Aspirante optimiste > 20 (323)
Raspunsuri - Pagina 6
CHOWPERSA spune:
BEATRICE-si eu in luna cand am ramas insarcinata am avut herpes(pentru prima oara)-am citit despre cum apare si am aflat ca: in situatia in care sistemul imunitar este scazut si la femeile insarcinate, tot din acelasi motiv.Pentru mine a fost un semn.Am avut si simptome:dureri de burta , sani etc. si uite si poza testului de sarcina-aici
Totusi se vede mult mai bine dacat al tau.Fara sa te dezamagesc al tau pare negativ.Asa se vedeau si ale mele (cele negative) dupa 15.min.
Oricum poti sa-ti mai faci unul maine dimineata.
succes tuturor
la 
irinacodrina spune:
Buna, fetelor
Mai este pe aici vreo aspiranta "batrana" ca mine? Nu mai vad nici un nume cunoscut..... sper ca ati plecat toate la gravidute, mamici... uite-asa ajung indata in capul listei.
Sorrry ca sunteti iar asa multe pe lista...
Dar fetelor, nu exagerati nici cu tratamente, ca patiti ca mine... un an intreg fara ciclu... si probleme nasoale.... si tot fara rezultat.
bafta multa, Bea!
andra_b spune:
Buna seara fetelor!
Azi e z1 pentru mine... o noua luna dedicata beblului a inceput!
Luna asta voi incepe sa fac analizele care trebuia de mult sa le fi facut. De asemenea o sa fac si un film la trompe la recomandarea medicului! Mi-ar place sa stiu mai multe despre asta, de la cine a mai facut.. ruxandra, tu?
Bea, iti doresc ca Doamne Doamne sa iti daruiasca un BB de data asta si sa ajungi si tu pe la odisee, unde speram sa ajungem toate 
Luminita, sa ne tii la curent cu ce analize faci si ce rezultate ai, eu cel putin sunt curioasa!
Oanaaaa, si eu te astept sa vii, cum zice anidaz lipseste o piesa de puzzle, m-am gandit sa iti dau sms dar mai bine sa nu te stresez cu ale mele si sa fii tu acolo linistita, eventual poate veniti 3!!! 
Va pup pe toate fetele, dragele mele! 
Ale.
andra_b spune:
IOI tu fetelor, acum am citit la o policlinica pe net ca un HSG este 300 de lei!!!!!!! Cred ca nu o sa fac luna asta asa ceva din motive financiare, ci doare luna viitoare; pe luna asta vor fi estradiol, fsh, LH, cortisol etc etc...
cami_antonia spune:
luminita daca esti bine la analize poate iti verifici si trompele caci si ele au un rol f important....eu ca sa nu ma chinui sa vad ce e cu ovarele si cu trompele si cu uterul separat am facut direct laparoscopie....si am scpat de chin pt ca e anestezie totala si nu simti niic si ti se verifica toate acestea.....
beatrice eu sunt aici ,....sper ca te-ai mai calmat....eu nu sunt de acord cu predecesoarea mea....cacxi mie inainte de a imi arata testul cum ii arata ei am facut un test care se vedea ca la tine....ffffff slab a doua linie....si avand in vedere ca nu mi-a aparut niciodata linia a doua mi-am dat seama....asa ca sanse sunt....dar mai e putin....Doamne Ajuta....maine astept rezultatul imediat ce afli ceva....relaxeaza-te ,....
va pup
5+
Camelia
luminita33 spune:
Cami antonia-si eu m-am gandit la asta,probabil ca la nivelul trompelor e ceva...tie la laparoscopie ti-a facut incizie in abdomen?ce te-a determinat sa faci laparo? la tine care era cauza?pupici si scuze pt sirul de intrebari
Andra b-sigur ca va voi spune...tu de cat timp incerci sa faci bb?tu ce analize ai facut pana acum?pupici si tie si sunt sigura ca va fi ok.si la mine azi e z1...
Cu cat e drumul mai lung pana sa ne intalnim cu bb-ii nostri,cu atat e mai special...sunt sigura ca DD ne ajuta
curaj si rabdare tuturor fetelor
luminita33
mihaelacg spune:
salutare fetelor!
pe toate
cami , ce mai faci? de maine ai zis ca te apuci de lucrarea de doctorat? mult succes, si ai grija sa nu te stresezi ca nu-i place la bb stresul
mihapet, tu draguto, mai ai multe examene
a sa treaca mai repede si sa terminam cu fac, sa ne vedem si noi de proiectul bb
valabil si pt voicu_bebi
claudela, sa dea dd sa iasa bine analizele, desi eu imi doream sa iasa ceva rau, sa stiu ce sa tratez, sa nu se mai intample aceiasi nenorocire de fiecare data
ank24 e trist si dureros ce ti s-a intamplat, si cuvintele in sit. astea sunt de prisos
cel mai rau e ca tb sa asteptam cate 3 luni dupa ce "patim" asa ceva
jay, jasmi, ancutza, unde sunteti?
ruxandra, iti urez mult succes luna asta, sa-ti ajute vitex-ul
anadomnica, tin pumnii, sa se fi prins bb luna asta, sa fi prestat si cu folos![]()
yubi, dar tu....ce mai faci? da-ne un semn
multi pupicci si pt dadada, nonam, iulia 30, nikimodo
anidaz, nu-i gata numaratoarea voturilor?![]()
beatrice, abia astept ziua de maine, sa ne spui ce-i cu tine, sa ne dai vesti bune, ca-i sarbatoare mare , sa-ti ajute dumnezeu
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by andra_b
IOI tu fetelor, acum am citit la o policlinica pe net ca un HSG este 300 de lei!!!!!!! Cred ca nu o sa fac luna asta asa ceva din motive financiare, ci doare luna viitoare; pe luna asta vor fi estradiol, fsh, LH, cortisol etc etc...
eu am facut hsg la spital de stat si nu a costa nimic,doar spaga
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
mihaelacg spune:
andra, dar tu chiar daca o sa faci analize, prestezi si luna asta, nu?
daca e o luna cu noroc si se prinde bb?
de maine vine oana?
o asteptam , sa ne povesteasca pe unde-a fost
ancadragoman, 
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
noname spune:
Buna fetelor!!!
Eu am fost ieri la doctor, si am primit o veste foarte proasta. Va trebui sa ma operez iar, pentru ca trompele mele sunt varza.
Una este infundata , iar cealalta plina de aderente.
I-am explicat medicului ca m-am operat la Giulesti, si mi s-a spus de acolo ca am trompele ok, dar HSG arata exact invers.Pentru a nu stiu cata oara mi s-a demonstrat ca la Giulesti se fac operatiile ca pe banda.
Acum astept sa imi fac dozarile hormonale de ziua 14, iar apoi vom mai vedea..........
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png