Alsa am primt PM,dar eu nu reusesc sa iti trimit.Imi tot spune ca nu primesti PM-uri!Am reevaluat putin situatia si cred ca optez pt.4 ore de gradi,pt.inceput,si fara mincare de prinz.Nu stiu dc.e posibil la HPK.Trebuie sa ma interesez.
Pentru inceput si eu vreau sa optez pentru programul scurt, cu masa de pranz. Si functie de cum se descurca piticuta mea, mergem mai departe. Si eu sper sa pot la HPK. D-abia astept sa merg sa o vizitez, dar uite ca n-am apucat, si nici in viitorul apropiat nu voi reusi. Tie ce impresie ti-a lasat la vizita?
Mai vorbim,
Mie mi-a placut gradi,exceptind locul de joaca aproape inexistent si scarile interioare cu gresie si abrupte.Oricum mi-au spus ca copiii nu merg prin cladire neinsotiti.Pe mine ma depaseste oarecum financiar pt.ca trebuie sa iau si transport si trebuie, sa pastrez si bona,deci.....ajung la .....!!!!!Asa ca mai ma gindesc.Daca o vizitezi da-mi de stire!
Dia, si mie imi pare cam scumputa, dar vom vedea. Am zis ca voi merge sa o vizitez si ma voi hotara dupa aceea.Vreau sa vad cum va reactiona fetita mea.
Te tin la curent cu noutatile, dar va mai dura un pic pana ajung sa o vizitez, cred ca pe la sfarsitul lunii martie sau inceputul lui aprilie.
Fetelor, ati ramas la fel de multumite de HPK?
Ma intereseaza impresii despre scoala (actualmente Pro Ingenio).
Astept PM.