Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanailincam spune:
Moama, ce pustietate pe aici! De dimineata tot dau refrtesh si mai nimic.
Teddy - by the way, cu cine ai tinut la meciul Romania-Italia
?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Pustiu pe aici
...toata lumea ocupata.
Ioana, io tzin cu Romania, logic!
Claudio nu e microbist, ba chiar zice sa castige RO si sa plece acasa italienii ca-s naspa!
In schimb am un vecin innrait rau cu fotbalul, nu scapa nici un meci...cand a jucat Italia cu romanii era sa lesine cand m-a auzit strigand "Forza Romania!!!"![]()
![]()
elisor spune:
Buna!
Nelia drum bun lui Octav si Agata! Si eu cred c-as fi bagat lacrimi la greu, n-as vrea sa fiu in pielea sufletului tau, dar priveste si partea plina a paharului ca vor avea o vacanta frumoasa.
Daniela ma bucur ca primele impresii si primul contact cu gradinita sunt de bun augur, eu zic ca e foarte bine ca nu poti 'spiona' altfel ai fi tot cu ochii si gandurile la Isa, asa ca vei savura (sper) si tu din toamna cafeluta pe terasa casei cale. Ti-am zis, nu, ca ai o priveliste beton, parca esti la statiune...
Bea te invidiez ce frumos e la voi la gradi si mai ales ce relaxare si bunadispozitie ati avut la petrecere...daca ar fi si aici la fel, dar suntem departe.
Ioana daca tot ai freetime baga-mi un pm cu detalii despre statiunea unde ai fost (pret, cu ce se poate ajunge, haumaci, etc...), pls.
Eu am fost azi in Bucuresti, cu treaba la minister, dar cum stiam ca nu dureaza mai mult de 30 minute l-am luat pe Andreas cu mine sa mergem la Antipa. Dezamagire. luni si marti inchis. Asa ca ne-am reorientat spre Herastrau, am facut o plimbare cu vaporasul (mi-ar fi placut barca cu vasle, dar n-am avut curaj) apoi am fost la Muzeul satului. Foarte frumos si imens nene, ne tot intrebam daca pe 'aici am fost oare?' 'parca nu'. O sa pun cateva poze. Dupa frigul de ieri din Brasov azi mi-a iesit caldura pe nas, ma intreb si acum cum supravietuiti infernului din capitala. La intoarcere am dat peste caldura si aici.
Sunt rupta de oboseala asa ca trag nadejde sa pun repede capul jos.
Lista la gradi trebuia sa se afiseze azi, dar cica nu se mai afiseaza decat in 31 august!!!
Si daca in 31 august aflu ca nu e pe lista ce fac? Cred ca maine voi lua atitudine. Ca raman cu ea in brate (cu atitudinea) asta e alta poveste.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
La multi ani Ben!
La multi ani Eric!
La multi ani Robert!
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
gabitzam spune:
Pai ce poti face Eli, cu atitudinea?
Ma bucur ca ai ajuns la plimbare in Herastrau si la Muzeul Satului, a fost o zi foarte frumoasa, tare as mai iesi si eu la o plimbare, dar nu sunt inca in stare. Cu ce ati venit la Bucuresti? Cu trenul?
Iar m-a spart azi Costi cu "talentul" lui la cumparat hainute la copii. El are intentii bune, dar parca n-are ochi si simt, frate. Lui Raducu i-a luat un set de trei body-uri cu maneca scurta, pentru 6 luni. El o sa aiba 6 luni in decembrie, si nu o sa poarte atunci body-uri cu maneca scurta. iar pentru Andrei un costum de "mariner" zici ca e dl.Goe, m-a luat lesinul cand l-am vazut. Plus ca pe el scrie ca e de 12-24 luni. Dar lasand ca e mic, in veci eu nu l-as fi vazut pe Andrei imbracat in asa ceva.
Acum e dus sa le schimbe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Gabitza pai o sa sun la inspectorat si o sa-i intreb daca li se pare normala situatia, ca mie imi jigneste orice logica. Chit ca nu rezolv nimic, dar sunt hotarata sa fac valuri. Nu stiu, poate merg si la primar, sunt furioasa ca e plin de biserici, dar la copii nu se gandeste nimeni. Scuze, ca m-am intins 
Eram curioasa sa-l vad pe Andrei mariner fluturandu-si chipiul
, stiu ca la voi e cald peste iarna (l-am vazut pe Andrei in maneca scurta in poze)...daca le poate schimba cu ceva convenabil nu-l mai certa, al meu sot nici macar nu cumpara ca e sigur c-o da in bara, dar mi-ar place sa-l vad (sau nu
) ca are curaj sa-mi ia ceva de capul lui...
Da, cu trenul am venit. Am intrat in Herastrau si la iesire n-am mai gasit statia de metrou desi jurasem ca intrasem prin acelasi loc
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
nelia spune:
Au ajuns!!! Cu bine, un pic obositi, fara nici un incident. Asa m-am linistit... Ma rog, acum e in acel bloc vechi, dar sper sa nu fie in seara asta cutremur, ca e meci.
Miine pleaca la Vaslui si de acolo la tara, la mama ea. Abia atunci ma linistesc, ca e pe pamint si in siguranta, nu prea vad pericole acolo. Octav a plecat la meci! Hai, Romania! Care sint sansele sa se califice, ca eu nu prea sint la curent: daca bate portocala, asta stiu, dar sincer ma indoiesc, doar sa se lase batuti. Dar stiu ca Romania are doua puncte, daca Franta si cu Italia fac egal (sau trebuie sa fie 0-0?) si nu iau din nou nici un punct, atunci merge Romania mai departe, nu!?! Astia de pe aici tin cu Franta, va dati seama cu nu pot fi de acord cu ei.![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
elisor spune:
Nelia bine ca au ajuns cu bine, acum poti dormi linistita in privinta asta. Cred ca daca Italia, Franta si Romania fac egal se mmerge pe golaveraj si daca si aici e egalitate se aplica coeficientul UEFA (unde n-avem nici o sansa in fata Italiei), cam asta am inteles eu din explicatiile unui coleg de birou, ca si eu il tot intrebam si daca avem egal, si daca suntem egali si la...si la
Astept sa-nceapa imnul si ma apoi ma culc.
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
omustata spune:
Sunt tare in urma cu urarile.
La multi ani, Mercedes! Sa fii sanatoasa si fericita.
La multi ani, Marilena! Iti doresc din tot sufletul o viata linistita si senina!
La multi ani Eric, Ben si Robert!
Olga si Maya (28.05.2005)
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!