Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
catutza spune:
Lavi , vad ca esti prin zona, zi-ne macar unde ai fost cu (,)cortul ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
meems, unde e rochia galbena? am vazut ca ai intrebat de pantofi, ar trebuie sa vad rochia ca sa zic culoare si forma, dupa parerea mea.
iar trebuie sa ma intorc, cred ca citesc cu neatentie, unde sunt pozele coraliei la mare?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Sunt jos, la semnatura Coraliei.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
noki, merci, ma duc
intre timp am vizionat o croatie frumoasa, ceva intre oras din ev-mediu si sat de pescari:). fte pitoresc, trebuie sa merg si io si am mai vazut fetele ripley, dragute si cuminti (pAR IN POZE:) tare bine este ca AVETI CURTEA VOASTRa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Meems ce frumoaaaasaaa-i! Api sandale numa ca-s poza ce ca merg. Imi place rau tare.Si io vreau ![]()
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Dragutelor,
Intru mai tarziu de acasa si va povestesc de excursie si descarc si poze, ieri am fost ocupata cu despachetat, ordine, etc.
Pana atunci, daca vrea cineva sa-si clateasca ochii, am trimis in contul comun link la pozele sora-mii din Croatia, in jur de 1 mai.
Siminaf dedicatie speciala pt tine, sper ca esti prin preajma!
Ina nastere usoara!
Sar' mina mult de tooot!!! Abia acum am intrat, o sa ma uit azi sigur! Mai pe seara cred...
Ina869 spune:
Fete scumpe
multam fain de galerie!
Leeutza
, ramine Robert ( ales de barbatu-meu) - Edward (ales de mine). Si ca sa impacam si nasicul si familiile din romania ( care ne-au rugat insistent sa punem copilului si un nume sfant, ca toti avem si trebuie serbat) ii punem pe certificatul de botez numai si Ioan, ca sa nu facem discriminare de la zilele onomastice, sa aiba si el.
Meems
, superba rochia, s-o stapinesti sanatoasa!
Eu zic ca ar merge o pereche de sandale la asa ceva, dar nu-mi pot da cu parerea ce culoare...ar fi interesanta o combinatie de doua-trei culori ( gen barete galbene,maron si alb )
Anda,
eu una nu as fi cedat la ora aceea tarzie din noapte,nu as fi avut nici o sansa cu rachie din cauza oboselii.
Ripleyutza
, intrebai de tuns; eu am tuns-o pe rachie in urma cu vreo 10 zile, scurt, baieteste, din mai multe motive: transpira,moate si agrafe nu vrea sa poarte, aveam mereu probleme cu spalatul pe cap, si stiu de la n persoane ca tunsul scurt indeseste parul ( nu ca ar avea nevoie, ca are o podoaba capilara demna de invidiat).
Mi se pare cel mai practic si usor pentru copil si parinte, ei sint frumusei si dulci oricum la varsta asta, parul lung este pentru varste mai mari, asta este parerea mea, mie mi se pare ca ii maturizeaza mult.
Cata
iti urez vacanta placuta in avans, cred ca de abia astepti sa plecati!
Alinusa
, stiu ca de regula italiencele sint sociabile si vorbarete, poate ai dat tu de una mai intepata sau poate ca o fi geloasa pe tine ( ca astea sint pasionale dar tin si ura ) eu una as ignora-o pentru o perioada si as lasa-o pe ea sa dea primul semnnal ca vrea sa faca conversatie.
va pup pe toate, mi-e un dor nebun de voi! ( adica de stat si chatuit si scris )
Ina
,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
meems spune:
Leea, Ina, deci va place rochia mea?
Hai ca deja am impresia c-am monopolizat scutecul cu subiectul asta. Mi-a ajuns ieri prin posta si cand am incercat-o am constatat ca e ft lunga, adica si cu tocuri destul de inalte tot nu se vede ce am in picioare. Deocamdata m-am oprit la o pereche de sandale maro melatic / bronz, ft simple, cu o bareta ingusta peste degete si care se leaga pe picior.