gogosele din dovlecei -help!
Am nevoie de ajutorul vostru! Am cumparat mai multi dovlecei, i-am facut fetitei mele chiftelute din cativa, dar nu i-au placut (mie imi plac f. mult), asa ca vreau sa ii fac gogosele din dovlecei. Am mai facut, dar demult, si nu imi mai amintesc unde am gasit reteta. As putea sa fac dupa cum imi trece mie prin cap, dar as vrea totusi o reteta verificat de voi. Ma puteti ajuta? Please!
Raspunsuri
violeta29 spune:
Chiar nu stiam ca se pot face si gogosele din dovlecei, ma intereseaza si pe mine reteta! Si daca ai pomenit de chiftelute, maine fug la piata sa-mi fac si eu
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
[url"http://s282.photobucket.com/albums/kk276/vio_dreams/
catutza spune:
Eu fac asa:
dovleceii dati pe razatoare, branza data pe razatoare , 2 oua, putina faina ca sa se lege putin, zahar...si cam atat. Le amestec bine si in uleiul incins pun cu lingura compozite, noua ne plac mult asa.
*dovleceii dupa ce ii rad ii scurg bine de zeama
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
ingridnen spune:
la fel si eu: dovlecei dati pe razatoare, ou, faina, zahar... luata compozitia cu lingura si pusa in ulei incins
Mai poti sa incerci snitele din dovlecei, poate ii plac copilului> tai dovelecii rondele si ii lasi putin cu sare. Ii treci pe urma prin faina, ou, pesmet si ii prajesti
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
michela09 spune:
Dragele mele catutza si ingridnen multumesc mult , diseara incerc sa vad ce iese. O sa fac o parte din gogosi cu branza telemea si o parte cu branza dulce de vaci, sa vad cu care am succes . Si incerc si varianta snitele (trebuie sa-i placa ceva). Tineti-mi pumnii!
Un weekend relaxant va doresc!
Mihaela
lorellay spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=79425&whichpage=4
Vezi aici...am gasit in arhiva ca si eu tot dupa retete cu dovlecei cautam mai devreme...aici ai mai multe...
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
catutza spune:
Mihaela , ai facut gogosele, cum au iesit?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
J G spune:
Habar n-avea ca se fac gogosi din dovlecei! Merci fetelor, incerc si eu.
Fac si chiftele, poate ii plac...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
michela09 spune:
Am facut gogoselele cu doua feluri de branza, telemea si cu branza dulce. Ultimele au avut mare succes la amandoua motatele( fetia mea, si nepoata), dar nici celelalte n-au ramas nemancate(le-am si pudrat cu putin zahar).
Insa ma intreb daca nu as putea sa pun compozitia de gogosi in tava si sa le coc la cuptor, sa nu mai iasa uleioase (chiar daca le-am pus pe servetel sa absoarba uleiul, tot se simte). Voi ati incercat?
Snitele din dovlecei incerc astazi.
Mihaela
violeta29 spune:
Am facut si eu gogoselele, foarte bune, i-au placut tare mult chiar si sotului(el e mai mofturos de obicei) . Si daca tot se vorbeste de dovlecei, vreau sa va intreb si eu ceva: am multi dovlecei de la tara, am taiat eu felii si am bagat la congelator ptr iarna, ptr ciorbe dar tot mai am o multime
Ma intrebam oare daca ii dau pe razatoare, ii storc si ii pun in pungi la congelator, la iarna merge sa ii fac piftelute sau gogosele? Sau se inmoaie si nu mai sunt buni?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
roxanaz spune:
Help - retete de chiftelute dovlecei
Dory232002
Trimis la - 19/06/2008 : 10:00:40
--------------------------------------------------------------------------------
Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi chiftelutzele de dovlecel.
Va multumesc.
valentinag
Trimis la: - 19/06/2008 : 10:18:45
--------------------------------------------------------------------------------
Dovlecelul curatat de coaja il dai pe razatoare,il storci bine si il amesteci cu ou,sare,piper,delikat,si patrunjel si formezi chiftelute pe care le prajesti!Daca nu e legata compozitia bine ii poti pune un pic de faina sa se lege!
Eu asa fac!
Dory232002
Trimis la: - 19/06/2008 : 10:55:23
Fara a fierbe dovlecelul?
valentinag
Trimis la: - 19/06/2008 : 10:57:38
Eu nu-l fierb!
nushulica
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:02:23
si eu le fac fix la fel ca valentina , n-am fiert niciodata dovelcelul...de fiecare data am pus o lingura de faina sa se lege mai bine
zuzunaki
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:17:40
Pot sa coc chiftelutele la cuptor pe hartie de copt?Cam cat timp si la cate grade?
Multumesc!
valentinag
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:29:40
Poti zuzule,nu stiu sa zic cat,pana se rumesc oricum....
zuzunaki
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:33:18
Saru´mana ,Val!De cand zic sa incerc si eu...
J G
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:54:30
Eu pun si cascaval ras in ele, ies mai umflate si gustoase.
Nu stiu sa zic daca merg in cuptor... poate sa pui putin unt in compozitie. Ia chiar sa fac si eu!
mamagiuliei
Trimis la: - 19/06/2008 : 11:59:43
Sar`na de pont, m-am trezit aseara cu 3 dovlecei in frigider ... am notat sfaturile, abia astept sa ajung home.
Multumesc inca o data mult de tot !!!