cum incarc filmulete in Picasa?

cum incarc filmulete in Picasa? | Autor: Elena.2006

Link direct la acest mesaj

Nu reusesc nicicum sa incarc filmulete in Picasa.Filmuletele au extensia .avi.Mesajul de eroare care imi apare imi spune ca e fisier invalid, desi extensia e acceptata de ei.Care ma poate ajuta si pe mine, pls?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Elena - cat e de mare filmuletzul? cati Mb are?

eu folosesc intai un programel de comprimare a filmuletzului (VirtualDub.exe) si abia apoi il incarc in picasa. incearca sa-l comprimi cumva. sau daca e prea lung ... incearca sa faci mai multe bucati de filmulete din el.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Ce fel de compresie folosesti?

Mergi la inceput

pai intai le comprim o data cu XviD MPEG 4 Codec.
Asa le pastram in calculator- filmele initiale le sterg.

pentru pus pe net - le mai comprim o data (la fel) si ii mai bag si un filtru de 2:1 reduction.

Mergi la inceput

Mirona am incercat si asa si din pacate nu reusesc...era vb. de un filmulet de 952 kb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am incarcat filmulet pe Picasa nu direct de pe web ci prin programul Picasa pe care l-am instalat de la ei de pe site.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Elena - filmulete de cca 100 MB - le micsorez cu acest program pana la 10-25 MB.

picasa l-am dat jos de pe net si l-am instalat pe calc - asa gestioneaza toate pozele pe care le am eu in computer la ora actuala.
il deschid din start - programs - acolo vad pozele (sau daca nu - le incarc dintr-un folder de pe calc) - le gestionez apoi spre un album pe web - unul facut deja sau creez unul nou si gata.

scrie aici pasii pe care ii faci tu - poate reusim sa ne dam seama unde e buba. poate buba nu e la filmulet ci la cum incerci sa-l incarci pe net.

Mergi la inceput

Am instalat si eu in pc programul Picasa ca sa gestioneze toate fisierele cu poze si filme.Am incercat sa incarc si direct din computer si nu am reusit nici asa.La fel am patit cand am intrat direct pe net si am incercat de acolo.Am incercat cu Internet Explorer si cu Mozilla Firefox.

Am citit ce caracteristici spun ei ca tb. sa aiba un video dar nu stiu unde e problema:

Technical Requirements:

- We accept many popular formats, such as .avi, .asf, .mov (QuickTime), Windows Media and .mpg formats. Also, .avi, .asf, .mov, .wmv, .mpg, .mpeg, and .mp4 are all acceptable file extensions. Please note that we currently do not accept Flash files or Real Media Video files. Specific video codecs that we accept include H.264, H.263, MPEG 1/2/4 and motion JPEG.
- The video must contain recognizable video content (video container files that do not contain video will not be accepted).
- The frame rate should be above 12 frames per second.
- The bitrate should be above 260 Kbps.
- File size should be no larger than 100MB.
- Video uploading is only available through Picasa.

If you have a video in another format, we will do our best to interpret it.

Quality Recommendations:

If possible, we suggest uploading the original source file. However, we recommend the specifications below for maximum quality and reasonable file size:

- MPEG4 (mp3 or mp4 audio) at 2 mbps
- MPEG2 (mp3 or mp4 audio) at 5 mbps
- 30 frames per second
- 640x480 resolution
- 4:3 frame
- deinterlace

Unde trebuie sa vad daca filmul indeplineste conditiile?

Mergi la inceput

Elena - deja te bagi prea mult in detaliile tehnice.

iti scriu mai jos cum fac eu - poate poate te ajuta.
deci e deja instalat pe calc.
-deschid din start - programs.
-apas butonul IMPORT -> select device -> folder
-si imi aduc pozele/ filmele ce le vreau incarcate pe net
-se incarca in picasa
-le selectez pe toate - si apoi apas butonul (jos) Import All
apoi trebuie sa aleg calea unde sa le puna dublurile (tot pe calc-ul meu) - chestia asta ma enerveaza si pe mine - insa nu am timp sa caut cum sa scap de ea - asa ca la final sterg dublurile din calc.
-finish
-selectez iar pozele care le vreau pe net - ai grija insa daca le-ai pus in acelasi folder - ai acolo si pozele si dublurile - asa ca tre sa selectezi din 2 in 2.
- apas butonul Web Album (jos)
-creez album nou - sau le pun intr-un album existent.
-OK.

ffff important - sper ca ai user gmail - pe acel cont se incarca albumele.
cam asta ar fi.
eu nu ma uit sa vad daca filmele sunt sau nu stas pt picasa - le pun pur si simplu. si sunt si mult mai mari decat 952 kb.
sper ca te-am putut ajuta cumva - mai multe ... zau ca nu stiu ... iar detalii tehnice ... aici ma pierzi.
bafta multa!

Mergi la inceput

Mirona pentru explicatii.Asa procedez si eu, si am cont de gmail, nu e problema de asta.
Dupa multa framantari si incercari am obesrvat ca, daca dezactivez antivirusul imi merge, desi nici asta nu e o solutie...

Mergi la inceput