Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes sigur ca este rds, dar ma refer strict la oras, in judet nu stiu.

Daniela sper sa aveti o noapte mai usoara!

Imaginati-va ca am plecat sa vedem o casa, undeva in judetul Covasna, fara sa sun dinainte proprietarul, de pe drum am tot incercat fara succes. Asa ca am ajuns in orasul respectiv si habar n-aveam unde e casa. Norocul nostru ca la un restaurant (ma rog, e prea mult spus) din centru am intrebat de proprietar si astfel am aflat unde e casa (nu stiam nici adresa exacta). Proprietarul nici macar nu locuieste acolo. Dar am facut un set de poze asa ca drumul n-a fost chiar in zadar.

Ce liniste e pe aici, unde sunt vremurile cand nu pridideam cu cititul?! Mai avem un an si iesim din Clubul scutecelor

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Daria Maria!
La multi ani, Ana Ilinca!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Ana si Daria! Sa aveti o viata cat mai frumoasa si mai plina de noroc!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, pentru ce casa, va mutati din bv? Arata-ne si noua pozele.
Copiii vor sta in berceni cat lipsim noi. Dupa ce ne intoarcem sper din tot sufletul sa se regleze treburile la Mihai la serviciu incat sa mai poata lua ceva concediu si sa mergem a mare cu copiii. Nu stiu ce va fi ca acum doua zile un coleg de-al lui a fost lovit de un scuter si si-a fractura piciorul rau de tot, l-au operat are tija si recuperarea va fi grea si lunga. Asa ca acum cu un om in minus si altii care vor si ei macar o saptamana de concediu nu prea stiu daca va fi posibil. Tare imi este ca merg singura doar cu sor-mea dar nu prea imi surade ideea.

Adina, ce mai faci? Chiar ma gandeam aseara la tine. Nu ma intreba de unde si pana unde dar curatam niste visine si ma gandeam ce mai faci, ce mai face Ema cum ti-o fi la serviciu...
Am curatat visine vreo 4 ore. Am fost ieri la tara la cineva si am cules aproape un visin intreg, vreo 20 de kile in total dar nu mi-am pus mintea cu toate ca ma prindea dimineata , asa ca azi m-am facut si de-un drum pana in berceni sa duc restul de visine la socrella si la bunica lui Mihai.

Lapte: tocmai din cauza ingrasatului mi-am pus problema laptelui. Nu ar fi fost o problema dar in ultimul timp Filip a luat amploare, sau o mai fi crescut si sunt eu paranoica. De imitat o imita pe Georgia in toate cele de ma apuca si rasul dar si nervii uneori. Nu cred ca voi reusi sa-i scot biberonul, deocamdata ma multumesc ca macar are cioc si nu tetina. Dar cand o sa ii scot biberonul Georgiei desfiintez sticlele si toata lumea o sa bea din cana, Filip din cana normala Georgia din cana cu pai sau cu cioc.
Fi-mea e in continuare in greva foamei ieri a trait cu un biberon de lapte, un sfert de banana si trei lingurita de iaurt. Io inteleg ca sufera de cald ca si eu sufar dar chiar in halul asta??? Oricum maine merg cu ei la medic ca Georgia trebuie intepata si cred ca o sa cer si niste analize. Nu stiu daca v-am povestit dar m-a inebunit in parc: mananca orice de pe jos de la pietre, bolovani de pamant pana la hartii si chistoace. Este prea rapida pentru mine, iar servetelele umede cu care o curat si in gura cred ca sunt total inutile. Sper sa nu ma pomenesc cu cine stie ce carcalac ca ma dau cu capul de pereti.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

neuronu...

Papanicolau: Am fost si l-am recoltat dar tare mi-e teama ca nu iese pana pe 30 cand am programarea la medic. E cam la limita cik ei il dau in 10 zile lucratoare si ar fi cam 9, 10 cu ziua recoltarii daca se socoteste si aia Oricum am ce discuta ca am o gramada de bube. Si in caz ca iese ceva nasol il sun si-i citesc prin telefon rezultatul, zic eu, ca n-as mai vrea sa mai fac o coada la cabinet doar pentru atat.
A fost foarte uimita asistenta cand m-a intrebat ce ma supara secretia sau ce, si i-am rspuns ca nimic dar le fac pur si simplu ca sa stiu cum stau. Era impresionata, aproape ca m-a felicitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Sunt chiauna cu acte in regula. Am avut program artistic azi noapte cu Bianca care tuseste foarte rau, daca nu ma striga ca-i e sete o auzeam cum tuseste.
Stateam de dimineata la semafor si chiauna cum eram n-am observat cand s-a facut verde, n-am auzit claxoanele, doar m-am trezit ca ma ocolesc masinile si ma injura soferii (pe buna dreptate de altfel), asa ceva...

Andreea nu noi ne mutam, ai mei cauta casa ca vor sa emigreze si eu sunt pe post de cercetator/vizionar si ce-o mai fi. Pentru mine ar fi ideal sa-si cumpere ai mei casa in Ro, oriunde in tara sa am si eu unde sa-mi duc copiii sau unde sa-mi incarc bateriile, sa vedem ce-o iesi pana la urma. Acum 2 ani gasisera o casa la Horezu, dar au batut drumul degeaba ca doar casa era de vanzare, terenul aferent ioc Andreas ne innebuneste ca vrea sa ne mutam la casa de parca lucrul asta ar fi posibil doar batand din plame.
Procedura papanicolau e dureroasa (ca stanjenitoare oricum este)? Cam cat dureaza pana pana iti recolteaza? Vreau sa prind curaj sa mi-o fac si eu...sa ma felicite si pe mine .
Ce faci cu atatea visine? Dulceata? Cate kg are Filipu de zici ca a pus? Mi-aduc aminte cand ne-am intalnit pe la vreo 10 luni ca era ca un fulg.

Nelia multumesc de comentarii si vizionare, sa inteleg ca salcia aia e celebra ?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- mersi pentru raspuns, vroiam sa stiu pentru o comuna apropiata de bv. Nu stiu cum e in alte judete sau in capitala dar stiu ca noi am intrat in posesia si a unui tel mobil de la ei si implicit ar fi mai ieftin sa l foloseasca acolo cristi decat vodafone sau alte retele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, nu e deloc dureroasa procedura papanicolau. Eu dupa 30 de ani mi-am facut-o in fiecare an o data, e mai bine asa.
Ai tai vor sa vina din Olanda inapoi in Ro??

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Nu este dureroasa si dureaza 30 de secunde. Mergi si fa-o ca dupa 30 de ani, cum zicea si Gbitza, trebuie s-o facem anual. Nu e chiar asa nasol. Eu am descoperit cand eram gravida ca la institutul babes nu trebuie nici programare, nu e nici coada asa ca merg acolo direct si scap super repede.
LE-am facut dulceata pe toate. Asa am muncit la ele ca eram rupta incat cand am terminat nu am mai avut putere sa pun si cateva la congelator pentru prajituri. Ei, mai avem de anul trecut
Filip are 16 kilograme. O sa ziceti ca nu e mult pentru varsta lui, nu stiu sa va spun inaltimea. Dar unltimul kilogram e pus pe repede inainte cred ca in mai putin de o luna de stat in berceni. Nu vreau sa ajunga ca mine sau ca tac-su. Chiar nu e necesar Si nebuna nu sunt, ca azi soacra-mea m-a intrebat daca mananca ca parca a slabit de cand mi l-a dat de marti adik Nu stiu cum o sa rezolv problema asta, dar nu vad nici o iesire in afara de a nu-l mai duce acolo pana nu e capabil sa spuna si mai raspicat decat acum ca nu mai poate sa manance si gata! Ca de spus spune saracu copil si acum dar daca aia il alearga cu castronul prin casa mai baga de voie de nevoie.
Socra-miu azi m-a intrebat foarte suparat daca nu cumva vreau sa fac din Filip "trupe nato" de ce tin neaparat sa doarma la gradinita, de parca aia il culca cu pusca la ceafa si-l scoala cu trompeta Deci pe bune incep din ce in ce sa regret decizia de a-l da acolo. O sa ma vad nevoita sa ii gasesc un loc pe-aici la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
In primul rand urez multa, multa sanatate copilasilor bolnavi! Sa se faca bine repede si sa nu mai aiba defel probleme!

Eu sunt necajita ca pisica vecinilor, pe care o mai hraneam si cocoloseam si noi aproape zilnic, a avut un accident nasol si a ramas fara o labutza, este internata la veterinar si o opereaza, sper sa-si revina saraca.
Pe aici e foarte cald, noroc ca mai adie putin vantul si nu e multa umezeala altfel ne sufocam de tot, Alyssa vrea numai afara pe la apa dar mi-e frica sa nu raceasca. Ma doare capul de cald si din cauza ei ca vorbeste incontinuu si din cauza televizorului (saptamana trecuta ne-am cumparat un LCD 32" si musai numai desene animate vedem tot timpul!), sper sa treaca noutatea si sa ne putem uita si noi la altceva.
Incerc sa raspund si eu cate ceva din amintiri...
-biberon si lapte: Aly nu mai bea lapte de vreun an jumate insa folosim bibi pentru ceai si suc (ii fac eu din morcov, mar, portocala, grep, etc), ma bucur ca asa macar le bea. canita cu cioc nu mai vrea demult, foloseste pahar (ii plac alea cu picior, la restaurant e tare tzantzosha cand bea din el!).
-pampers: ii pun cand doarme sau cand mergem unde nu mi-e practic s-o duc la baie, cel putin pana se mai obisnuieste fara el, in rest sta toata ziua cu chilotei si cere sa faca pipi sau se descurca singura. kk face numai in pampers, e jale daca incerc s-o lamuresc altfel.
-cu mancarea e jale...(multumesc pentru sugestii, Elisor), din pacate nu functioneaza nici un truc, daca ii pun in farfurie orice altceva in afara de ce vrea ea, scoate niste urlete de parca as taia-o si se da de pamant, arunca mancarea, etc...sunt disperata, sper sa-si revina din starea asta ca fac ulcer.

Ma duc la treaba, m-am apucat de spalat perdele.

Mergi la inceput