LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
nicoll_mada spune:
Neata si o saptamana cat mai buna!
Cu putina intarziere uram 

LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI MICUTILOR CE SI-AU ANIVERSAT IERI ZIUA DE NASTERE!!!BIANCA IOANA a Adinei Nicoleta,ALEXIA a lui 17lory ,GIA a Liei2000 

Si avem si pentru astazi urari de facut 

LA MULTI,MULTI ANI,SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII,SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA pentru MATEI al lui pisi_ella si LUCA IOAN al Albinutzzei!!!

nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Hai ca din graba am uitat sa raspund si celorlalte fete.
Albinutzza am vazut pozele,sunteti niste frumosi!Asteptam poze si de azi.
Andre_ea ma bucur ca esti bine!Poate de data asta contractiile vor fi mai mici totusi,bine ca e mai usor in ceea ce priveste greturile.
Cryna ma bucur ca totul e ok.Oooo pai pana in septembrie ai timp sa iti faci planul de bataie.Dar poate uita domnul si nu mai vine!
Pupicei la toata lumea,fug la treaba!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:

"LA MULTI ANI!" LUCA [Albinutzza] , MATEI [Pisi_ella]

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Vazui niste poze superbe
... cu o floare intre flori
! Sa-ti stapanesti cu placere florile Ema si mult succes in a le face din ce in ce mai frumoase
.
Nicoll, o sa vad eu ce se va intampla in septembrie... pana atunci, am parte de ceva liniste
...
.
la toate fetele... mai revin...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
andre_ea spune:
LUCA ,MATEI
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
13+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Dianami spune:
La multi ani, Luca! 
La multi ani, Matei! 
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa petreceti frumos! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
caterina71 spune:
La Multzi Ani! copilasilor care au sarbatorit deja 3 anisori!
Sanatate multa pentru voi, suriori, parinti, bunici!
Sa va bucurati de fiecare zi!
Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)
lulu75 spune:
LA MULTI ANI PUILOR DRAGI! Doamne cat de repede au trecut 3 ani...
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Albinutzza spune:
Buna fetele, multumim de urari, au trecut 3 nai si parca nu-mi vine a crede. Au crescut picii nostri.
Am avut party mare ieri, undeva la un loc de joaca f misto, la curte, cu gratare pt noi astia mari, si clovn, jocuri, multe jucarii, in aer liber. F frumos a fost! O sa pun poze, am cateva
(vreo 260) de la ei, si mai astept si de la nasa.
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
dania.nicol spune:
La multi ani!
Dorim sa uram si noi din suflet La multi ani! tuturor inimioarelor care au implinit deja 3 anisori

Felicitari Diana pt BB2,
, pupici pt toate mamicile.
Noi suntem bine, am fost in vacanta la mare, abia asteptam sa plecam si la munte, am obtinut un loc la gradinita din septembrie (acum suntem tot la cresa), eu am avut ceva probleme cu serv. dar acum, sa zicem ca s-au rezolvat, in rest suntem bine.
Am vazut poze cu prichindei frumosi

va pupam pe toti
Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare