Ce ii place unui barbat mai mult?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

quote:
Originally posted by hannen

quote:
Originally posted by Clover

Asa ca specie, cred ca sunt tentati sa sara peste masa delicioasa pentru noaptea furtunoasa.

If all else fails, look cute.

CATEGORIC!!!
Daca s`ar putea in fiecare seara ar fi cei mai fericiti!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Tocmai ma gandeam sa ne punem si noua , femeilor, aceeasi intrebare: pentru noi ce e mai important no.1 sau no.2? Din cate am vazut peste 90% din raspunsurile barbatilor sunt pentru no .2. Oare asa e si la noi? Sau aici intervine problema?

L-am intrebat si eu pe sotul meu fireste si a raspuns ca acum cat e tanar si in putere categoric prefera sexul. A zis ca la batranete probabil o sa raspunda no. 1.
Eu nu stiu ce sa raspund, pentru ca le prefer pe amandoua in aceeasi masura. Nu as putea sa fac dragoste o saptamana seara de seara si sa mananc sandvisuri si iar asa nu as putea sa savurez delicii culinare toata saptamana, fara sa simt ca am nevoie si sa fac sex.

Mergi la inceput

Daca ar fi sa ma intrebi pe mine Delsim sigur iti pot raspunde ca prefer o masa delicioasa la un restaurant(deci nu preparata de mine) si apoi categoric numarul 2 . Si aici cred ca multe fete vor fi de acord asa ca sigur aici intervine problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu as alege tot nr.2 ca si el,desi-s tare rea de foame si pofticioasa ... presupun ca macar un sandwich avem voie inainte de a intra in actiune ,nu? Oricum prefer oricand o masa gatita de mine (sau de mami) unei mese la restaurant ... Chestia e ca daca am macar un biscuite in stomac cat sa nu ma roada stomacul,nu ma cumpara nimeni cu cine stie ce delicii culinare in defavoarea unei nopti furtunoase

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bine spunea Billy Connolly intr-un show al lui :"Women need to feel loved to have sex, men need sex to feel loved"

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Bine spunea Billy Connolly intr-un show al lui :"Women need to feel loved to have sex, men need sex to feel loved"

Sunt de acord 100%
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

[quote]Originally posted by blackpanterro

Sunt de acord 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

eu as alegesi apoi

sotul vrea intaidaca se poate felul doi tot
si pe urma merge si

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

urmat de

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eu nu prea inteleg cum pot presta unii cu burta plina ca mie mi se face somn. poa daca e plina de sampanie.

Al meu m-a dezamagit.momentan prefera campionatul de european de fotbal.

Mergi la inceput