Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
dianav trist, trist tare :((( e minunat ceea ce incerci sa faci pt puiul tau si vei reusi cu siguranta. 
flore de unde e topoganul? si cat? tare fain. n-am unde-l pune da' gasesc eu ![]()
lacramioara daca as avea fetita nu i-as face vaccinul contra cancerului de col.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
danutz spune:
Seara buna fetelor,
Asiza, ma bucur enorm ca e asa cum am sperat!
Lacramioara, citind despre suferinta crunta a piticii tale, m-am hotarat sa nu-l dau la gradi. Nu nene, bolile astea sunt un cerc tare vicios...voi sunteti acum intr-un cerc vicios care trebuie neaparat rupt. Sa dea DD sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.
Dianav, eu te inteleg perfect, bine ca ai putut face faza cu schimbatul programului, iar de socrii, ce sa zic...trist (si eu oftez aici tare si adanc, ca si noi suntem patiti la cap.asta)
Bambo, gata deja, ochelarii la reparat? Te cred ca tare-i greu cu purtatul lor, nu stiu, incearca sa-i arati alti copii pe strada care poarta ochelari, sa o faci cumva sa- constientizeze ca-s ai ei...si ca e speciala tocmai fiindca-i poarta... era doar o idee.
vazut Julia vopsita pe fatzuca, frumoasa foc.
A-deju...firma vanduta, masinile amanetate...va miscati cu viteza sunetului. Nici o clipa nu-mi fac probleme ca o sa ne lipseasca umorul tau inconfundabil.
Chinico, cu operatia cum fu? Bai curajoasa fata esti tu! lasa musafirii in legea lor, lasa melcii in legea lor si nu mai vorbesc si de purici sau paduchi (aia cu tradafirii). Oasele tale-s mai importante.
Danita...iar m-a oripilat P...bai nene, copilul asta e super precoce!!! Sa te faci repede bine!
Roxanico, tu asa de bine le tot zici, ce-mi place sa te citesc!
Io mai bine, fara diaree azi, da' cu o fata si o durere de cap de am speriat pe toata lumea. Am rezistat program full la job si chiar si la plimbare in parc cu alergaturi dupa Maria-sa.
Maine vine mama!!! Yupiiiii!!!
asiza spune:
quote:
Originally posted by chinico
ce ai cantat mai juma de ora?? ...ca la mine se incheie repertoriul dupa 5 minute :)
Beatrice (13.12.2006)
Ohohoooo, pai habar n-ai cu cine ai de-a face

Acs, sunt minunati toti trei bursucii!!! Si Victorila arata super bine asa tuns

Flore, e o frumoasa printesuca ta...si super tare toboganul ala!...Abia astept sa ne dai vesti de la 4D si poate poate pui si niste poze. Aveti grija de voi

Dianarus, cand vreti sa veniti in Cluj?...Pe langa prof. Nanulescu (Pedi III), de care-ti spunea Roxanica (si care e un medic ff bun), eu ti l-as mai putea recomanda pe prof. Miu (Pedi II), care la fel, e un medic cu referinte excelente. O sa incerc sa-ti fac rost de nr. dansului de la clinica sa-ti faci o programare!

A_deju, noi cele mai multe bagaje (jucarii, carucior, scaun de masa, computer, carti si alte cele) le-am trimis prin sofer de tir...

Donia, citeam ca l-ai lasat pe Cristinel cu bona din nou si cat de relaxat si zambitor l-ai luat...ce fain...eu am o problema mareeee...in afara de Cristi nu-l pot lasa pe Denis cu nimeni, nici macar cu mama...mi se strange sufletul cand ma gandesc doar, desi uneori tare bine mi-ar prinde o pauza...trebuie sa lucrez la asta si sa-l mai las, ca am si eu treburi si, cu Denis dupa mine, nu prea pot rezolva nimic asa cum ar trebui, temeinic...
Ingerasa, nu renunta...poate totusi DD va asculta si va mai da un ingeras mic si sanatos...cine stie...Poze cu pitica pe cand???..si zici ca sora ta e gravida si trebuie sa nasca deja? Ce curajoasa! Bravo ei!

Va pup...Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
salutare de la mare :))
noibine merci pana ieri cand am picat lati cam toti :(( mai intai fetele (oana si ada) si apoi si noi
adik oana e cu caninii umflati rau de la plecare, asa ca a fost destul de maraita, nemancatul a fost la ordinea zilei aici, ba chiar a invatat-o si pe ada cum se face asta |(aviz doritorilor)
de ieri fetele u inceput cu scaune moi, cu febra usurel, ada e pe antbiotic de azi noapte, oana inca nu ca ma ambitionez s-o scoatem la capat fara, le doare gatul, nu au muci... azi oana a facut diaree urat de tot, vreo 3 scaune apa... a plans cam toata dupa amiza, si apoi am urmat noi... am stat pe wc cam toata sera si eu, mie se pare ca-mi trece, bebinuta e mai rau, e terminata, de azi dim doar pe wc, diaree la greu... se pare ca am facut enteroviroza in grup :((
in rest,e ff frumos pe aici, de vis chiar, ne-am relaxat si ne-am deconectat fantastic... si probabil era si mai bine dc nu erau caninii oanei umflati s-o chinuie asa....iar acum febra oanei si diareea ne-au cam pus capac... nu mai zic ca n-a mai mancat paorpae nimic de vreo 3 zile, nici macar lapte... iar cu lichidele e fff greu, azi am umblat cu apa dupa ea tot la 2 minute... offf, sper sa fie mai bine maine, ca mi s-au cam muiat picioarele cand amvazut-o in seara asta asa moale si fierbinte..... ca sa nu mai zic ca ieri o suspectam de o infectie urinara, ca plangea cand facea pishi.... sper sa nu fie, azi a fost ok... dar la cat a stat ieri in piscina... of..... si chiar ieri a rupt oana si termometrul, asa ca suntem palmasi.... ca ar mai fi 2 termometre in grup, dar si 2 copii bolnavi, asa ca au nevoie si ei... sincer, mie mi-e cam groaza de boli in tari straine... mai ales in turcia.... sper sa fi fost azi ziua cea mai grea si de maine fetele sa fie mai bine
of, mi s-a rupt sufletul cand am citit de puiul tau iulia stefi si de ce ati avut de tras... of, sper sa se faca bine cat mai repede
asiza, m-am gandit la tine de ieri cand am citit, ma bucur enorm ca nue nevoie de operatie 
chinico, tinem pumnii la operatie
sa stii ca si oana mai plange in somn, mai ales acum ca-i ies caninii... dar si rade cateodata, si efectiv mooor de drag si-mi tresalta sufletul cand o vad ca e fericita si-n somn :))
am mai citit si zilele trecute, nu tot, si nici n-am putut sa ma loghez ca sa raspund.... va las acum ca buchisesc pe intuneric si oana se tot trezeste
va pup pe toate, sa se faca bine toti fulguletii bolnavoiri
si sper ca maine dimineaa sa ne trezim din nou in paradis, sa ne bucuram ca mai avem 3 zile si ca fetetele sunt bine ;))
Donia spune:
Of, Dia, ce rau imi pare ca sunteti suferinzi! Valuri, valuri de energie ca sa treaca repede si sa va mai bucurati de ultimele zile. Bine macar ca ati reusit sa va odihniti putin. Pupam fulguletele
, mamicile si taticii, salut-o si pe bebinuta din partea mea, te rog. Tin pumnii tare ca sa isi revina Oana si Ada, ca daca ele sunt bine e mult mai usor si pentru voi.
Bamboletta, nu se pot face ochelarii cu ceva banda elastica? Uite cam www.kidcentral.ca/images/items/glasses/pink_glasses.jpg" target="_blank">asa.
mamaana, am avut bazinet pentru Cristi, a fost atat de bine! A dormit tot drumul, si la dus si la intors, dar asa de bine ca ma speriasem, cred ca zgomotul ala din avion a fost ca un somnifer.
Voi mai puteti sa luati bazinet, oare? Noua ne ziceau ca doar pana la 9 kile il dau, de fapt nici n-au vrut sa ne faca rezervare pentru el, insa la imbarcare ne-au dat locul cu bazinet si ne-am dus special devreme tare la imbarcare, am fost printre primii, ca sa fim siguri ca prindem.
Iar la intoarcere ne-au spus ca ni-l dau doar daca suntem de acord sa il punem pe jos, ca li se parea Cristi prea mare si se gandeau ca nu tine sistemul ala de prindere in perete. Dar a fost OK si pe jos, a dormit neintors tot zborul. Zborul lung, vreau sa spun.
A fost mai complicat in timpul zborurilor scurte, Amsterdam-Bucuresti, ca l-am tinut in brate si a fost cam chin, se tot agita mult...
Voi cum o sa faceti?
asiza, tin minte ca mai povesteai de Denis ca numai cu tine sta... nu stiu ce solutie ai avea, totusi cred ca el a petrecut mult timp cu tine si din cauza asta e foarte atasat.
Am avut si noi o perioada in care Cristi clar nu era confortabil nici cu sotul meu, in perioada mutarii cand a fost doar cu mine tot timpul, insa incetisor s-au reobisnuit unul cu celalalt. Si cu strainii il vad ca e destul de timid in prima instanta, daca ii vorbeste cineva se lipeste imediat de mine, e atat de evident... dar in cateva minute se relaxeaza si nu mai are probleme. Parca simte nevoia sa se lipeasca de mine pentru o provizie de energie, de curaj, si apoi se simte liber sa plece in lume
.
Cred ca in timp se va rezolva si cu Denis, insa nu stiu cum ai putea sa-l ajuti. Pentru Cristi a fost bine ca la baby sitter avea o camera imensa cu jucarii pe care nu le mai vazuse, si din momentul ala m-a ignorat complet. Oare ai putea sa faci si la mama ta o provizie de jucarii noi?
Ktrinel, probabil ca mai stam pe tusa cu gradi pana pe la vara viitoare... sau cel mai devreme pe la inceput de 2009, sa vedem ce hotaram cu soacra...
Aaaa, am uitat sa spun ca ne fac astia cetateni, vinerea viitoare avem juramantul, sa nu mai fie doar Cristinel canadian. Am primit o scrisoare unde scrie ca e posibil sa ne filmeze, daca aparem pe la stiri sa nu te sperii, e de bine ![]()
Teme: am observat ca de vreo 4-5 zile Cristi urca scarile folosind picioarele alternativ, stangul, dreptul, stangul, dreptul... Daca il tin eu de mana, ca daca se sprijina singur nu are suficient echilibru. Stiam ca asta se intampla mai tarziu, aveti idee? La voi cum e?
Am vrut sa mai intreb de cirese, voi le dati cu tot cu sambure?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
Dia, ofof...poate o sa se indrepte treburile incet-incet si mai puteti savura concediul..bafta si sanatate!
Donia, asa urca/coboara si Julia scarile..dintotdeauna.
adinazot spune:
Neata fetele!
ACS,ce frumosi sunt bursucii,niste copii minunati,ii sta f bine lui Victor tuns!
FLORE,Alessuca ta e o dulceata,ce fain ca ati luat topogan,ca asa se bucura!
DIA,of,sper si eu sa treaca si sa va bucurati de zilele ramase,ma gandesc la voi!
DONIA,si ale urca asa scarile
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
DONIA,eu nu i-am dat deloc cirese ,dar daca o sa-i dau ,fara sambure!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dandusa spune:
teme:
asa urca si Crinuta scarile...,dar la inceput urca dreptul-stangul pe aceiasi treapa apoi dreptul-stangul pe cea de-a doua si tot asa...
ciresele nu i le dau cu samburi,in primul rand pt ca le caut de viermi...si in al doilea rand pt ca samburii sant prea mici am senzatia ca i-ar putea inghiti...,de la masline ii scuipa fara prb dar astia...
Ktrinel,
ecuatia ti-o explic cu mare drag dar nu se aplica pe lungimea ta
de cate ori ma uit la pozele tale si ale Diei ma bate gandul sa ma tund mai scurt
si-o sa ma tuunddd cat de curand...
Asiza,
Crinuta nu sta nici cu sotu'...adica sta,dar sa fiu si eu prin preajma...,daca plec iese maree scandal...
Flore,
eu zic sa te mai gandesti cu cresa...
ai risca mult cu bb mic in casa...o sa te descurci cu siguranta...eu vad un maree plus la tine faptul ca ai propria curte,propriul loc de joaca...si mai ales ca nu trebuie sa urci/cobori scarile
bine ca poti apela la verisoara ta in caz de nevoie
Mamaana,
sanatate multa copiilor
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
acs spune:
Multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa bursucilor!
Donia, in curand sunteti canadieni cu totii. Felicitari!
Lui Victor ii dau ciresele fara samburi. Scarile le urca atent, increzator (ca doar are experienta :) ), dar nu alterneaza picioarele. In schimb a inceput sa coboare singur, dar mi-e teama sa-l las. Apropo de urcat scarile: de vreo saptamana il las pe topogan (fara sa urc dupa el :) ). Se suie cu Ioana de mana si fac trenuletul :). Sunt super! :)
Mai voiam sa-ti spun ca-mi place tare mult cum povestesti de Roxana si de Cristinelul incantat de compania copiilor.
Si Victor e fericit in parc; cum se scoala "intreaba" de Nana (Ioana). Insa e foarte timid (bine, si fetele au fost asa). Daca e la mine in brate si il intreaba cineva ceva, lasa capul pe umarul meu, rusinat. Daca e pe picioarele lui, se lipeste de pantalonii mei, se ascunde. Dar stiu ca o sa devina si el independent :). E destul de inaltut, si pentru multi cred ca pare ciudat felul in care se comporta uneori. Pare un pitic urias :).
Dia, Bebinuta, multa sanatate! Sa va bucurati de zilele de concediu care v-au mai ramas!
Ma cam sperie problemele astea cu burtica. Atat am tras ca n-as mai vrea s-o luam de la capat, mai ales in concediu. Uf!
Am fost de dimineata la doctor cu Victorila pentru o ultima consultatie inainte de plecarea in Grecia. Cica e cam slabut domnul (11,6 kg si 89cm), dar e de inteles dupa enteroviroza. Mi-a dat doctorita o lista cu medicamentele pe care ar trebui sa le avem la noi (dar cu siguranta n-o sa iau chiar tot). Daca intereseaza pe cineva, pot s-o scriu.
Dianocica, pai pe Matei il stii din parc si pe noi nu! Nu se poate :). Trebuie sa ne intalnim! Ne intoarcem din concediu cu forte proaspete si te asaltam, ca vad ca te descurci cu copii multi :).
Lacramioara, multumesc pentru avertizare. Stiu ca acum ceva timp au dat la televizor o stire cum ca doua fete (parca 9 si 14 ani, dar nu bag mana in foc), una din Australia din cate-mi amintesc, au murit in urma vaccinului respectiv.
Ruxandra, vacanta placuta!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni