oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30
Raspunsuri - Pagina 18
RalMar spune:
Da, aveam tocuri subtiri! Am o obsesie pentru tocurile extrem de inalte (desi alea erau cele mai mici), de asta nici nu ma duc la piata
Dar mi-ar fi placut sa fiu tipa care s-a certat cu asistenta
sau macar sa fiu de fata, dar eram prea obositi ca sa ne mai cosumam energia cu certuri si discutii.
Pai de asta am vrut si noi la ea, ca toata lumea o recomanda, dar am avut parte de cea mai mare dezamagire. Acum sunt curioasa daca vom primi rezultatele astazi ce va iesi. Noi stim foarte bine cum stam, dar am vrut sa fim siguri, sa avem o spermograma completa, si de la un biolog foarte bun. Oricum, pe acest rezultat sigur nu ma pot baza. Stau si ma intreb, daca ea era atat de ocupata la spital, e posibil sa le fi facut astazi, poate de asta acum cand a sunat sotul i-au spus fetele ca abia a plecat curierul dupa rezultate. Oare la mai mult de 24 de ore de la recoltare la ce sa ma astept? Acum nici nu mai cred ca vor iesi 0 spermatozoizi, ma astept sa iasa o valoare cu - 
jesika spune:
Noi nu am avut niciodata probleme cu dr.Matei. Dar am fost numai la CFR2 sau la Sabyc. E adevarat ca si noi am asteptat-o, dar din momentul in care a aparut si-a facut tb. foarte bine.
Imi pare rau pt. ce vi s-a intimplat, mai ales ca ati facut si atitia km. pina aici...
JSK
danye spune:
Gata RalMar, te-am reperat! Te rog sa imi spui si mie cum au iesit rezultatele. Iti tin pumnii sa fie bune chiar si in aceste conditii!
RalMar spune:
Sotul meu era chiar invidios cand v-a vazut cu dosarelele. Atunci cand ne-am programat, am vrut sa venim si noi cu dosarul complet, dar asistenta ne-a spus ca dr. este prea ocupata si nu sta la discutii cu nimeni si sambata cand te-a vazut, a inceput sa comenteze ca trebuia sa-l luam si noi pe al nostru, poate reuseam sa vorbim cu dr. Ce gluma buna, ca dr. nici macar nu a venit, dar sa ne mai studieze si dosarul
Acum singura problema pe care o am e daca ne trimite sau nu spermograma, in legatura cu rezultatul nu-mi mai fac sperante, oricum stim ca stam foarte prost, nu ne asteptam la miracole.
jesika ma bucur pentru tine ca nu avut probleme de genul asta, dar atunci cand ai extrem de putin timp liber si totusi gasesti o portita, si suni zilnic sa intrebi daca vine, o gasesc de o nesimtire crunta. Sunt convinsa ca e foarte solicitata, dar ar trebui sa se gandeasca si la pacienti din cand in cand, poate si pacientii ei sunt la fel sau chiar mai ocupati ca ea, si atunci cand faci o programare o respecti, indiferent ce ar fi.
Bine, asta e doar parerea mea ![]()
Cred ca vom renunta si eu si sotul la serviciu ca sa ne putem face o spermograma la renumita dr. Matei!
danye spune:
Dosarul cu analize trebuia sa il luati la voi, pentru ca in ciuda a ceea ce s-a intamplat, nu pot sa fiu ipocrita si sa nu spun ca pe noi ne-a trimis pe niste piste care ne-au ajutat sa ne apropiem mai tare de aflarea unui diagnostic. Sotul a stat de vreo 2 ori de vorba cu ea, i-a studiat dosarul cu analize, i-a explicat cateva lucruri si i-a sugerat sa faca unele analize. Din punctul asta de vedere, nu am nimic de spus. Dar pana la urma ce e important? Sa aflam un rezultat corect la o spermograma sau sa avem parte de "bunavointa" dumneaei de a se uita pe niste analize? Si ramane acceasi intrebare : unde facem spermogramele? 

dariaionescu spune:
Exact acelasi lucru l-am patit si noi in urma cu vreo 2 luni...
Tot asa am stat vreo 2-3 ore dupa care ni s-a spus..nu mai vine dna dr MATEI.La fel..faza cu soferul..
Oricum este de o NESIMTIRE CRUNTA, sa nu mai vorbesc de lipsa totala de profesionalism, mai ales pentru un medic!
Intr-adevar cel mai important lucru este modul in care este tinuta si transportata proba, ( imi vine si sa rad..intr-o cutie de servetele ...). Si ce e mai grav este ca din cate vad nu e un caz izolat ce ni s-a intamplat noua.Aceasta dr. MATEI se pare ca asa procedeaza!!
monellu spune:
buna fetelor.sunt noua pe forum dar simt ca aici pot gasi persoanele care sa ma inteleaga si cu care sa ma sfatuiesc. eu si sotul meu incercam sa avem un ingeras de....nici eu nu mai stiu de cand. practic de cand ne-am cunoscut, in urma cu 10 ani. stiam ca are probleme de fertlitate dar am sperat intotdeauna ca....cu mine se va produce minunea. nu a fost sa fie pe cale naturala, desi eu inca mai sper. a facut o spermograma acum doi ani si a iesit.............groaznica. din cate am citit pana acum, nu am vazut nicaieri sa scrie ca a fost o spermograma mai proasta ....30 de smecherasi...nu mii, nu sute de mii sau milioane.30 de bucati, in mare parte dezasamblati. acum face un tratament, timp de 3 luni, cu acid folic si vitamina e. credeti ca se poate intampla ceva bun?
evanescence spune:
ma bag si eu ca musca in lapte...noi facem spermograma la laboratoarele Bioclinica,proba e preluata imediat si dupa maxim 30 minute este si analizata,daca o facem dimineata la 15 dupa amiaza este gata....si costa doar 50 lei...deci nu stiu eu va sfatuiesc sa mincercati si acolo,noi suntem foarte multumiti...facem un drum la TM dim si ne si intoarcem cu rezultatul,din curiozitate am repetat o singura data la un alt laborator ca sa vedem daca este ok si rezultatul a fost acelasi...deci eu zic ca merita
si multa bafta
"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
jesika spune:
Monellu mai bine ''muta-te'' la azoospermie.E un forum mai activ si din pacate acolo va incadrati. Ai grija la vitamina E- se ia numai 10 zile pe luna.In exces poate face mai mult rau. Normospermia o poate face oligospermie, iar oligospermia o poate face azoo...
Pe prima pagina de la azoo gasesti informatii foarte utile.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127943
Eu te sfatuiesc sa citesti citeva capitole din urma. In felul asta poti afla mai multe despre boala cu care va confruntati si ce este de facut... Inarmati-va cu multa rabdare, calm si nu va pierdeti speranta.
JSK
monica11 spune:
buna fetelor
revin cu o intrebare..puteti sa-mi recomandati un tratament naturist sa-i dau sotului? acum este in recuperare dupa operatia de varicocel bilateral si as vrea sa ia cate ceva pt imbunatatire. a fost diagnosticat cu oligoasteno cu 2 mil/ml dar hormonalele sunt in limite normale..testosteron minim. urologul a zis ca aveam sanse zero din cauza varicocelului f mare si mult cat a curatat. din pacate nu ne-a recomandat vreun tratament in viitor. asa ca eu as vrea ceva naturist sa ajute.
multumesc frumos.
multa sanatate tuturor.
moni