Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Amonar, citindu-ti mesajul asta si nu numai am senzatia ca suparata pe viata esti tu si nu Ioana. Ca sa nu mori de curiozitate cauta un terapeut intr-adevar dar nu pentru ea ci pt terapia de cuplu ca sa-si salveze relatia daca mai era ceva de salvat. Din pacate s-a dovedit ca nu. Probabil stii sau nu, nu are importanta, dar suntem prietene. Stiu prin ce calvar trece acum si iti dai seama cum simt cand vad ca scrii beratiile alea. daca nu cunosti datele de ce dai tu cu bata in abalta?
Eu nu ma simt o mama exagerata...pitici pe creier am dar nu-i las sa circule liber. Imi pare rau pentru tine ca nu te poti bucura alaturi de mine ca Mihnea este un copil sanatos, frumos si inteligent.
"Testele" au fost pentru a-i umple, intr-un mod placut, timpul petrecut in spital.Era internat pentru ca era bolnav, nu l-am internat sa-i testez desteptaciunea. A fost o joaca continua, nici nu si-a dat seama ca era evaluat...
Probabil ca o sa spui si de mine ca sunt suparata pe viata ca nu am intrat de mult timp si acum cand am facut-o ma si cert cu tine. Insa nu ma cert, doar ca iti spun ca nu-mi place tonul tau ofensiv. Tot ce spun altii e gresit, e ciudat, iti naste un semn de intrebare, pentru ca de fapt doar ce stii tu si cum faci tu e bine. (Ultima fraza e parerea mea personala rezultata in urma reactiei tale).

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arabela, imi cer scuze pt greseala, era un puzzle de 24 de piese nu 25 . Am cautat si am gasit pentru acasa si pe internet de la Creative Toys. Chiar le recomand.. Ideeea era nu le-a facut, pentru ca sunt convinsa ca toti le pot face, ci ca a inteles ce trebuie sa faca la prima explicatie si ca le face din prima in proportie de 80%.

Aaaaa, si cunoste toate marcile de masini. si cand zic toate ma refer la TOATE. Sunt pasiunea lui.

Steluta, maghyc a nascuy cu o zi inaintea mea. Zici ca ne-am vorbit sa ne nastem copiii in acelasi timp .

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, ce bine ca mai vii pe aici
Bre, nu va-nfierbantati, aici nu e vorba de cat de agresiv e cineva, sau cat de buna prietena, e vorba de o femeie normala, mama responsabila, frumoasa, desteapta, cu 2 copii mici care trece printr-un divort...
Asta e absolut de neconceput din partea mea, ma tot socheaza cand aud la stiri de vreunul care pleca in Spania de ex. si isi lasa copii acasa, apoi divorteaza si se recasatoreste si uita de familia lui de acasa, de copii..
Cum poti sa uiti, nene de proprii tai copii??? Uita omul de o carte, de o valiza, de altceva, dar de sangele tau cum poti sa uiti?? Sa se faca zzz ca nu exista, ca e liber s-o ia de la capat, ca viata e frumoasa??? Scuze-me dar asta e buba la cap.. serios.. Nu incadrez aici pe nimeni, spun doar parerea despre divorturi...
Si in cazul unui divort e extrem de dureros sa accepti ca omul care iti stia toate dedesubturile (mai mult sau mai putin), cu care aveai planuri, idei, conceptii, si care a contribuit la procrearea unor copii superbi.. te tradeaza... atunci parca nimic nu mai conteaza..
Din cauza asta o inteleg, si o sustin sufleteste..

Steluta, foarte draguta Andrada, am vazut filmuletul. Sunt curioasa cum o sa fie nasterea la spital particular, as vrea detalii
Am cosmaruri de la ultima nastere, daca e sa mai fac altul il fac aici..
Sunt curioasa ce mai face Doroti..
Si daca Razvanel e mai bine.
26 octombrie se apropie si nu am idee cum mai e..
Pe Petra o mai vad in poze, e absolut delicioasa
Timeea o fi intarcata?
Diana79?
Nu mai stiu pe cine sa amintesc, dar sper sa revina, acu ca aparu Carmina.. .

Virgi, asa repede o duci la gradinita?.. Scuze, eu sunt pro tinut acasa, n-am nimic cu voi, inteleg rezonul Au zis doctorii cum de a aparut boala la Luana? De ce? Va urez sanatate muuulta si va pup pe amandoua tzoc, tzoc..

na, ce logoree am avut..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata si poftiti la cap 70

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput