Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

si noi pe aici, ma pregateam sa vizionez niste pozici, nici nu stiu de unde sa incep, unde le gasesc dar ma descurc eu cumva...

Vazut Bulucel si Simonel frumusel si maricel, adica mare ce mai! Bine ca ati rezolvat-o cu electricitatea, iar faza cu balconul e de coma, dar la propriu!

Anda m-am amuzat la razboiul "psihologic" dintre voi, mi se pare cam mult o ora de lupte, eu cedez destul de des - cu mare placere pt ca mi se pare missa prea haioasa si izbucnesc in ras - adica ii spun ca fac eu iar ea s-a lins pe bot de desert, cumparat ceva deja promis, etc ....ceea ce de multe ori tine ca stie ca nu glumesc.
Dar ce vroiam sa intreb, pai la ce ora se culca poetul?? Ca missa de cand cu cresa asta full time, la 8 da stingerea, isi ia o carte si ratza si se culca. Dar si mai si, aici copchiii olandezi la 5 mananca si pe la 6-7 sunt in pat....cred ca si parintii sunt la fel :))

Sa nu uit, mersi fetele pt idei de "imblanzit" italianca. Cred ca s-a inteles ca caut sa ma imprietenesc cu ea, nu nici vorba, ziceam doar ca e absurd sa stau 8 ore nas in nas si nici macar cand stranut sa nu imi zica noroc....Culmea e ca primele 2 zile a fost ok, i-am aflat viata fara sa ii cer si apoi ...nika, poate i-oi fi zis ceva, nu stiu. Dar am aflat ca e o ciudata... Insa io ce fac ca nu am mereu de lucru, si nici agatata pe net nu pot sa stau.... Simt ca pierd vremea pe acolo...

Ina, ma gandesc la tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor hai m-ati uns la sufletu-mi de cioara cu laudele la adresa lui T. Anda, Buluci execut plecaciuni, caci ce poate fi mai frumos pt o mamica decit sa auda ca are un copil frumos...macar frumos daca "cu" tatic in dotare nu.
Mandy inteleg ca nici tu nu esti prea pe roze cu kk.Sfaturi nu mai am de dat caci tot ce-am crezut ca merge s-a epuizat.

Tudor n-a facut alaltaieri iar ieri i-am pus din nou supozitor ca nu-l mai las nici in ruptul capului mai mult de o zi fara scaun.Chestia e ca orice as face NU vrea sa-l elibereze in olita.Daca are scutec se ascunde pe undeva si face.Altfel,neam.Iar ieri a facut o tona.Mult prea mare ca dimensiune.ceea ce ma baga in nebunie.Ca e un semn de megacolon.Ma tot vaiet p-aci ca o baba,in loc sa plec la drum.Da om face-o si p-asta fir-ar a naibii de treaba.

Ripley daca nu-i prea tirziu, voiam sa-ti zic ca eu m-am coifosit muuult pina sa-l tund pe T.Probabil l-ai vazut in poze ca avea parul lung de paste. Si mi-a fost tare greu.Tie ,desigur si mai greu,ca-i fetita.Dar cu lacrimi in ochi aproape am facut-o.Iar apoi noua freza i-a dat un alt fel de farmec si am gasit ca e frumos si asa.Cum Ana ar fi frumoasa si cu freza bob cum te-ai gindit.Deci cred ca poti sa treci peste bucle...va avea ohooo,ani la dispozitie sa i le "revezi".
Maria m-a infundat risul cind am citit? Tu chiar credeai c-o sa-ti mai dea cineva 70 de zile de concediu???Mama ce boierie in invatamint.Imi pare rau ca-i Cristi in halul descris.As fi jurat ca nu ramine doar cu citiva muci.
Joy imi vine sa-l iau virtual de ciuf pe-al tau.Da chiar poa' sa stea asa linistit la calculator ori tv,stiind ca tu te dai de ceasul mortii?...deh,io vorbesc...
NCristina maare realizare cu suzeta.Io nu indraznesc sa procedez la actiunea asta. Vazut Elise gospodina.Ai mincat snitel facut de ea?Te intrece?
Pumba si io aplic o adevarata inginerie ca sa reusesc sa raspund cit de cit fetelor.Ca memoria e in sensul de NU.Uit rrrrau de tot.Uit si sa-mi iau pilulele pt imbunatatirea memoriei. Asa ca de-acu ne multumim din partea ta si cu cite-un mesaj cu textul. "Va citesc deci exist" ,datator de liniste.
Anda hai ca m-a tinut cu sufletul la gura serialul "pus de carti", chiar eram f curioasa cum iesi din situatie. Onorant oricum.Nervii mei ar fi cedat si cred ca as fi urlat ca bezmetica.Tu te tii tare.Super!
Buluci adevarule ca nu prea avem idee ce capacitate de intelegere au copiii nostri.Si cum pot sa colaboreze atunci cind vor.Simon e un exemplu in sensul asta,referindu-ma la faza cu balconul.
Lavi la rugamintea mea, o sa cedezi.Pe-a mea o asteptai,nu? sa pui poze...Mi se pare o reala aventura iesirea cu cortul...

Noi mergem la mare pe 26.Stam citeva zile ,apoi mergem un pic la Buzau.Din pacate la drumul asta nu voi avea timp sa vin si in Buc,desi taaare imi doresc sa va intilnesc acompaniate de top-modelele de colectie.Imi mai fac programari-reprogramari,planuri...sa vad poate totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, am ras cu lacrimi!

Leea, fa-ti vant la un doctor bun, nu mai lasa copilul sa se chinuie.Eu am fost mult timp in situatia asta, la fel era kk, fff mare in circumferinta , dar facea la maxim 3 zile nu 6 ca T.Du-te si asculta parerea altor medici!
De cind am intrat in sezonul fructelor, Simon papa destul de bine (caise, piersici, pere doar pe razatoare)bea suc de portocala zilnic, iar pepenele e nelipsit...acum face si de 2 ori pe zi.
In perioada de constipatie nu accepta decit fructele care-i faceau si mai mare rau:bananele si merele.Stiu ca ai incercat absolut orice si de-asta zic sa -l duci la medic!
Zi-mi si mie in ce consta clisma aia profesionala?(eu abia o suport pe cea clasica)

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , lui Tudor poate ii e frica de olitza de afce el kk ascuns, baiatul frumos si mamica singura si va asteptam la Bucuresti poate totusi ajungeti

Alina , cum mai stai cu dorul de Amalia? te-ai mai obisnuit?

CristinaB , mare noroc a-ti avut ca a deschis totusi usa la balcon, aveti baiat istet

ma duc si eu la somn, am mai verificat odata lista , maine cred ca nu mai astept si fac bagajele ca asa ma stresez mereu adca am trecut tot sau nu pe lista.
Noapte buna colectie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Mai Buluci si T maninca tot felul de fructe.Si desi ii plac f tare bananele, nu-i dau.Am sa ma duc chiar maine sa vad daca-i drept ca un medic din Cj face naveta la noi aici la o clinica privata.
Cata am pus si asta la socoteala.Dar pipi face fara probleme in olita.Nu stiu ce sa mai cred.Oricum pe kk NU vrea sa-l faca in bilu si nici la wc.Deh...

Mergi la inceput

A, si relativ la greutate,T are aproape 18 kile.Fata de Vlad al lui Joy e urias.Dar voaim sa intrep pe Dordia si pe Corap ori Hilde care a disparut de tot din peisaj(apropos unde esti Vero? gatesti pe la alte case???), cit mai cintaresc flacaii lor,ca ei erau in topul greilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, hai ca asteptam si eu deznodamantul povestii cu pusul cartilor la loc. Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si Rianna devine uneori extrem de incapatanata, la cat de cuminte si intelegatoare poate fi in rest. Bag seama ca te-a consumat la culme faza asta, ca nu ai bagat nici o parere referitoare la rochia mea galbena

Maria, Roxi - multumesc de sugestii. Pe sfarsit de saptamana dau o tura prin mall sa vad ce gasesc.

Lavi, vrem poze!

Catutza... stiu ca n-ati plecat inca, dar pe cand te trezesti si gasesti mesajul asta o sa fiti in ziua dinaintea plecarii, asa ca va urez sa aveti parte de o vacanta super!

Buluci, pupam ginerica descurcaret.

Tania, Corap, Ioana, ce mai ziceti suratelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Am pus cateva poze noi cu bufnita tunsulita

Cami, ce figura e mezina cu cele n codite!

Roxi- ai fost de belea cu inventia cu paianjenul...da' si fii-ta ce i-a zis-o lui Mihai.

CristinaNegara- tare dulce Elise a ta!

Anda77- da' ce te-a apucat, nene, sa-ti pui mintea cu bietul poet la ora aia din noapte????

Lavi- baga detalii destre expeditie: unde, ce, cum, cand?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragutelor,

Intru mai tarziu de acasa si va povestesc de excursie si descarc si poze, ieri am fost ocupata cu despachetat, ordine, etc.

Pana atunci, daca vrea cineva sa-si clateasca ochii, am trimis in contul comun link la pozele sora-mii din Croatia, in jur de 1 mai.
Siminaf dedicatie speciala pt tine, sper ca esti prin preajma!

Ina nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello fetelor,
Am descarcat poze de la mare in dimineatza asta si le gasiti la semnatura daca doriti sa le vizionati.

Am vazut-o si eu pe Elise gospodina foarte priceputa fetitza...cam acelasi stil il folosesc si eu cand vreau sa fac ceva cu Andreea prin bucatarie...ii asez farfuria ei cu faina si apa si dupa aia curat dezastrul .

Uau Leea ce mare e T...18 kg??Super ..banuiesc ca este si inalt ca grasut n-as zice ca este.Pb cu kk am citit ca inca este la el...stiu cum este ca si noi trecem prin episoade din astea,dar n-am avut niciodata sa stea 6 zile fara sa nu faca.A mea daca nu face macar o data la 2 zile apoi e circ mare cu tinut de burtica si urlat "doaaaieeee buticaaa" de ti se rupe sufletul.
Ina facem galerie pentru Pufosel sa mai astepte cateva zile si sa ai o nastere usoara!
Pupici.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput