Aspirante optimiste > 20 (323)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Acum plec la Arad,vorbim diseara,pupici .

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor, va doresc o saptamana cat mai usoara.

claudela, spune-mi cate ceva despre tine, in ce stadiu esti ? din ce am citit pe diagonala e adevarat, faci niste analize ? si merci pentru aprecieri.

mihapet, multumesc frumos si Doamne Ajuta sa ai si tu si celelalte fete teste frumoase cum am avut eu.

noname, imi pare rau ca trebuie sa ajungi din nou la operatie , Doamne Ajuta sa fie bine si sa ai parte in curand de cele II liniute pe care cu toate vi le doriti.

despre gaby76 mai stiti ceva ?

oanaiacovita, tu ce mai faci scumpa ?

eu va pupacesc pe toate si sa va vad incet incet la cate o odisee.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Bai ce liniste, nimeni nu mai raspunde... nu mai zice nimic!

Oare ce face Bea?... nu mai zice nici ea nimic! Asa sunt de curioasa!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Anidaz iti multumesc mult... foarte frumos gestul tau...

Dana (noname) Pe unde umblii ????????

Bea la cat de duci la doctor? hai nu ne mai tine pe jar ....

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Am fost la tara la bunicii mei.Sambata a fost pomenirea mortilor iar la cimitirul din sat se fac pomene, etc...iar duminica hram:) un fel de sarbatoare a satului.Si obositor si distractiv...:)
pupici

Laura

Mergi la inceput

andrab... in afara de documentele respective, vezi ca de la spital la spital sunt necesare niste analiza fara de care nu iti fac HSG... in principal secretii si culturi de col si vsh... si s-ar putea sa mai ceata cate ceva... de aceea sunt necesare 2 cm pentru a face HSG...
analiza secretii si culturi de col dureaza min 72 ore si nu tb sa ai sangerare cand o faci... iar hsg se face in z 7-11...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Vai Ruxandra ce m-ai speriat!!
Apai doctorul asta nu o zis nimic de asa ceva!!!
Mi-a scris numai pe un bilet: film la trompe, mi-a zis policlinica unde sa merg sa fac si gata... Offffffffffff!!!!!!!!

No las' ca trece, o sa ma interesez mai bine... poate film la trompe nu inseamna HSG sau nu stiu?!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

andra... dar de ce te-am speriat? si cred ca ca film la trompe inseamna HSG... sorry...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Ruxandra, eu am inceput eu sa imi fac probleme si sa ma stresez (ca de obicei!!!) ca ce si cum trebuie sa fac...
Faza aia cu 72 de ore mi se pare mult, plus ca mai trebe sa mai astept inca o luna... Chestiile astea mi se par mult pentru ca si eu is asa de nerabdatoare sa vina bebe, nu de altceva!
Multumesc ca mi-ai raspuns si ca mi-ai clarificat problema!!!

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeeeee

bea...galeriaaaaaaaaaa...pentru tineeeeeeeeeeeeeeeee

fug la somn si vb mai tarziuuuuuuuuuuuuu

5+

Camelia

Mergi la inceput