Aspirante optimiste > 20 (323)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

KlaudiaG, bine ai venit la noi, sper sa stai cat mai putin aici, oricum ai nimerit unde trebuia.

mitzica viitoare gravi... sper luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

quote:
Originally posted by mihaelacg

fetelor, eu cum am venit de la servici, cum m-am "bagat" la nani, 3 ore am dormit, nu-mi mai puteam tine ochii deschisi, e ceva in aer
mai are cineva asa pofta de somn ca mine?cred ca am nevoie de un concediu
ne da anidaz de la ea
anidaz, ai venit de la arad?

mitzica viitoare gravi... sper luna asta

Daaa,am venit ,dar...am dormit trei ore ,mai cunosc pe cineva la fel ca tine,vezi.
Ma pun sa mai citesc ce-ati mai scris.

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

mihalea iti multumim pentru cuvintele frumoase si pentru urari.
iti doresc si tie sa traiesti din nou aceste sentimente minunate si sa se si finalizeze cu un bebe sanatos si frumos.
da deja a inceput sa mi se vada burtica. nu este mare dar se vede bine. dar de aia am zis sa mai astept o saptamana sa mai creasca putin.
si abia astept sa imi treaca si starile de rau si sa vina iar vremea pentru urmatoarea ecografie.
uite multi pupici pentru tine si pentru toate celelalte fete ca sa se ia bebe si la voi!

Sorina 12 +

http://good-times.webshots.com/photo/2599799860103395839HLJWLB

Mergi la inceput

bea macar acum esti linistita ca nu e bebe si de-aceea ieseau testele asa,insa imi pare sincer rau ,m-as fi bucurat sa inmultim randul gravidutelor.Luna asta te pui pe treaba si poate e cu ochisori,

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Beatrice te imbratisez!Chiar imi pare rau ca nu ati primit vestea cea mare azi, dar nu e timpul pierdut...Imi pare rau de asemenea sa vad mereu ca avem de-a face cu medici nepregatiti..In fine, asta e cu totul alta chestiune...Sa nu te descurajezi!Bebita va veni cat de curand si la voi!
Sorvint multa sanatate iti doresc!Nu mai stiu daca te-am felicitat pentru sarcina dar o fac acum...Sarcina fara probleme si un baietel voinicel!Sa-ti dea Dumnezeu multa nadejde!
Fetele, chiar ma apuca o nostalgie...Dar stiu ca Dumnezeu si Maicuta Sfanta sunt clipa de clipa alaturi de cei care cu adevarat cred in minuni...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Sorvint,sa-ti creasca puiul mare ,sa stea cumintel pana la marea intalnire cu parintii lui.E chiar o poza emotionanta cea in care se vede tot corpusorul lui.Un pupic maaaare de la mine

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

claudela, anidaz va multumesc mult pentru vorbele frumoase si pentru urari.
va doresc si voua sa traiti aceasta minune cat mai curand.

Sorina 12 +

http://good-times.webshots.com/photo/2599799860103395839HLJWLB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Sorvint, ce bebe dragalas ai tu acolo in burtica, o frumusete!
Nu am avut pana acum ocazia sa vad pana acum un bebe asa de clar in burtica, la 12 saptamani! Foarte frumos, si eu vreaaaaaaaau!!!!!!!!!!!

Sa iti traiasca si sa iti faca viata bucuroasa!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Claudia, te pup si eu de bun venit!
Sper sa nu faci mare vechime aici la aspirante si sa mergi cat mai repede la odisee!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput