Muscatura de caine
Salutare,
Azi am fost muscata de caine, am si singerat putin, am dezinfectat si am sunat medicul veterinar ce mi-a spus ca nu-i nevoie de antirabic ca in Bucuresti nu a mai fost rabie de 30 de ani. Am sunat si la Spitalul Bals si mi-au zis ca intr-adevar nu a fost rabie de mult, dar pentru siguranta mea sa-l fac.
Sincer nu l-as face daca nu ar fi necesar dar nu vreau sa risc.
Voi ce stiti..ce-ati auzit?
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Raspunsuri
miereamara spune:
Si de unde stiu dumnealor ca nu a mai fost rabie in Bucuresti de 30 de ani? Se prezinta cainii vagabonzi la controlul anual singurei sau cum? Cata inconstienta din partea autoritatilor!
Du-te si fa-ti vaccinul, nu mai sta pe ganduri! daca nu poti supraveghea animalul care te-a muscat sa vezi dc dezvolta simptome sau nu (si ai spus ca era vagabond), urmatorul pas este vaccinul antirabic. Nu este chiar asa de rau!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
alinamoro spune:
Eu zic sa mergi sa-ti faci vaccinul antirabic si antitetanic cat mai repede (se face in maxim 72 de ore), nu te juca...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
XIO spune:
Mai , nu stiu. Teoretic ar fi mai bine sa il faci , dar practic , rabie....cam greu.
Antitetanosul nu trebuie , doar antirabicul.
Eu as spune intr-un procent de 70% sa-l faci. Dar tu decizi ce doresti
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
diciu spune:
Am decis sa il fac pana la urma.
Am fost azi la Spitalul Matei Bals si mi-au facut vaccin antitetanos, si primul dintr-o schema de 5 vaccinari antirabice.
Desi nu mai este rabie de 40 de ani in Bucuresti (in sensul ca nu s-a semnalat nici un caz la om sau animal) mi-a fost recomandat sa-l fac. Oricum ajunsa acolo...stiam ca nu mai scap..
Plus tratament cu penicilina o saptamana.
Multumesc pentru raspunsuri si atentie la caini! Ce-i drept, cainele ce m-a muscat pe mine s-a aparat pentru ca eu l-am calcat pe laba din greseala, insa erau multe persoane muscate de caini maidanezi la camera de garda.
Poze Sabina Teodora
anda
diciu spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Diciu, a fost vineri 13...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
sa stii ca exact asa am zis si eu!
mai rau a fost ca eram cu Sabina in brate...
Poze Sabina Teodora
anda