oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana...dar tu?Doar atat?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Raza e departe dar soseste pentru fiecare cu aceiasi stralucire. Unii deja s-au bucurat de mangaierea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Eu zic ca exista speranta. Eu aveam prolactina in tavan, iar sotul meu avea vreo 2 'miscatori' viabili in tot 'lacul' din cauza unui varicocel ffff pronuntat (daca mai intarzia vreo 6 luni, ne luam adio). Asa ca acum dupa operatia sotului si tratamente naturiste avem un bb de 1 an!
A fost "one life time shot" ca acum iar vine varicocelu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

Buna !Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi. As dori sa te intreb Oana P ce tratament a urmat sotul tau? Si sotul meu a fost operat de varicocel si acum urmeaza un tratament naturist cu Napraznic si Grand caps for men( ceva de genul). Chiar nu stiu ce sa mai fac.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

YUBI eu zic sa nu va stresati pt ca probabil dupa operatie totul o sa revina la normal de obicei dureaza min 3 luni spermatogeneza,eu zic sa mai repetati spermograma dupa un timp...
cand a facut operatia?
Mult succes va doresc

Noi am facut prima luna de tratament cu Gonal-f adica 8 injectii
si ieri am repetat analiza de sange sa vedem daca s-a modificat ceva la FSH intradevar a crescut de la 1.3 u/l la 1.9 u/l ....cam putin ma asteptam la o valoare mai mare....dar probabil e prea devreme...cine stie....si doza poate e prea mica

Totusi ne bucuram ca a crescut si nu invers....

"Asteptand un ingeras"

http://tt.lilypie.com/Krk8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

Buna, si multumesc pentru raspuns. Operatia a facut-o pe 10 aprili 2008.Mai rau este ca sotul meu are un serviciu ce nu-i permite sa plece la Buc. pentru efectuarea unei sermograme.
Dar daca insistam, o sa reusim, gasim noi o cale..
Cine v-a recomandat tratamentul cu Gonal?
Sotul meu a fost operat la sp. Sf. Ioan( de urologie ) din Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

evanescence deci se intampla ceva... noi suntem la al 9-lea gonal.. Asteptam sa se termine al 16-lea sa refacem spermograma. Voi ati refacut-o?

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sostein spune:

buna fetele! e prima data cand scriu,si oricum abia daca am putere sa scriu ceva....stau si bocesc de cateva ore bune, cu un rezultat nenorocit de spermograma in mana. verdict: oligospermie usoara cu astenospermie severa! adica 20 mil de toti din care misca cum trebuie doar 10%! imi vine sa-mi iau campii...dragul meu inca nu stie, ca-i plecat si n-am putut sa-i zic la telefon...asa ca, desi am citit si am vazut ca la unele dintre voi s-a intamplat minunea mult asteptata, nu pot sa ma opresc din planssi simteam nevoia sa-i zic cuiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

sostein Bine ai venit dar sa nu stai mult aici....
In primul rand trebuie sa va calmati,stresul dauneaza si el....in al doilea rand nu e chiar asa de rau noi am fi bucurosi daca am avea 20 mil avem doar 5mil/ml deci parerea mea stati binisor,si inca mai aveti multe analize de facut deci calm si cu muuulta rabdare.
Noi am aflat anul trecut in octombrie a trecut mult timp de atunci si abia acum 1 luna am inceput si noi un tratament....si pe mine acest forum m-a ajutat foarte mult nu stiam nimic despre ce e aia SPERMA acum stiu aproape totul,si fetele mereu m-au ridicat daca eram cu moralul la pamant,deci stai aici cu noi si te vei simti mai bine...Va doresc succes si nu ezita sa intrebi orice ar fi o sa primesti sigur un raspuns...

"Asteptand un ingeras"

http://tt.lilypie.com/Krk8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna fetele,

De obicei scriu la azoo dar uite ca mi-am facut curaj sa va abordez si pe voi
Pe scurt, am inceput de la 10 spermatozoizi anul trecut in sept, acum dupa tratamente naturiste am ajuns la 2.8mil. A fost descoperit un varicocel pe care il operam luna asta, pe 22. Operatia o vom avea la CMU cu dr Cauni un doctor de la Sf. Ioan pe care sotul l-a preferat celebrului Damian.
Yuby cu cine s-a operat sotul tau la sf Ioan?
Si pe celelalte cu operatii de varicocel facute...a avut cineva rezultate mai proaste dupa operatie decat inainte? Eu sunt un pic mai dusa cu capul, sa nu aruncati cu pietre...
Am un mooorcov incat cred tot Forumul sta la umbra lui

Mergi la inceput