"volanul minune"

"volanul minune" | Autor: doxinu

Link direct la acest mesaj

Buna

Azi baietelul nostru a implinit 1 anisor si ne tot gandim ce sa-i luam.Am vazut "volanul minune" si ne-a incantat.

Va rugam frumos pe cei ce au achizitionat deja aceasta jucarie sa ne spuneti si noua reactiile puiutilor vostri.
Noua ni se pare ca este o jucarie educativa insa am vrea sa aflam si opiniile parintilor care au cumparat acesta jucarie.

Este intr-adevar asa de captivanta pentru copil cum se spune?Stim ca puiutii se satura repede de o jucarie dar macar pentru o vreme sa-l atraga.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

... si pentru cei care nu stiu despre ce-i vorba, asta este www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3874" target="_blank">"Volanul minune" despre care intreaba doxinu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

multumim buburuza

Eu nu stiam de el...sunt curioasa si eu de raspunsuri...in curand face si baietelul meu un an si mi se pare interesant...

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Poate ,pentru baietei,este interesant,fata mea sa saturat de eldupa 5 minute

Mergi la inceput