Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 17

rodicamarza spune:
ms mult aralia dar am incercat toate retetele pe care le stiu dar nu cred ca are legatura cu gustul

mariussimiuc spune:
Am dovedit capitolul trecut! Acus va ajung din urma.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

rodicamarza spune:
haha e buna faza asta cu cognacul. eu sunt stresata de slabit.cred ca mai am ceva capitole de recuperat

slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Am dovedit capitolul trecut!Acus va ajung din urma.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
vad ca faci progrese...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

rodicamarza spune:
pina acum am incercat asa;brinzica dulce de vaci cu mar ras,mar cu cereale,supa de carne cu morcov,supa cu piure de cartof(diluat in supa de zarzavat,si toate cerealele dupa 4 luni si nici un rezultat.cind le simte pe limba greata totala

slimatei spune:
multumesc tuturor de cate o vorba buna... si mie imi lipsiti aralia mai stau pe aici..ca azi numai asa am stat pe aici..dar uneori le mai las' incolo de treburi...
un bun venit calduros si din partea mea rodica
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Aralia spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Aaaa, sa va spun ultima rusinicamaaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el
Asa am patit eu odata in autobuz, dar am fost de partea cealalta...eram cu fusta scurta si ma tot pipaia cineva si ma tragea de fusta, asa, incetisor. Eu cu nervii mei care urca instantaneu, ma intorc sa-i dau un pumn "ticalosului" care ma pipaie! cand colo era un bebe dragut foc care a inceput sa rada la mine cand m-a vazut asa rosie de furie...ma pufnit rasul si i-am zis mamei lui sa aiba grija de el, ca de mic umbla dupa fete!

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pozele sunt aici
Pupici la mamici frumoase si stralucitoare!

rodicamarza spune:
ms SLIMATEI vad ca bb-lul tau e cam de o virsta cu a mea.tu ce-i dai de papa? ca eu disper deja