Dilema mare: Happy Planet kids sau Happy Univers
Raspunsuri - Pagina 4
Maadi spune:
La Happy Planet Kids primesc si cu pampers, chiar daca au 3 ani, poate chiar mai mult. Taxa este anul care urmeaza (2008-2009) de 1400 pentru programul lung. In pret sunt incluse si activitati precum pian, dansuri, arte martiale - cate 2 ore pe saptamana din fiecare, inot (vara),activitati care la Happy Univers se platesc separat. Daca ai lua si aceste optionale in calcul, tot pe acolo ajungi ca bani
Maadi
cri30 spune:
Am inteles. Atunci inseamna ca s-au mai schimbat lucrurile daca primesc si cu pampers la happy planet si devine interesant ! Iar daca sunt incluse in pret acele activitati e ok.
cri30 spune:
Am revenit. La Happy Planet Kids e , intr-adevar , 1400 taxa lunara. Chiar si la cei mici, care nua au nevoie inca de pian, inot etc. Mi se pare f mare taxa, totusi. Poate la cei mari e justificata, daca zici ca include toate astea, dar la cei mici de 2 sni juMATATE - 3 ANI ?...
Maadi spune:
Dansuri fac si la grupa mica si mijlocie, precum si inot vara. La grupa mare incep pianul si artele martiale. Am uitat sa mentionez ca nu se percepe taxa pentru ati vedea copilul pe net, deci si aceasta este inclusa in pret.
Pupici,
Maadi
cri30 spune:
Aha. Pai pot sa zic ca e bine , atunci. Nu am stiut ca au si monitorizare video.
Intre parinti si educatoare exista comunicare?
Problema ar mai fi ca nu e deschisa tot timpul anului. Adica stiu ca toata luna august e inchisa gradinita.
Iar in grupa mica , sau cea in care sunt copiii cu varstele cele mai mici ,cati sunt in grupa?
Maadi, te rog daca poti sa imi spui cate detalii vrei tu aici sau pe pm. Tu la ce grupa ai copilul acolo? Esti multumita? Ai fost dezamagita de ceva acolo?
Au tinut cont si de pretentiile tale , cand a fost nevoie?
Copilul se simte bine acolo?
Te pup!
micheline29 spune:
revin pe subiect cu aceeasi intrebare ca si cri - cati copii sunt la grupa mini - cei de doi ani? e foarte important sa nu fie mai multi de 7-8 caci daca ai grupa de 12-14 / eu asa am citit despre happy planet kids parca in suplimentul cu gradinite de la evenimentul zilei din primavara acestui an / deja este foarte mult. mai mult de 3-4 per educatoare sau ingrijitoare e foarte dificil sa gestionezi. raman la parerea mea buna despre happy univers - personalul pare ok, gradinita din curte e foarte ingrijita si curata. la olga gudyn din cotroceni am vazut camere cel putin la fel de mici ca la happy univers, iar curtea e minuscula. la prikindel in zona au camere mari, dormitor luminos separat, dar am auzit ca au avut probleme cu personalul nu foarte "dedicat" misiunii proprii...
multe gradinite particulare au spatii mici. mie mi-a placut la happy univers ca nu e la strada deci nu exista riscul sa fuga copiii din curte si sa iasa in sosea, zona e foarte linistita, alte gradi au o zona aglomerata sau cu iesire din curte direct pe strada.
sper ca din toamna cand incepe bebeul meu sa fie totul bine. cat despre optionale e bine sa le iei in considerare, dar plata e diferita functie de parinti, eu vreau ca fi-miu sa faca innot, dar nu ma omor dupa pian sau dans. mai curand l-as da de la patru ani la un club de fotbal sa mearga cu taica-su in weekenduri, separat de gradi.
cri am incercat sa-ti dau pm dar era inactivat, ti-am trimis email, as vrea sa stiu detalii despre bebeul tau la happy, cum e grupa mini, cum s-a adaptat cat de multumita esti acum, cum e si cine e educatoarea la cei mici etc
Micheline
Maadi spune:
Micheline 29 - La HPK grupa mica este de la 3 ani, nu au copii sub 3 ani, nu exista grupa mini. Din cate stiu eu si la Happy Univers grupele au intre 10-15 copii.
Sper sa alegi ceea ce este mai bun pentru puiutul tau.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
madelaine77 spune:
Buna dimineata mamici si pitici!
Imi pare tare rau ca v-am lasat 'in bezna' si nu am mai revenit cu informatii, dar am fost plecata mai bine de o luna din tara si nu am avut deloc timp de forum.
Revenind, despre Happy Univers:
Noi mergem tot la Happy, am reanceput din 15 septembrie si suntem foarte multumiti.
Se pare ca in vara problemele noastre au fost cauzate de o disputa cu un al copil mai mare, pentru ca in acea perioada fiind mai multi copii plecati in vacanta si 'miss a noastra'fiind si ea in concediu, nu mergeau fiecare la grupa lui , ci 'la comun'.
Ce sa va zic...chiar sunt multumita. Desigur ca sunt unele lucruri de imbunatatit, dar oamenii astia chiar se ocupa de copii. Pe mine m-a sunat educatoarea cand a venit din concediu sa se intereseze ce s-a intamplat, lucru care mi-a placut enorm si nu din orgoliu ci pentru ca efectiv mi-am dat seama ca le pasa de copii.
De asemenea, doamna directoare este apropiata de ei si discuta cu parintii de fiecare data cand avem intrebari si nelamuriri.La fel si miss.
Noi am fost deja la ziua unei fetite si ne-am simtit foarte bine. Incet, incet ne facem prieteni si invatam cate ceva.
Daca vreti parerea mea de parinte cu un copil acolo (si sa fiti sigure ca sunt obiectiva, de altfel ati vazut ca daca nu mi-a placut ceva am zis) e o gradinita foarte ok.
Va tin la curent si invit la discutii mamicile care au copii la Happy Univers, poate asa ne cunaostem mai bine si reusim sa facem mai mult pentru juniorii nostri aflati 'la primul lor serviciu'
Va pup si succes la gradinita, oricare ar fi cea aleasa.
madelaine77 spune:
Revin cu o completare: am deschis un subiect special pentru mamicile cu copiii inscrisi la gradinita Happy Univers.
Asadar, va invit pe toate sa schimbam pareri la subiectul: 'Noi suntem Happy'.
gratzia spune:
buna seara. sunt mama unui baietel de 5 ani si jumatate care vrea sa schimbe gradinita. pana acum am fost la o gradinita de stat dar vrem sa o schimbam cu una particulara deoarece vrem mai mult pentru gaza noastra. as dori sa primesc o reactie vizavi de gradinita ada kindergarten din cotroceni. are cineva copilul inscris acolo? am tot stat pe forum ma i toata ziua si am citit parerile mamicilor despre gradinite si sincer mi-ar folosi sa aud si alte pareri.astept mesajele voastre.multumesc