Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia- acum de dimi am vazut pozele. Ce mici erau copilasii anul trecut! am vazut si poza cu copiii imbufnati apropo de asta ii amintesc lui cristi de acea faza si se rusineaza si schimba rapid subiectul. Ah si am mai vazut o si pe bia mea intr-una din poze era sa nu o recunosc asa bronzata avand in vedere ca ea e alba alba.

Acum de dimi i-am dus la strand, i-am debarcat din masina impreuna cu bona. Vor ramane maxim pana la 11 sper sa le si ajunga. Am zis ca nu le strica un bronz inainte de mare mai ales la bia.

La multi ani catherina! sa ai o viata minunta alaturi de cei dragi.

androix-felicitari pentru examenele luate
nelia- si tie iti transmit felicitari pentru note si examenele luate.

androix- esti stundenta la spiru haret? ma bate si pe mine gandu sa mai fac o faculta la id dar teritorial loco. Am intrat pe HG si vad ca cele teritoriale nu sunt acreditate sau Ap si totusi functioneaza cel putin la noi. Mi se par f faine examenele online asta cel putin la id.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Deja au trecut 3 ani?? Parca mai acum cateva luni ai inceput
Felicitari! Chiar esti tare, cu copiii mici si faci si scoala, bravo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Gabitza, nu, au trecut doar doi, acum facultatea e pe repede inainte dureaza doar trei ani. Ma rog daca gasesc un job bun bag si un master ca sa "ma completez". Mai am apoi sa fac MBA-ul si la final sa ma plictisesc de atata invatat si sa stau acasa sa cresc copiii.

Mercedes, examenele nu se dau online decat la centrele din strainatate. In tara se vine la facultate si se da examenul, adik acolo in oras la tine nu la bucuresti, dar oricum nu dai de-acasa. Te sfatuiesc sincer sa nu te inscrii decat la ceva ce este acreditat. Altfel e pierdere de timp si de bani.

Am uitat sa zic, da la Spiru sunt studenta insa daca era vreo alta universitate care sa aiba limbi straine acreditata nu mai veneam tot la spiru. Asa fiind singurii nu am avut incotro. Ma gandeam ca le-am dat destui bani degeaba 5 ani pentru prima facultate care a ramas neterminata. Dar nu-i nimic ca aia e perete in perete cu fostul meu loc de munca asa ca daca o fi sa ma intorc pentru 6 luni dupa ce termin cic-ul ma duc si o termin si pe-aia Si p-orma imi fac singura statuie O sa fiu dreq studentul vesnic si n-o sa ma angajeze nimeni ca o sa fiu supra calificata

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

androix- da poate nu m-am facut inteleasa bine , se dau examenele la faculta loco, online deci ca si cum as fi prezenta in capitalasi normal nu in casuta mea probabil ar fi prea de tot.
Pai tocmai de asta nici nu stiu ce sa fac la id la drept nu prea exista alte optiuni in oras si prin alte zone chiar n am timp si nici bani asa ca nu stiu care imi sunt variantele..

Mergi la inceput

Aha, ti-am zis la aia care fac id din strainatate dau de la ei de-acasa. Le dau acces dupa adresa de ip si dau fain frumos de la ei de-acasa.
La drept chair e un scandal la noi. Toate facultatile au pastrat 240 de credite la drept, adik 4 ani, numai spiru are doar 180 respectiv 3 ani. Si din cauza asta nu sunt nici autorizati sa functioneze, ceea ce poate sa insemne ca nici macar sa-ti dai licenta la o facultate acreditata nu vei putea. Ai mare grija, cel putin astia d ela spiru sunt chititi pe bani si pe nimic altceva, nu exista calitate ci cantitate pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iuhu,

Sunt in priza.
Androix, felicitari! Expresia e "de profesie student":))
Oana, felicitari sitie pentru micul britanic.
Am gasit intr-o revista pt copii o chestie faina despre mamicile cu trei copii, mi s-aparut ca i se potriveste Neliei la fix,poate nu uit acasa sa mai citesc o data sa va spun. Oricum era ceva de genul ca la al treilea te ascunzi sa nu ii auzi pe ceilalti doi cand tipa:)
La mare plecam Nelia, asta e aranjat deja, sper sa mai facem si altceva totusi, nu e nimic sigur inca.
Monu, bine ca vii tu acasa fomeie ca poate ne vedem sa iti dau aia ca imi sta pe creieri deja,m-ai pacalit cam a suna sotul tau sa ii dau lui:)))
Mercedes, la strand? Ai curaj sa ii lasi doar cu bona?
Am vazut saptamana trecuta multe poze,comentarii nu am facut,
Newmami, scump e Patrick, frumoasa petrecere ati avut de ziua lui.
Am vazut si poze de la serbarea Biancai, Mercedes, cu bucalata balaie.

gata, fug la treaba, poate revin

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

cloreta-pai sincer am avut ceva emotii dar sa zic asa bona e mai bine de sase ani la noi deci pot spune ca e din familie extinsaAu ajuns acasa la 11.30 pe ceas deci sunt ok.

androix-am vazut ca pe HG apar 180 de credite la adm. publica si 240 de credite la drept. Normal pe mine ma intereseaza a doua ca doara de ce as face eu 3 ani nu? luand in considerare restul studiilor licenta plus postuniv si masterat astea ar fi floare la ureche. Acum pe bune eu zic ca m ar ajuta mai mult o faculta in domeniu decat masterate sau postuniv care sunt cum sunt nu detaliez.Am o vecina care va da licenta la ei acum in vara sau toamana sunt curioasa cum va decurge si care va fi locatia, am uitat sa o intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna
Bea aici a fost frig de mi-au inghetat oasele. Duminica revenim la Buucresti sa ne coacem. Ne este dor de casa.

Chiar nu stie nimeni nimik de Loreen? am tot sunat dar nu raspunde.

Mergi la inceput

Pai in hotarare asa apare, dar ei au facut cum au vrut ei, adik au lasat totul la 180 de credite. Nu zic, e bine sa o faci mai ales daca te ajuta la jobul pe care il ai deja, dar ai grija sa nu te trezesti dupa 3 ani ca nu faci nimic cu hartia pe care ti-o dau ei.
Licenta este sub forma de grila pe calculator, cam cum sunt si examenele de sesiune. Grila care este publicata spre rezolvare cu ceva timp inainte, deci La mine de exemplu o sa am in felul urmator: un examen grila la engleza am de ales intre literatura si gramatica, un examen grila la italiana tot asa la alegere intre lit. si gramatica, si traducere si retroversiune la ambele limbi. In total 4 examene. E cam nasol la traducere ca de anul asta vor sa-l bage si pe-asta pe calculator ceea ce e nasol, ca ei baga o varianta de raspuns si conform acelei variante calculatorul corecteaza examenul pe loc, ori traducerea e ceva foarte subiectiv, un cuvant poate avea 50 de sinonime si de sensuri, nu e chiar asa de strict ca o grila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tot am vrut sa va arat asta dar am uitat. Apropo de mare

http://news.yahoo.com/s/ap_travel/20080602/ap_tr_ge/travel_brief_beach_report;_ylt=AmbFFtbLIpVUTI4YRoqnpris0NUE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu ma simt rau, ieri am fost la medic si cica mi-a recidivat sinuzita. Mi-a dat un antibiotic si trimitere la orl si concediu medical, chestia e ca nu fac febra mare, dar am o stare de moleseala, oboseala si somnolenta de-mi vine sa-mi dau pumni in cap, la cata treaba am .
Pe caldurile astea nu-mi vine sa scot nasul sa merg la orl, nici in pat nu pot sta ca mi se infunda nasul si cum respir pe gura mi s-a facut rana la buze de uscaciune.
Ma ingrozeste ideea ca va trebui sa folosesc iar masina si iar AC, cum sa fac sa fie placut in masina dar sa nu fac nici alta ghidusie de raceala.

Azi noapte s-a trezit Bianca cu o criza de tuse care dupa vreo 20 de minute a culminat cu voma, cam toata masa de seara. Am luat-o in brate s-o duc la baie si cum a varsat si pe jos am alunecat cu ea in brate si am fost la un pas sa ne spargem capul pe gresie. Nici nu-mi dau seama ce a provocat vomitatul, mancarea sau tusea, desi in ultimele doua zile a redus accesele de tuse.

Citesc din urma, restanta vreo 2 pagini, si revin...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput