Aspirante optimiste > 20 (323)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaelacg spune:
cami cami, da , te astept, sa-mi zici numai cand vii
vineri is la bucuresti, sper ca nu vii tocmai atunci
abia astept sa vii
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
andra_b spune:
Bea, si eu m-am tot gandit ce nu facem bine sau ce ar trebui sa facem, m-m regasit foarte tare in cuvintele tale... Sincer nici eu nu mai stiu!
Poate pur si simplu at trebui sa nu ne mai gandim! DAR - cine poate??? teoretic multa lume da sfaturi dar... este foarte greu sa le respecti!
Ce sa facem, s-a gasi si pentru noi o solutie sa o scoatem la capat! 
Noapte buna fetelor.... pupici de somn usor 

Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
mihaelacg spune:
, dragele mele
, ma duc la nanita, somnic usor si vise placute
pe maine
cami_antonia spune:
fetele si eu fug la somn....si aveti mare nadejde in Dumnezeu caci va va ajuta pe toate....trebuie doar sa credeti cu adevarat ca va va ajuta....sa simtiti acest lucru....mie asa mi s-a intamplat.....
noapte bunaaaaaaaaa
miha te anunt din timp daca e daca nu chiar din galati ca am net acasa la ai mei....stai linistita.....
pupici
5+
Camelia
andra_b spune:
Tatatatataaaaaa trezireaaaa!!!
Cafelutaaaa feteleeeee
mmmmmmmmmmm
Oana! Oana! Oana!

Sper sa apara azi pe aici "mami" nostru 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
mihaelacg spune:
andra, tare buna cafeaua ta, si-mi prinde tare bine, ca-s cam obosita.
de aseara mi-a venit iar menstruatia, asa ca in prima zi, fiind in z 10 .
dimineata la fel, si am primit mesaj de la dr. care mi-a spus sa intrerup progestativul.
asta e
acum cine poate sa-mi spuna si mie, foliculii mei sunt afectati? mai am sanse sa-mi creasca si sa ovulez?
sper ca nu am bagat iar 5 mil pre injectii si luna asta degeaba![]()
andra_b spune:
Mihaela, rushii tai se pare ca isi fac de cap acolo!!!
Eu ii bat bine!!! 
Ii foarte ciudat cum se intampla treaba asta! Nu mai mergi cumva la eco sa vezi ce mai este pe-acolo?
Sper sa ti se regleze CM si sa vina BB cat de curand! 
Ale 
klaudiaG spune:
Buna dimineatza feteleor!!!!!!
Va multumesc din suflet pt primirea calduroasa si sper ca nici una dintre noi sa nu stea prea mult pe aici si sa obtina ce-si doreste
.
Eu acum am aterizat la servici asa ca e posibil sa ne mai auzim mai tarziu.
Va pup

klaudiaG spune:
Neatza din nou,
Vroiam sa va intreb si am uitat complet ........
Astept sa-mi vina CM ca sa ma pot programa pt HSG si am si eu o curiozitate: am dat peste medici care mi-au spus ca trebuie facut in z11-z12 dar altii care mi-au spus :"sub nici o forma" cel mai bine este intre z7-z11.
Stiu ca multe dintre voi deja au trecut prin asta.
Ce ma sfatuiti????
Va pup

Si o zi cat mai frumoasa
mihaelacg spune:
vineri z 14 tb sa merg la bucuresti la echo, dar acum eu ma intreb dacda nu cumva acest inceput de cm, nu-mi da peste cap tot ce a facut gonal f-ul