buna ziua
mama mea are o firma care vinde produse alimentare si non alimentare,pana acum ea a fost vanzatoarea si acum vrea sa isi angajeze o fata careia sa ii dea gestiunea si ea(mama) doar sa verifice
are un calculator si ar vrea sa tina gestiunea pe acest calculator,adica in momentul in care vinde ceva sa se scada automat din stoc si ea sa aiba mai la indemana stocurile
as vrea daca se poate, si stiti,ce program de gestiune este cel mai eficient si care sa nu fie o avere
va multumesc din suflet
daca nu se poate aici macar pe PM pt a nu face reclama
MIRELA mami de andreas nazdravan
O posibilitate am trimis-o prin mesaj privat. Daca doresti detalii te ajut. Nu stiu exact ce anume ar dori mama ta. Poate daca detaliezi pot sa spun mai multe.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
marius multumesc
deci ar vrea sa tina gestiunea pe calculator ca sa fie mai usor si pt contabila si pt ea la inventar
oricum o sa ma uit si pe site-ul dat de tine,multumesc mult
MIRELA mami de andreas nazdravan
Daca ar utiliza si contabila modulul de contabilitate de la acelasi producator tot ceea ce s-ar opera in gestiune(NIR, facturi achizitii, vanzari bonuri fiscale facturi fiscale etc etc) s-ar transfera electronic direct in contabilitate ceea ce ar insemna extrem de mult pentru economia de timp, reducerea erorilor si asa mai departe. Uita-te si intreaba daca doresti.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa