarul este ca sunt foarte mandra de bebele meu. ma uit intr-una la poza. abia astept sa se faca vremea pentru cea de-a doua ecografie de la 16 saptamani sa il mai vad.
dar intr-adevar trece repede timpul. si nu pot decat sa ma bucur pentru ca abia astept sa il tin la piept.
Sorina
12 +
bebelusul meu