Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Nuuuuuu...cum sa fii draga baba????
Termina cu tampeniile...dar iti dai seama ce mica este Ramona de nu are curaj sa raspunda?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
logam spune:
Acuma m-ati facut curioasa. Chiar, Ramona, cati ani ai?
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by logam
Acuma m-ati facut curioasa. Chiar, Ramona, cati ani ai?
poze Sorinutza mica

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
logam spune:
Nu rade de mine, tu!![]()
poze Sorinutza mica
creem spune:
Neata!
Mai ..iar vorbiti de varsta...ca si eu fac 34 si ma simt si mai mare...ca de...am o ditamai burta
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Ancuta..eu stiu ca gr. 2 la papanicolau e normal pentru o femeie! de ce sa iei tratament?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Jasmin012 spune:
Buna, fetele... multumim si va pupam pt incurajari... ce pot sa spun... aveti dreptate si stiu si eu asta, si o recunosc, dar tare ma enerveaza, nu neaparat ca nu mananca... mai mult pt ca urla si urla tare.... nu e zi de la D-zeu in care sa nu aibe isterii din astea, iar mie isteriile nu-mi plac. Il iubesc si pt el incerc sa am rabdare dar nu mereu reusesc... mai ales ca nu vreau sa ajunga un prost-crescut care sa urle de fiecare data cand vrea sa obtina ceva... stiu ca el e micut acum, dar creste repede si nu vreau ca peste vreun an sa se tavaleasca pe jos sa i se faca pe plac, si uneori mi se pare ca e acest gen de copil... si nu oboseste si el ca toti copiii, are o ambitie... si cum urla, Doamne!!! De aia zic ca e rau, prin prisma acestor chestii...
Si e adevarat ca ma dispera un pic si faptul ca nu mananca altceva pt ca ma seaca pe mine: de cand incerc sa-i dau mancarica suge si mai mult: numai in timpul noptii, in laea 11-12 ore de somn suge de vreo 6 ori... eu incerc sa-i raresc mesele de supt si el le dubleaza ca numar...
dar sa va zic ce-am facut aseara: ii luasem un borcanas de la Hero, de piure cu pui, vita si legume.... i-am incalzit putin si am incercat sa-i dau... s-a strambat si a intors capul, m-am dus si am pus sare, ca-i luasem sare saraca in sodiu, si... asa cu sare a mancat, vreo 50 g ca nu-i pusesem mult...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Jasmin012pai sa-ti povestesc atunci ca pe noi nu ne-a masurat capul pana la 6 luni
nici cm, nici o masuratoare
Acum la 6 luni cica au primit un metru special pt bebe si l-a masurat in cm si atunci , miraculos, si-a amintit, ca si capul trebuie masurat.
Asta e treaba asistentei ca pediatru e doamna de treaba.
Eu vreau sa iti spun ca nu dau nimic, niciodata, la pediatra sau asistenta. Poate asta e baiul
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Sanduta, aici e obligatoriu sa ti-l masoare, ca trebuie sa completeze caietul si acolo apare si perimetrul capsorului. Iar de dat spaga aici nu e permis... nimeni nu accepta nici un euro, asa ca mai bine nici nu incerci, ca o dai in bara...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza