Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Clau, incep cu subiectul intalneala, mai incolo va mai scriu ca acum ma grabesc un pic cu masa Iuliei (care are 5 kg fix!; si capul 40 cm, Stela
). Pe Mess mi-a scris Kya ca ar veni, dar sub semnul intrebarii ca nu stie daca are masina. Alti doritori nu se arata...Ariel, poate. Butucica, Floriio?!
Deci ora 11, eu am votat biserica fiindca o vad
dar daca vreti o fantana, o caut eu, nasul meu de Varsatoare va gasi orice fantana! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Mimonix ai PM de la mine....
Cred ca vin si eu la intalneala.....sigur va spun mai pe seara.Si eu tot pentru biserica din lemn votez ca pe aia o vad din strada.
Acum plec cu fata in parc la Brancoveanu- ca s-a trezit , ma intalensc cu Ancadragoman.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
mimonix spune:
Vera, nu stiu mamico de unde atata forta, cred ca numai de la Dumnezeu.Copiii au crescut f frumos, nu-ti face griji si pentru asta!Rezolva-le pe toate celelalte repejor, iti tin pumnii stransi!
Nicol, si tie bafta cu fetitele .Eu cred ca pentru cea mica ai luat decizia corecta sa nu-i dai antibiotic dar cu pneumonia celei mari nu-mi vine sa cred totusi ca un medic poate gresi acest diagnostic! Trebuie cercetat neaparat!
Simo
, stiu ca n-ai mai pus poze!Bravo tie ca nu-ti faci griji cu omu' ca asta iti mai lipseste sa-i porti si lui de grija!Pentru linistea ta eu zic sa nici nu mai deschizi mess-ul ca sa n-ai la ce te gandi!
Clau, am vazut poza mortala

.Vei ajunge din nou asa, sunt sigura! Tu ai si ambitie si rabdare si optimism, deci poti!Imi pare rau ca nimerisi in santierul astora, sa speram ca-si termina Negoita capodopera cat mai repede! Eu apreciez ce a facut el mandatul trecut dar ceva e ciudat totusi, lucreaza cam incet si cam haotic!Ma tot uit cat dureaza sa asfaltezi o alee in parc si ma tot intreb de ce atat?Pare ca se munceste, dar daca mergi zilnic si observi ritmul...

Butucica, succes cu bona sunt, f curioasa ce iese! Noi am lasat-o mai moale in ultima vreme, adica asteptam (Bitza
) si mai dam din cand in cand sfoara in tara, dar am un feeling ca vom abandona sistemul asta de recomandari asa cum povestea si Olgutza(citeam si dadeam din cap afirmativ
)pentru ca imi creeaza impresia ca eu ma rog de ele si ele imi fac un favor si pun conditiile!
si poza ta de la servici! sa nu-mi spui ca faci parte din categoria aia care ma vede pe mine intrand in magazin si instant tzuguie buzele si zic ranjind:masura dumneavoastra nu avem nimic!
Si chiar daca, esti iertata pentru ca o data de mult am lucrat si eu cu haine si am jurat atunci ca nu vi mai face asta NICIODATA! Ajunsesem sa am fixatie, intram in magazin si le aranjam alora marfa dupa masuri si colectii pe umerase!Naspa rau
Sovidespre poze
ce sa mai zic si eu! Zic sa redevii ce-ai fost si mai mult decat atat!Tu din cand in cand arunci pe aici cu niste informatii care pe mine ma incinta cum ar fi :proful de taoism?, seminte de pin?
Eu n-am stiut ca exista un profesor de taoism, e un subiect interesant.Poate imi trimiti si mie detalii pe PM.Zic asta pentru ca imi amintesc ca demult de tot un bun prieten imi zicea referitor la asta:profesorul apare cand elevul este pregatit! Cine stie
Iar eu caut muguri de pin in orasul asta dar pana acum n-am vazut.Stii tu ceva?Subiectul cu lampa de veghe m-a intristat caci asa doarme si Vladut.Eu am instalat lampa, nu ma intrebati de ce.....acu' mi-e frica sa nu se fi obsnuit asa!
Tuchi, sa-ti fie de bine noua frizura iti sade f bine.Si tu aratai si arati f bine, sunt sigura ca vei reveni la formele anterioare mai ales ca tu trebuie sa fii un exemplu pentru pacientii tai!M-am distrat la faza cu treburile neprevazute ale sotului fix cand trebuia tu sa pleci, m-am bucurat ca nu te-ai lasat
.Cat despre Seb saracutul, recunosc ca am ras ca proasta cand am citit desi recunosc ca nu-i deloc de ras.Raman la parerea mea ca Ili e un dracusor de copil!![]()
Naty, hai sa ne intalnim pe la ora 17 totusi...am avea mai mult timp de stat afara ca la pranz vine caldura!Seara nu va fi aglomerat deloc cand te vei intoarce acasa si nici de la 16 la 17 nu cred sa fie.Nebunia pe sosea este fix intre orele astea, adica atunci cand esti tu in parc.Si eu cred ca biserica de lemn e cel mai potrivit obiectiv, e chiar vis-a-vis de magazinul Titan.Nu e aia cea mai frumoasa parte din parc si cam departe de fantani, dar ma gandesc ca e mai convenabil si pentru fetele care vin dinspre policlinica!Clau?Si despre copilul sotului, ce sa zic.Si eu, ca si Mihutza
am avut onoarea sa traiesc pe pielea mea sentimentele astea si crede-ma ca nimeni nu poate intelege un asemenea copil.Tu (voi, ca sunteti mai multe:Sovi,Nicol) sunteti cel mai putin vinovate dar in ochii acestor copii toti cei implicati :parinti, bunici, voi...toti sunteti vinovati in egala masura iar eu recunosc cinstit ca si la varsta asta fac eforturi sa trec cu vederea si asta numai in virtutea faptului ca e un pacat sa-ti judeci parintii!Inca ne mai incurcam cand a fost vorba de nunta, sau de botez...cine vine, cine nu, cum ii asezi la masa, etc.Habar n-am cum e mai bine, ca la urma urmei nici sa stai sa-nduri ca prostul nu e bine...
Si de fapt ideea era sa nu judecati prea aspru copii si nici randunoii pentru ca sigur au sufletul greu mai ales acum cand au din nou capoii mici si probabil retraiesc unele momente din tinerete....sigur nu le e usor!
Mama ce m-am intins...
Cristina, Vio, Ursuleata
pentru sfaturi mereu bine venite!
Ariel, sa va traiasca micul crestin si sa nici nu indraznesti sa nu vii in IOR sa-ti vad freza cea noua
si sa vad si eu puiul de moldovean
Gecko,Delphin, cam scumpe la vedere...cu ce va ocupati?Sau va asupresc capitalistii si nu va lasa sa respirati si voi un pic? Asa e frate in occident (Australia o fi in occident?
)La voi before=afterSi la mine la fel
Grasa am fost, grasa sunt inca!
Sunt curioasa de mor cum a fost botezul lu papacica, cum a fost cu surpriza pentru nasi....ne-a lasat asa cu ochii-n monitor!
Aolica...Luny..era sa te uit fato!
Vazut placut poze before /after si filmulete Matei...mortal!
Si Amirain camasa de noapte 
Si Ursulica, teatru ,examene, oja neagra, him!Bravo tie!vazut placut si pozele tale...nu inteleg cum de tu si randunoil dunteti de 11 ani impreuna, ati fost colegi la gradinita si tot acolo v-ati puat prima oara?
Ei hai...scuze pentru toate cele despre care n-am zis nimic....data viitoare sigur nu mai uit.
Va pup pe toate si raman fidea!
Ne vedem maine (poate la ora 17 la biserica?)

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ops...Clau am gresit emoticonul
la faza cu poza ta...sorry!Era
....
E ok si la 11 cu mine, pana scrisei eu cerceaful voi deja ati hotarat!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, mie mi-e indiferenta ora, noi suntem aproape, dar Naty si Luny care vin cu masina au optat pentru 11. Cred ca este bine asa caci noua ne e usor sa ajungem doar cu caruciorul, nu? 
si abia astept sa te cunosc, cu puiul din dotare bineinteles! Si este foarte bine la biserica, apoi vedem pe unde ne plimbam prin ditai parcul. Plus ca este si terasa acum langa biserica, daca vrem un suculet ceva!
Bitza, sa ne anunti diseara daca ajungi. Eu sper ca da!

Giani, Florii, voi trebuie sa veniti musai caci sunteti de-ale casei! ![]()
Cuscra, esti mai bine, ai iesit din butoi? Hai la intalneala sa ne veselim putin cu atatia bebelasi draguti!
Sper sa vina si Ariel, Kya, Stela!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Mimo, daca Clau si Luny sunt de acord si Stela promite ca vine si sta mai mult ca data trecuta, fac un efort si vin la 17. Eu cred ca va fi trafic mare (iti precizez numai faptul ca traversez Piata Unirii!) si trebuie sa ma intelegi, eu nu-s soferita experimentata, aglomeratia ma streseaza enorm si cand sunt cu copilul cu atat mai mult. Cu magazinul Titan si cu policlinica nu stiu cum e, io cand vad un parc verde in dreapta pe Baba Novac pe care vin, parchez masina unde gasesc loc si cu carutul intru in parc pana dau de biserica, sa fie clar!
Dar va rog, hotarati-va odata si cu ora si cu locul ca timpul trece!
Plec la soacra sa-i duc fata, o sa-mi zica sa-i dau ceai! 
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
si ce frumos mesaj am scris...si cum l-am pierdut...
deci, azi mi-am propus sa fiu harnica pe forum...vise...am disparut la shopping dupa cafeul de dimineata. am fost harnica la spart bani....iar i-am luat tzoale la bursuc...marimea 6-9 luni...care ii vin perfect. fosta vecina m-a intrebat cat are puiul...4/5 luni???...i-a picat fatza cand i-am spus ca 2 luni.
stela, al meu s-a nascut cu circumferinta de 37 cm si la 6 sapt avea 40.2 cm si sunt f relaxata. v-am spus de cand eram gravida ca are capul mare...si imi e drag de bostanelul lui. si aici e imnportant de unde a plecat si unde a ajuns
uita-te pe link
http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304
daca am vreme am sa pun pe linkul pe prima pagina ca mi se pare f bun.
vera...uita-te si tu pe link. dar tine cont ca piticii tai nu au fost la termen si plus a fost cam aglomeratie in burtica...dar au recuperat f frumos.
clauclau spune:
Naty, daca tu vii pe la Baba Novac pana vezi parcul, atunci ar trebui sa ne intalnim la fantani caci sunt chiar la intrare in parc pe dreapta, o sa le vezi din masina, la a doua statie de la Baba Novac, dupa intersectie. Ca sa ajungi de aici pana la biserica e destul de departe, tocmai in cealalta parte a parcului. Si stiu ca si Luny vine tot pe la fantani, cel putin asa ne-am intalnit data trecuta.
Bunnn, ramane sa ne zica si Luny si Stela, cum vor si apoi stabilim clar ora ( si locatia ). As vota si eu tot pentru fantani, dar vin si la biserica, nu conteaza!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
ariel al meu mai are un pic de tzugui dar nu s-a agitat nimeni de alte investigatii. este adevarat ca si eu cand am fost la control cu el...stateam cu un picior afara din cabinet...ceva de genul...scrieti aici ca am venit si suntem bine...pa si pusi...dar a remarcat medicul ca a avut bosa...si m-a intrebat de vacuum la nastere dar nu a vrut sa stie mai mult.
blankar...sanatate lui eric, sa scapati cat mai repede de antibiotice si spitale.
pidana nu am retinut ce antibiotice iei de nu mai alapezi. zi-le pe forum sa iti zicem daca e in regula sa alaptezi. vezi ca in romania sunt tot felul de mituri aiuristice chiar si in randul medicilor.
natynic spune:
Dar la fantani acolo am loc de parcare? 
ma rog, eu plec acum, va hotarati voi.
Daca nu are cine face capitol (Clau, ms pt ieri
) scrieti si ma asteptati ![]()
Naty
mamica
Iulia mea