Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, multumim pentru vestile bune date.

Unde este toata lumea?

Va pregatiti sa va uitati la "sferturi"?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu acuma mi-am culcat copiii si ma pregatesc de o mare relaxare in baie

Si a doua zi de cresa a fost un succes. Dar inca nu pot sa declar ca am scapat de perioada de acomodare. Il mai ducem maine si dupa aia sambata si duminica pauza si sa vedem daca va mai vrea sa ramana luni acolo. A venit azi de la cresa cu tricoul plin de vopsea, daca ati sti ce mandra am fost, de parca gata a si pictat ceva, ma si vedeam cum primesc o felicitare facuta de manuta lui de 8 martie

Mexxa - Doamne ajuta si in continuare!

Roxana - sa nu cumva sa pleci la spital si sa nu ne anunti pe noi! ca tre'sa facem galerie! OBLIGATORIU!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Andra, multumim pentru vestile despre Sebicu.
Andreea, va tinem pumnii in continuare! Sanatate lui Sebicu!

Beatrix si Narcisa deschide usile, e atat de mandra cand reuseste; se ridica pe varfuri, ca balerinele si trage de clanta pana deschide usa.
Imi pare rau ca v-a vizitat enterocolita.
Gety, m-am uitat la meci, si iar m-am amarat, eu tineam cu Portugalia...
Cristina, micul pictor.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Roxana, deci asa sa incepem galeria? Nastere usoara si un Victoras cuminte si sanatos!

Cristina ma bucur mult ca totul decurge asa de bine cu cresa, iar pe Dariutza o pupam dulce sa ii treaca colicele cat mai repede.

itzy si mie mi-a placut enorm Praga, abia astept sa ma reintorc, mai ales ca am avut putin timp sa vizitam si erau asa multeeeee de vazut!
Mi-a placut mult povestioara cu "scoicile"
lilina si itzy, sper ca ati petrecut bine aseara, imi cer scuze ca nu am intrat si ieri sa va pot felicita, asa ca va mai felicit o data si va spun din suflet sa aveti parte de o viata minunata alaturi de sotii vostri si de bucurii, binenteles!

mexxa asteptam vesti bune! Doamne ajuta sa fie bine Sebicu!

elenia felicitari puiului mic pentru reusitele la olita!

beatrix bine ca sunteti pe drumul cel bun cu enterocolita. Pupam molecula scumpa!

lili, sper sa nu se fi speriat asa de tare M de clovni, dar la ce barbatel curajos e el sigur nu o sa aibe probleme

fetelor ieri am trait cosmarul vietii mele, am trait s-o vad si pe asta, sa-mi fie luat sotul pe sus de un echipaj (6 oameni) ai amubulantei

pupici si o zi faina!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, Ramo, dar ce s-a intamplat cu sotul tau? Sper ca totusi nu e nimic grav!
Mexxa, asteptam vesti bune de la voi. Multa sanatate lui Sebicu. Eloise, multumim pentru vesti!
Eu inchei aici pentru ca am niste nervi de zile mari, toate mi-au mers pe dos de ieri seara pana acum... Asa ca ma retrag ca sa nu va "molipsesc" si pe voi cu starea mea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Andra, multumim pt vesti! sa speram ca vor fi numai vesti bune! refacere rapida si sanatate ii dorim lui Sebi!

Ramo, sper ca sunteti bine acum! Doamne fereste de asa ceva! ce sa intamplat?

Xandrutza, da da asa si eric pe varfuri! incaltat ajunge mai usor dar descult asa tare ne amuzam ca efectiv sta ca o balerina in varful degetului mare! o deschide, se aplauda singur si apoi o inchide! aiic e un pic problema ca o cam tranteste evident ca la inchis nu mai apasa pe clantza!

Lexi, stai linistita! daca vrei sa te descarci aici sunt sigura ca fetele nu se supara! sper doar ca nu e nimic grav!
pup pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lexi, beatrix, si eu sper sa nu fie nimic grav, asteptam azi rezultatul. Totul a inceput cu o durere minuscula la spate, mai exact la coloana destul de jos, ca in doua ore sa-l imobilizeze de tot si sa nu mai poata nici sa se ridice.
Va pupic, va doresc un we minunat, fug la spital.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy, Lilina, Roxana, cum v-ati distrat? poze ceva?
sper ca ati rezolvat problema cu masa!

Mergi la inceput

Ramo, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune si sa nu fie nimic grav! Weeek-end placut, multa sanatate sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fata de problemele Mexxei sau ale lui Ramo, ale mele-s fleacuri. In stilul ei obisnuit, fii-mea ne-a dat trezirea azi noapte la 3 jumate si a stat treaza pana pe la 5 jumate, cred. Nu a adormit decat dupa ce am luat-o in pat cu noi. Dar nu voi ceda, n-am s-o las sa-si faca din asta un obicei.
In al doilea rand, luni trebuia sa vina la noi nepotica noastra care are 17 ani. I-am cuparat biletul de avion, parintii ei au facut toate hartiile de care ea avea nevoie pentru ca e minor neinsotit si ieri aflam ca politia de frontiera nu-i da drumul pentru ca pe durata zborului nu-si asuma nimeni responsabilitatea pentru ea. Si uite-asa am aruncat pe apa Sambetei vreo 200 de euro, ca habar nu am avut de treaba asta .
Ramo, te asteptam cu vesti din cele mai bune!
Beatrix, planuri de week-end, ceva? Cica va fi un week-end foarte cald.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput