Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 17
Tonnia spune:
Bine ati venit, fetelor!!!
M-am uitat doar la pozele Irinei, extraordinare! Vladut e de milioane!
miflore spune:
Buna dimineatza zane de iulie!
Eu azi fac iar bagaje, maine dimineatza plecam la Vulcana!
Voi cu ce dati copiii contra intepaturilor de tantari (eventual si alte lighioane)? Exista parca Autan Junior? Pun si aparat in priza dar ma gandeam la ceva in plus.
Am vazut tantari prin casa...
Si ma gandesc ca la curte e si mai interesant.
Si inca ceva: e invazie de capuse anul asta? 
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
alinam spune:
Neata!
Miflore eu il dau pe Vlad cu un roll-on de la Sano pe manute o dunga si pe piciorushe la fel cand iesim seara afara.
Daca vorbiti de Pampersi inca suntem si noi in cursa, saptamana trecuta am stat eu cu el acasa, pipi peste tot prin casa, kk pe covor
, zice "face Fadi pp la olita si cupara mami masinutza" zice de 100 de ori pe zi, da de asezat pe olita nu vrea, am incercat la wc, se urca sta 1 min da nu face nik, se da jos si presteaza la colt in chiloti, saptamana asta a stat la tara cu soacara ( e inebunit dupa soacra si ce zice ea e lege) dar nici ea nu a reusit nimic, dimineata mi-a scris sotul ca dupa ce am plekat a fakut kk pe perete, oare cum? 
, vroiam sa il dezvat de pampers ca nu ne primeste la gradinita la care l-am inscris cu pampers, dar se pare ca mai amanam gradi un an desi nu ma incanta asta deloc.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
miflore spune:
Alina, parc-ai descris-o pe Ana!
Doar ca ea nu mi-a facut pe covor ca n-am lasat-o fara pampi.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Salut!
Mihaela, multumesc ca mi-ai deschis ochii cu piscina pentru copii
. Adevarul e ca ma gindisem la Miruna, ca sigur o sa faca pp in piscina de copii, dar nu am extrapolat ca si alti copii vor proceda la fel. Nah ca acum caut hotel care sa nu aiba piscina pentru copii, sa nu o vada miru si sa vrea in ea
.
Kid, Mihaela, cunosc tabloul cu pp pe picioare... ieri a venit miru cu chilotei de la gradi (nu erau ai ei
), cica a insistat sa-i puna chilotei; cred ca incepe sa-si dea seama ca ceilalti copii au cam scapat de pampersi, si vrea sa para si ea mare purtind chilotei; dar asta nu are legatura cu facutul la toaleta, evident ca s-a scapat pe ea; iar cu kk s-a tinut pina seara cind i-am pus pampers
.
Ruxandra, succes cu santierul si lasa gindurile
.
Smaranda pleaca azi cu trenul la Boston cu maica-mea, ca a demisionat bona (si-a pierdut motivatia de a munci, se da bacul acum si fie-sa nu mai are nevoie de bani pentru pregatire
). Mi-e frica sa nu se obisnuiasca Miruna fara sor-sa in urmatoarele 3 saptamini, si sa o casapeasca (mai tare) cind ne reunim.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
Multumesc fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele!
Ioana eu nu prea sunt adepta piscinei.
De regula eu merg la mare pt apa marii, aerosoli si nu prea intru in piscina.Am dus-o o singura data pe Alexia in speranta ca o sa-i placa apa, in rest am facut plaja la mare.
Aerosolii i-au facut foarte bine Alexiei.Am plecat la mare cu o bronsita urata si numai dupa 3 zile nu mai tusea deloc.
Noi puneam cearceaful aproape de apa si erau ceva valuri.In ultimele zile am stat pe seslonguri(erau puse mai departe de apa), desi erau gratuite am preferat sa stam mai mult pe cearceaf.
Diana erau asa haioase fetele.Rusoaica spunea ceva in rusa, Alexia ii spunea si ea altceva, parca se intelegeau din priviri.De ex. Alexia ii zicea sa aduca apa si ii intindea galetusha, Ana(asa o chema) lua galetusha si ii aducea apa.
alexuta2005 spune:
Va rog frumos, titlul il castigam noi!
Alexiei nici nu-i trece prin cap sa faca la olita.
Ioana75 spune:
Happy 4th of July pentru toate americancele
, in special Dianei!
Casiana, bineee, vedem noi care cistiga
. Mi se pare periculos pe plaja, chiar ca nu pot sa o las nici macar o secunda fara sa fiu cu ochiul pe ea. Dar o sa aprofundez ideea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Ioana, 

Noi am stat la piscina, am fost doar de 2 ori la mare. Pentru ca fi-mea se speria de valuri si nu puteam s-o bag in apa. Asa in piscina (de adulti) a fost balaceala a-ntaia.
Lupta mare cu pampersii astia!
La multi ani de 4 iulie! Petrecere mare peste ocean!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
Miflore, da...sunt capuse anul asta...noi deja am cules una! cica este spray autan si pt capuse...sau cel putin asa am inteles de pe un subiect de pe aici, inca nu am luat!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005