Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana01 spune:
in primul rand sa ii urez Mexxai multa putere sa reziste la toate incercarile si sa spere ca totul va fi bine! multa sanatate bucuriei si sa dea Domnul ca toate astea sa ramana doar niste amintiri neplacute!va tinem pumnii si fii tare!
Dupa, lili, eu ce sa mai zic ca sotul mi-a zis sa nu nasc, ca joaca Romania! in plus, tot timpul se plange ca de cand ne-am casatorit n-a mai ajus si el la pescuit, in delta. o alta pasiune mare a lui.
Itzy, noi n-am facut nici un plan pt a sarbatori maine si am vb cu Tudor. daca vreti, trim pe pm sau vb la telefon si, in cazul in care nu are alte noutati victorasul pt noi, ne-ma bucura sa sarbatorim cu voi pe 19.
eu stau in cumpana: nu stiu daca sa ma uit sau nu la meci. ca mi-e ca o sa ma agit prea tare sa nu fie prea rau pt victorasul. dar oricum:
HAI ROMANIA!!!!!
Roxana, +37 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Mephala - hai detaliaza si tu despre regimul minune cu care ai slabit, ca vreau si euuuuu! numai te rog fara codificari geni carbohidrati, proteine...spune clar, carne, paine, fructe, legume, lactate.
dupa a doua sarcina mi-a fost mai greu,
am facut un coctail de diete, caci ma plictiseam repede: am slabit ft. bine cu daneza (da o cautare pe google si o gasesti rapid)-mi s-a parut cumplit de grea, dar am avut rezultate frumoase, vreo 5 kg in 2 saptamani, am mai tinut dieta cu banane si lapte (1l lapte semidegresat si 3-4 banane/zi)-timp de 5 zile, o luna-doua am tinut si Montignac...
Am tinut si diete hipocalorice (1000 kcal pe zi si o zi pe saptamana mancam doar mere)....
cam asta a fost.
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
Mexxa, imi pare atat de rau pentru voi,
, e groaznic..., multa putere amandurora.
...
HAI ROMANIA! 
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi am ajuns cu bine la Roman,unde o asteptem si pe cuscra cu nora ca sa vada mosia baiatului....
MEXXA imi pare nespus de rau ptr voi,asa e in asa momente nu-ti doresti nimic decat sanatate ceea ce va doresc si eu din tot sufletul.
Am vazut toate pozele,foarte frumoase si copii nostri sunt minunati cu totii,niste frumosi si scumpi.
Mamilili pai sa stii ca te calcam,neaparat.Pupa iubitu blond
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele
Nah ca-i 1-0 pt portocala 
Am intrat oleaca sa va zic cum fuse si cu ce vesti am venit de la capitala
In primul rand - vom avea FETITAAAAAAAA...(sper doar in vreo luna asa sa nu-i creasca putza), care e cam grasuna, are cam 90 g, o lungana 8,5 cm....deci va dati seama ca am plecat de acolo plutind.
Ce ma nelinisteste pe mine este placenta cu grad de maturare 2, ceeea ce e cam mult pt 14 sapt, sau asa stiu eu, ma mai informez pana sapt viit cadn voi ajunge la Tutu - pt ca tot cu el voi naste
, in el am incredere si asta e, e cam departe, dar macar conteaza pt linistea care mi-o confera pe parcursul sarcinii!
Mexxa - suntem alaturi de tine si de Sebicu 
sa fii tare pt puiul tau!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Bonjour, am aparut si eu; apaream mai devreme dar am lecturat ce ati mai facut voi zilele astea.
Pacat doar ca portocala asta a fost iar mecanica, si-au vazut de treaba si au iesit din grupa cu 9 puncte; de trimis acasa, ne-am trimis noi singuri, ar fi trebuit sa-i batem pe francezi...
Andreea, multa sanatate lui Sebicu! Va doresc putere, sa treceti cu bine de aceasta incercare grea. 
Alexutzo, felicitari pentru BB-lina! Sarcina usoara in continuare!
Gety, sa stii ca pe mine la Narcisa m-a taiat pe taietura veche asa de frumos ca acum am o cicatrice foarte aratoasa; chiar m-am bucurat ca m-a cusut bine, a acoperit doctorul cicatricea veche, care era o urata. Si sensibilitatea in zona a scazut, inainte de cezariana a doua nu suportam sa ating locul respectiv, tare greu imi venea la baie; nu ma durea dar era foarte "brrr" (sper sa intelegi senzatia pe care o descriu eu). Va doresc sa rezolvati cu banca pana la urma.
Adina, concediu placut!
Princess, tare dulce Rares, care le stie pe fete pe nume ![]()
Elenia, pupam Darius fotbalistul. Eu cred ca sigur vei avea nevoie de procura de la tatal lui...
Lexi, faina trici, mi-a placut!! Si mi-a placut cum ai descris imbracatul Mariei ![]()
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
La cat am lipsit tre` sa recuperez ![]()
Continuam...
Mephala, am prins tort sah la cofetarie, mi-a luat maica-mea; destul de bun, mi-a placut. Faina prajitura, frumos ajutorul de bucatar
Nu stiu de ce nu ai putut vedea pozele cu Narci si Mathi, daca vrei mai pun link-ul odata.
Monique, vad ca te-a ajutat Gety cu reteta de tarta; ma bucur ca ti-a iesit. Narcisa inca nu are preferinte vestimentare, cica maica-sa e stilista
Mai bine zis hotarata ![]()
Tanima, sa stii ca la toate trei sarcinile am avut aceeasi silueta, nu prea reusesc sa ma ingras; se pare ca acum am burtica ceva mai mare... Sa vedem cum voi fi dupa, pentru ca acum ma chinuie pofta de mancare...
Profit de ocazie si le multumesc tuturor pentru aprecierile asupra burticii si asupra celor doi copilasi
'
Mira, cu Quelle am patit-o si eu, am dat o comanda de doua ori, nu mi-a venit nici pana acum (prima data m-au sunat sa se scuze si am comandat inca o data); totusi acel puzzle cu animale comandat pentru Craciun mi-a venit la timp.
Sandra, ma bucur ca ai descoperit otita, sanatate multa Ruxei!
Itzy, Lilina, felicitari pentru concediu! Sanatate lui Vladone!
Anca, ma bucur ca ati spus adio suzetei.
Ramo, mai patesc si eu asa cu Narcisa, se suie in pat, peste noi si incepe pupaceala de dupa miezul noptii.
Cristina, sper sa rezolvati cu inscrierea, ma bucur ca Vladic a fost incantat de gradi.
Alina, spor la condus!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Roxana, Itzy, Lilina, va doresc voua si sotilor vostri "Casa de piatra!" si cat mai multi ani fericiti impreuna!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Inca unul si ma duc.
Va las micul dejun pregatit, in caz ca ma voi trezi tarziu.
Sa stiti ca mai am de vizionat pozele, pana acum doar am lecturat. Ma duc la nani, sper sa si adorm, am niste arsuri...
Va pupic pe toate!!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
CristinaGoji spune:
Neatza, haideti la
!
Xandrutza - bine ai revenit!
Alexutza - felicitari pentru bebelina!!!
Sa ne tineti pumnii, azi e prima zi de cresa. O sa-l las doar 2 ore acolo azi.
Mephala - am inteles, multumesc
, dar diete din astea drastice nu vreau sa mai tin, ca am tinut destule in "tinerete" si mi-a fost de-ajuns. Mai vad eu cum fac.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria