Racusori, it's party time! (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Salut, fetelor! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt nascuta din 8 iulie 1979.
Va pup si urez la multi ani sarbatoritelor de azi!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

bun venit, Logam si ca nu de mult ti-ai serbat onomastica.

Menna

Cannes Marie, multumim de tratatie.

Cristina, si noi avem 3 raci in familie: eu, frate-miu si tata.
N-am o parere buna despre aceasta zodie si m-am ferit cat am putut, sa nu-mi nasc copiii raci, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

mephala, cristina ... va multumesc tare mult

canne-marie, LA MULTI ANI

Eu momentan am numai in cap ... astept ziua cand o sa am si in brate ... mi se pare ca astea ultimele zile trec cel mai greu. Si aici e cald si umed si ploua intr-una ca nici nu mai stiu ce sa fac in casa.

Pentru listuta: DN 05.07, sot gemeni, bebe .... probabil racusor posibil leu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

quote:
citat din mesajul lui logam

Salut, fetelor! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt nascuta din 8 iulie 1979.

Bine ai venit si LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

LA MULTI ANI asa pe seara sin din partea mea pentru sarbatoritele zilei. multumim de tratatie anne.

eu tot super-ocupata, sa fie oare caracteristic zodiei? clienti gramada, musafiri idem, casa plina de copii, adulti, praf etc. dar pana ne cauta lumea e bine ...

pupez la voi

de Alexia (5 ani) si Maia (9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

La multi ani , cu intarziere : Cookie, Amalia, Anne, Menna, Carmen si cu anticipatie :Cristina, Ramona, Missy si Miki!
Cer iertare pentru intarziere si anticipatie, dar la mine net-ul merge cand vrea el. Am obosit sa sun la firma sa anunt ca iar nu imi merge net-ul.
Cristina, ai grija cu contractiile! E inca prea devreme. Mihaita sa faca bine sa stea la locusorul lui.
Eu sunt zombi, noaptea trecuta Liana a avut program de concert, noaptea asta am avut eu program de carcei! Cristina, ce alte analize in afara de calciu sa fac ca sa imi dau seama de la ce sunt carceii astia? Ca ma termina!!!!!!!!!!! Nu-s de aia in gamba, ci la degetele de la picioare.
Vicki pe unde umbla ca nu am mai vazut-o!

Bun venit celor 2 racusoare. Iertare ca nu retin nick-name-ul, da la starea avansata de oboseala pe care o am, nici pe mine nu-s sigura cum ma cheama!

Mire, iti las mesaj off!
Va pup pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
Multumim de primire si de urari! Hai ca fac azi cinste cu cafea
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Va pupicesc!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la BUNA DIMINEATA.
Multam de
.

Urez si eu cu o oarecare intarziere bun venit fetelor noi LAREMI si LOGAM.
Fetelor mai spunetine de voi,ce si cum.
Nu stiu de ce ,dar azi de dimineata am crezut ca e sambata , nu imi venea sa ma mai dau jos din pat. Cand am realizat ca defapt este vineri,m-am si ridicat.
In wekk ma pregatesc de o petrecere in familie,ne sarbatorim zilele de nastere si eu si soata si tata,ca deh suntem 3 RACI.

- inimioara76 - sotul rac
- madau
- madalina28

Fetelor va urez un weekend minumat si asa cum vi-l doriti si voi.

Mai sunt prin zona.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

n-am vesti bune dar nu le mai zic.. k asa mi s-a luat de tot...
singura chestie buna e k maine dimineata o intind frumos pana la mare sa ma deconectez putin. prea multe au fost in ultima saptamana..si toate rele
sorry de intarziere anne...dar...la multi ani sanatosi pt ieri! sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
iulia..k vorbeam de vesti proaste..macar tu puteai avea 1 buna!
bine ati venit laremi si logam. va trec imediat pe listuta! speram sa va vedem cat mai des la cafeaua matinala
viki pleaca la mare luni parca..
cris, missy, carmen, geo, amalia...pupici
la munci

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Logam , bine ai venit!!! Multumim de tratatie.

Laremi, stiu cum e ...si la mine e la fel, dar eu am putin mai mult de asteptat.Oricum , la cat de repde trece timpu , si la cat de repede au trecut astea 8 luni, inca o luna mi se pare atat de putin!!! Si, sunt sigura ca imi va fi dor s ail simt pe bebe in burtica...

Mire, relaxare placuta... Sper ca nu s-a intamplat nimic grav; m-a pus pe ganduri tonul tau...

July, poate fi si lipsa de magneziu sau ai deficit de vitamina D, vitaminca care fixeaza calciu in oase...

Annes, distractie placuta....si noi serbam in weekend, mai ales ca joi e si ziua husband-ului!!!

Carmen , de ce zici ca nu ai o parere prea buna despre zodia racului??? Pe mine ma enerveaza doar ca sunt prea timida...

Missy, si la tine e plin de lume??? Atunci e o caracteristica a zodiei..

Un weekend minunat tuturor...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 38 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput