Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Itzy, eu cred ca o sa raman marcata pe viata!

Sper doar ca peste 20-25 de ani sa nu ma plang prea mult la ea, cat ne-a chinuit, sa nu cumva s-o marchez si pe ea ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Fetelor, am o mare rugaminte la voi: am mare nevoie de niste injectii de pregnyl de 5000ui, daca aveti pe acasa si nu mai aveti nevoie de ele sau daca auziti de vreo farmacie unde a mai ramas pe stoc, va rog sa ma contactati si pe mine pe PM.
Va multumesc frumos.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
princess spune:
Tanima, uite aici:
http://www.farmaciiledona.ro/lista_farmacii.php?prod=P03879
si aici:
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=1056592
Mai caut, daca mai gasesc ceva iti spun!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
beatrix spune:
...si noi si noi cu pantofii! chiar week-end-ul trecut mi-a incercat o pereche cu toc! era tare nedumerit ca nu stia de ce nu-si poate tine echilibrul ca in cei obisnuiti! am ras toti impreuna! pana la urma l-am tinut eu de maini si el mergea tare tacticos sub privirea lui taxu care m-a amenintat ca daca m-i rupe nu-mi cumpara altii! 
si eu, i-am reamintit ca sambata viitoare, adica maine facem 5 ani de casatorie si daca eric ii rupe stie ce sa-mi ia cadou! moment in care l-a rugat frumos pe eric sa-i rupa ca scapa ieftin doar cu o pereche de pantofi!
cum copilul nu l-a ascultat, astept ziua de maine sa vad cu ce se prezinta!![]()
...revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
tanima_i2002 spune:
Princes, la lanturile mari de magazine am sunat pe tot ce inseamna pitewsti si Bucuresti, desi pe net apare ca mai au, in depozit nu mai exista. Multumesc de ajutor. Momantan am gasit la catena o fiola, tot e bine. e un inceput.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
beatrix spune:
princess, tare faza! eu sunt apoi nervoasa pe mine ca nu ma pot abtine sa nu rad! cica incerc s afiu ferma si hotarata apoi sfarsim prin a rade amandoi!
itzy, suntem bine! merge si lucrearea si invatatul cu zile mai bune si zile mai rele ca sa zic asa! am zile cand dau randament maxim, dar si zile cand ma misc cu viteza meclului! m-am obisnuit acum oarecum ca nu pot sa fiu inspirata intotdeauana! ma bucur ca v-ati distrat aseara si sper ca Lilina este mai bine si ca nu e ceva grav!
tanima, succes sa gaseti pregnyl-ul!
va pup si un week-end minunat va doresc!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
itzy-bitzy spune:
Tanima...ori se arata inca un bb si la voi?![]()
Casa de piatra si voua, sa fiti fericiti multi ani impreuna de acum inainte. Vad ca suntem multi casatoriti in iunie. Stii ce se spune despre fetele care se casatoresc in luna iunie, nu? Ca vor fi iubite de soti toata viata![]()
Beatrix...spor la invatat in continuare...mult a fost putin a ramas...Lilina e mai bine.
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Va doresc un WE placut! Pup
Mephala tu pe unde ai fost azi?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
lumeeee, m-au apucat batranetzile, ma dor shalele de mooor, era sa raman blocata in pozitzia sezut pe scaun sau capra, dupa parerea altora :))))
in fine, am o durere-n spate, jos in bazin, nu-mi dau seama daca de la sciatica, vre-un rinichi sau coloana, insa ma cam doare, iar ieri am ratat o super intalnire, dar nu am avut ce face, mi-a fost super rau, dureri de cap si ameteli si dureri de stomac
insa vom recupera in we
auuuu mamaaa
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
GETY spune:
Tanima, Pregnyl am facut si eu, dar de 10.000. Chiar, vreti si voi bb2? Eu l-am luat dintr-un depozit farmaceutic care livra medicamente maternitatii, la vremea aia.
Ramomar, multa sanatate sotului si sa dea Domnul sa fi fost o criza trecatoare!
Lilina, multa sanatate si tie!
Adevarul ca mie cand nu mi-a fost bine, parca nu-mi erau toti boii acasa.
Asa creste Maria Diana