Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Si, da, La Multi Anisori, IRINOUKULE! Sa primesti in ziua asta cat nu ai primit in tot anul, atentie, caldura, iubire si fericire! Si sa te bucuri de Palugelul tau impreuna cu "Dl. Sotz"!

miri, o sa urmez tratamentul, ma speriasem numai, ca scria ca antibioticul lucreaza doar pe bacterii, si cand e vorba de viroze ajuta mai mult infectia sa coboare in plamani... Era un studiu american... In fine.

Ceska, mai scrie-ne, ca scrii asa de frumos si de consistent! Nu stiu neaparat sa iti raspund, dar imi place sa citesc ce scrii!

A, tot pentru rodica, vezi ca au biscuiti fara gluten aia de la Ulker, Hero se cheama, daca tii neaparat sa ii dai... Eu am cumparat o cutie, sa fie in casa, da' m-am gandit... Ce ii dau eu baiatului biscuiti?! Cand sunt atatea bunatati pe lumea asta... Si m-am apucat eu de ros la ei, hihihi!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Uaaa, roli, ai scris ca fulgerul! Multumesc si tie de sfaturi, asa o sa fac, caci nu am incotro si vad ca incepe sa raspunza poshidicul... As fi preferat, though, un antibiotic cum a zis si miri, tot prin aerosoli, in primul rand ca si-ar face efectul mai bine, local, al doilea ca ar reusi sa intre tot (Augumentinul il scuipa jumate, ii mai dau dar nu stiu cat, deci nu stiu daca ia mai mult sau mai putin decat trebuie), pe urma nu i-ar mai distruge intestinele - deja face kk cu mucus, ca e fooooarte greu de convins sa ia Biotics... Uf!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Mda, cica si Hero au gluten, dar sunt special pentru bebei... Wtf? Cum asa? In fine, nu ii dau biscuiti si punct.

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Nu vreau sa par obsedata, dar daca cititi putin aici, o sa vedeti cat de periculos poate fi glutenul pentru bebelusi!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Uaaa, roli, ai scris ca fulgerul! Multumesc si tie de sfaturi, asa o sa fac, caci nu am incotro si vad ca incepe sa raspunza poshidicul... As fi preferat, though, un antibiotic cum a zis si miri, tot prin aerosoli, in primul rand ca si-ar face efectul mai bine, local, al doilea ca ar reusi sa intre tot (Augumentinul il scuipa jumate, ii mai dau dar nu stiu cat, deci nu stiu daca ia mai mult sau mai putin decat trebuie), pe urma nu i-ar mai distruge intestinele - deja face kk cu mucus, ca e fooooarte greu de convins sa ia Biotics... Uf!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mitsu baga seringa in obraz si tine-l un pic de nas pana inghite. Stiu, asa imi facea si mie Andrei. Si Bioticsul in dizolvi in ceai sau in lapte de-al tau muls

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

roli, nu stiam de treaba cu tinutul de nasuc, merci de pont, uuuf, iar o sa il chinui.... Cat despre Biotics, doc. mi-a spus sa i-l dau la 30 min. dupa antibiotic (desi pe el scrie dupa 3 ore), iar eu ii dau sa pape inainte de Augumentin, sa nu "il roada" la stomac... Apoi, peste 30 min. - 1 h, e foooarte greu sa il conving sa mai bea lapticul cu Biotics, jumate ajunge pe baveta ntz ntz...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

raspund pe fuga, s-a trezit Daria. vrem si noi vineri la intalnire. ar fi frumos intr-un parc, poate in Herastrau, s-au daca aveti voi alta idee...Ellenuta, neaparat sa vii cu Bitulina, sa o vedem si noi ce-i poate pielea sau ne minte mami???

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irinouka sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii.

Alinatudor, sa fie intr-un ceas bun semnarea contractului. ma bucur tare mult c-ati reusit sa va luati o casuta, chiar ma gandeam zilele astea la tine, ca nu am mai vb de muuullllttt. te-am cautat ieri pe skype, dar nu erai. pupici Stefaniei

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by ginnette

Mai vroiam sa va intreb: dak face 37.5 ocazional (adik nu in fiecare seara) e de la dintzi? Pediatra mi-a zis ca da, si pana la 38 nu este febra, sa nu intervin.
Dar vreau si parearea voastra, pliiz!

Are dreptate, pana la 38 (luata in fundulet) nu e febra.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA D felicitari pentru increstinarea printesei!Cred ca ati avut o petrecere pe cinste stiind ca grecilor le place sa danseze.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput