noi sagetatoarele (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
Alison , ce mandrete de baiat ai, ce ochi albastri frumosi are 

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI
Aspiranta la titlul de mamica
anca_27 spune:
Asa-i ca are ochi frumosi Simon? Daca noi reactionam asa, iti dai seama ce de treaba o sa aiba Alison mai incolo...![]()
Buna fetelor, eu sunt tot pe-aici, mersi pt trucul cu ciorba, cand mai fac va zic dac-a iesit.
Dragaica, ce poze frumoase, m-am holbat la ele cu orele, o sa fii o mamica super, roaga-te la DD si o sa fie bine, stie el cand si ce sa ne harazeasca.
Eu si sotul meu, ne doream cam de un an un bb, si tot nu vroia sa vina. Intr-o seara, ma suna o prietena, daca nu vreau s-o duc la o manastire undeva in munti, la 80 de km de oras, ca pune ea benzina tot, vrea sa participe la slujba de noapte, unde se fac doar rugaciuni. Am zis, hai sa mergem, nu-mi strica nici mie sa mai intru intr-o manastire. Am stat acolo 3 ore in genunchi, doar la lumina lumanarilor, si preotul s-a rugat impreuna cu noi, si doar asta am cerut dupa ce-am multumit pt tot ce am frumos in viata, un bb. Asta a fost in februarie, si in martie am ramas gravida. O fi fost putere divina, o fi fost puterea cuvantului, sau doar i-am dat de lucru propriului psihic...dar s-a intamplat.
Pupici la toate sagetutzele si o duminica nemaipomenita!
20+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Dragaica spune:
Merci Anca 
acum cateva saptamani citisem pe forum undeva,ca, dupa ce faci
ar fi bine sa stai cu picioarele pe pereti cam juma'de ora![]()
si zic: de ce nu, ce am de pierdut. I-am povestit si sotului asta, acum o spatamna, aseara dupa
sotul ma ia de picioare si ma ridica in pozitia lumanarii
zic ce Dumnezeu l-a apucat? am facut eu gimnastica de performanta dar asta e prea de tot , sunt prea batrana pentru asta
.
El saracutul tinuse minte si acum punea in aplicare metoda.Abia acum, mai in gluma mai in serios,mi-am dat seama cat de mult isi doreste
si mi-au dat lacrimile
, ca sa fiu mai sincera ....am plans , dar asta e , o sa ne vina si noua randul.
Pupici dragi la toate fetele.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI
alison spune:
buna!tocmai am facut ochii mari,dupa o noapte cam gri si o iesire la iarba verde cu cei doi ochi albastri'' intr-o dispozitie cam belicoasa si plingacioasa.ma dreg cu un mic ness si va scriu..
dragaica,buna metoda,vedem luna viitoare burtica la semnatura!da doamne!
anca,cine stie,poate ne incuscrim!parca vad ca si tu ai sa ai o micuta cu ochii albastri!
salut si cel. sageti,pa!
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Hello fetele! Dau eu cafeaua azi ca n-am somn
...incepe sapt de alergatura...hartzoage, credit banca, planuri... + ca imediat merg sa-mi iau in primire noul loc de munca, parca am emotii, cine stie peste ce director dau. Tot googalesc sa caut idei de mobila de bucatarie, amenajari, stiti ceva site-uri?
Dragaica, m-ai facut sa zambesc la faza cu picioarele
- saracutzul sotul tau - al meu doar ma intreba de ce nu mai stau. Ca dupa
, stateam maxim 10 minute cu perna sub fund si picioarele-n tavan si tzushti la baie... asta e, nu puteam sta sa ma bati. Ii spuneam ca se prinde si din zbor daca e sa fie. La medic ati fost? Merg `utilajele`?
Alison, cine stie? Eu vin de cuscra cu placere, sa nu pierdem neamul
. Sotul inca mai spera in cei 1%, l-a intrebat pe medic `Cat la suta e fetita?`, medicul `99%`. Insa e mandru de bebelina, ii tot vorbeste si pupa burti si-o mangaie ca s-o simta da` inca nu e ea asa fortoasa.
Nemhi, si eu care credeam c-o sa scrii de zor...a, acum am citit c-ai fost plecata, pai, asteptam pozici.
Pusici si la Gyongyi, Nico, Cris si cine mai e prin zona. O zi nemaipomenita!
21+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Nemhi spune:
Salut! Hmmm ce bunuta-i cafeaua data de Anca! Multumim!
Deci din cauze gospodaresti (dimineata) si din cauze de inceput de azi servici (dupa amiaza, deci acum cand va scriu), pozele o sa le pun zilele urmatoare.
Va povestesc insa pe unde am fost si ce-am vazut.
Povestea incepe cu o emisiune TV saptamana trecuta in care am vazut "Cheile Oltetului" hotarandu-ne sa mergem si noi, daca va fi vreme frumoasa (si a fost) la sfarsit de saptamana. Cu toate ca in zona Polovragi (manastire si pestera) si Baia de Fier (Pestera ia o pauzarilor) am fost de nenumarate ori fiindu-ne lesne de ajuns (de la Craiova sunt aproximativ 140 km), pe "Cheile Oltetului" nu am mers niciodata.
Asa ca, nu ne-am speriat de drumul care trece prin "Cheile Oltetului" (inca inainte sa ajungi la pestera Polovragi drumul nu este asfaltat, ci sunt pietricele micute) si am mers mai departe (dupa ce-am vizitat pestera Polovragi; 1 leu ptr copii si 2 lei ptr adulti). Peisajul care ti se arata ochilor e superb (nu asa spectaculos ca si Cheile Bicazului dar mult mai linistit) insa stancile sunt pline de grote si alterneaza cu zone impadurite sau poienite. Oltetul curge cand pe stanga drumului, cand pe dreapta acestuia insa pe portiuni foarte lungi din drum drumul este mult mai sus decat apa. Daca ai rabdare (noi am avut) gasesti poienite aproape de Oltet unde poti pune de-un gratar. Cat de cald a fost peste zi (acolo n-am simtit ptr ca am stat la umbra pomilor dar la Craiova au fost 38, 39 grd C) atat de frig a fost noaptea.
A doua zi am fost si la Pestera ia o pauzarilor (adulti 5 lei si copii 2 lei; la prietenii nostri care au un baietel de 6 ani nu le-a luat bani ptr copil). Ptr. cine nu stie in Pestera ia o pauzarilor s-a filmat partea aceea din "Ciresarii" cu pestera iar pe Chei "Drumul Oaselor".
Si la pestera Polovragi si la pestera ia o pauzarilor erau afise cu taxe ptr camere video, aparate foto insa nimeni nu a platit aceasta taxa si bineinteles ca toata lumea avea cel putin un telefon cu camera.
In pestera ia o pauzarilor am avut in fata 2 batranei si dumneaei a ramas intepenita la un moment dat neputand sa-si mai indrepte spatele dupa cat de mult mersesem "mersul piticului". Au fost in grup si 2 tineri cu un puiut mititel (8-10 luni) care n-a scos nici un sunet toata ora aceea cat am mers prin pestera. A stat infofolit in port-bebe, parintii au vizitat linistiti, au facut si poze, iar cand am iesit m-am uitat special sa vad daca doarme si de unde! Puiutul era cu zambetul pe buze!
Apoi, pe drumul spre casa ne-am abatut putin si la "Baile Sacelu" unde era super aglomerat (probabil tot Targu Carbunesti se sparsese acolo).
Mai spun cate ceva cand pun pozele.
Nemhi spune:
Nu eu am tastat gresit ![]()
Asa apare daca incerc sa tastez numele pesterii.
Mi-a venit ideea sa tastez cu virgule, asa ca ...M, u, i, e, r, i, l, o, r... 
Dragaica spune:
Lasa Nemhi ca am inteles noi
, eu mi-s la cafea , va ofer si voua. Tre sa o sterg la munca, va pup si o saptamana cat mai usoara.