How to look good naked!
Raspunsuri - Pagina 2
Mindy spune:
As vrea sa vad si eu emisiunea, cind am fost in Ro m-am uitat destul de mult pe Euforia si mi s-a parut un post tv superb.
Jenn, mama la 57 si cu o pensie amarita si bolnava de diabet tot gaseste modalitati sa arate bine, isi cumpara haine super frumoase de la second hand, isi pune make-up zilnic (citeva produse de machiat te tin o gramada de timp), isi face suvite acasa si la coafor doar se tunde (la cel mai ieftin coafor din cartier), isi mai face cite o masca din fructe sau ce are in casa. Deci si cu putini bani se poate sa ai grija de tine si sa te pui un pic in valoare chiar si cu cele mai simple haine.
Delidana spune:
Chiar ieri am vazut si eu emisiunea si mi-a placut. Era in jur de 12 noaptea.
De data asta "candidata" era o tipa cam la 1.50m, tinara si plinuta care se imbraca numai in haine largi. La final nu arata ea super model dar oricum transformarea era de nota 10.
Este foarte bine ca intre atitea emisiuni care iti spun ca esti prea grasa/scunda/inalta si in general te fac sa te simti imperfecta mai este si una de genul asta care iti spune ca tu esti frumoasa asa cum esti si nu trebuie decit sa-ti acorzi un pic mai multa atentie.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
jenn spune:
Mindy asa e,ideea e sa te aranjezi mereu,sa porti ce iti sta bine nu neaparat ce e de firma.Eu cind am vazut emisiunea ii trimitea la cumparaturi sa isi ia ce le sta bine,fara sa se uite neaparat la pret,de asta am zis ca de multe ori femeile renunta la ele pt casa,copii,mai ales cind veniturile sunt mici.Tot respectul pt mama ta si multa sanatate!
adrianaloy spune:
Mindy,uite aici niste pasaje din emisiune- check this out:
http://www.mylifetime.com/on-tv/shows/how-look-good-naked
Incepe acum un nou sezon in iulie- cred ca e pe ABC( in USA)! Acum e la faza de casting- ce m-as baga si eu ca tare mi-ar place sa ma rasfat putin.
chiquitita spune:
http://www.channel4.com/life/microsites/H/htlgn/tips/index.html
Asta e Gok de care vorbeam noi
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
rory76 spune:
Am vazut azi emisiunea, mi-a placut cum a facut-o pe tipa aia chiar ma gandeam ca i-ar sta mai bine cu o culoare mai inchisa de par! E incredibil ce face nenea asta din femeile alea! Mi-ar place sa existe si la noi e emisiune de genu' asta!
"sky is the limit!"
puisorul spune:
Super faina emisiunea. Eu o urmaresc de mult si transformarile sunt extraordinare. Mi se pare un stilist adevarat care face sa arate bine si femeile care nu au 90-60-90. Dar sunt de acord ca iti trebe si niscaiva bani sa arati bine ca se cunoaste diferenta intre o haina sau un produs cosmetic scump si unul de pe piata. Parerea mea.
Ani de Stefana (23.01.2008)
chiquitita spune:
Feteleor, am impresia ca nu mai e emisiunea...adica ieri nu a mai fost si nu am gasit-o nici in program.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
pisix spune:
aporpos de euforia ...am vazut o emisune cu unii care castiga un total ...makeover si ii duce nu stiu cat timp la Hollywood si ii schimba cu totul : dinti, operatii estetice, sport, stil, haine, par, TOT
Am ramas socata cand am vazut cum se poate face o persoana aproape urata ... foarte frumoasa :-)