Buna
Azi baietelul nostru a implinit 1 anisor si ne tot gandim ce sa-i luam.Am vazut "volanul minune" si ne-a incantat.
Va rugam frumos pe cei ce au achizitionat deja aceasta jucarie sa ne spuneti si noua reactiile puiutilor vostri.
Noua ni se pare ca este o jucarie educativa insa am vrea sa aflam si opiniile parintilor care au cumparat acesta jucarie.
Este intr-adevar asa de captivanta pentru copil cum se spune?Stim ca puiutii se satura repede de o jucarie dar macar pentru o vreme sa-l atraga.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
... si pentru cei care nu stiu despre ce-i vorba, asta este www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3874" target="_blank">"Volanul minune" despre care intreaba doxinu.
multumim buburuza
Eu nu stiam de el...sunt curioasa si eu de raspunsuri...in curand face si baietelul meu un an si mi se pare interesant...
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".