Nu stiu ce sa mai cred

Nu stiu ce sa mai cred | Autor: lau10

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Am decis sa deschid subiect separat ca la aspirante scrieti asa de mult si des ca de la o zi la alta se scriu zeci de pagini si imi vine greu sa urmaresc raspunsurile.
Pe scurt, mi-a intarzaiat de 2 sapatamani, mi-am facut 3 teste, toate negative (ultimul chiar azi dimineata). Am sunat la doctor si mi-a zis ca sa ma astept vreo 2 saptamani sa vad daca imi vine sau nu, ca daca testele au zis ca nu sunt insarcinata, atunci nu sunt.
Eu simptome nu am, doar de azi ma dor sanii (sfarcurile sunt foarte sensibile). Stiu ca asta e un simptom de sarcina, dar totusi testele ies negative.
Daca nu e sarcina (asa cum cred eu), atunci pe ce motive intarzaie menstruatia? Se poate sa fie pe baza de stres (cum a zis doctorul)??

Eu nu imi doresc un copil acum ca nu e momentul, insa daca e sa fie..sa fie!

Multumesc mult.

Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

De ce nu incerci sa faci un beta hcg?
E o analiza simpla de sange care indica cu siguranta sarcina sau nu, afara de cazul in care ai fi facut vreun tratament cu pregnil sau altceva de genul acesta, desi inteleg ca nu e cazul tau.
Analiza cred ca se face la aproape la orice laborator si cel putin pe la noi costa in jur de 50-70 lei.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Da asa este,la o intarziere atat de mare un betahcg ar fi foarte concludent si ai stii ce este,daca e peste 5 e sarcina daca nu ...
Si nu mi se pare normal ca nu te-a pus medicul sa faci asta ,un echo ti-a facut?Sa nu fie chist ,Doamne fereste.
Asteptam vesti,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Nu mi-a facut eco pentru ca dupa cum am spus nu m-am dus la cabinet pentru ca mi-a facut consultatie prin telefon...
Asa e aici, e ciudat sistemul.
M-am hotarat sa astept pana weekendul viitor ca in timpul saptamanii lucrez si nu am timp, si daca nu vine, am sa ma duc la spital sa imi fac o analiza de sange.
Sunt foarte ingrijorata, nu stiu ce se intampla...

Mai astept pareri..

E posibil sa fiu insarcinata si totusi sa imi iasa testele negative??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

lau10 - tu in general aveai CM regulat? Nu ti s-a mai intamplat sa intarzie? Eu, care nu am avut niciodata CM regulat, dar venea cat de cat... am avut intarzieri si de 2-3 luni. Solutia a fost o cura puternica de progesteron, apoi am intrerupt progesteronul si a venit la 1 saptamana distanat. Poate sa fie si la tine cauza asta... asca ca incearca cu orgametril, sau utrogestan, sau un progesteronic, ia o doza ceva mai mare 5-6 zile si apoi ar trebui sa vezi menstra la 1 sapt. distanta. Sper sa fie de folos. Daca testele sunt negative... cel mai probabil ca mucoasa uterina nu e suficient de "ingrosata" ca sa se poata mai apoi desprinde si sa vina menstra: asa ca tu o "ingrosi" cu progesteron, si apoi corpu "vede" ca nu e sarcina si elibereaza menstra... Ha, ce exprimare am avut!!!Mea culpa

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput