Aspirante optimiste > 20 (322)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Pai un progesteron mic arata tocmai ce ziceam, ca nu ai ovulat.
Nu ma grabesc, ca mai stau 1 ora.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Sa explic mai bine: progesteronul creste imediat dupa ovulatie si ramane crescut daca o femeie ramane insarcinata.
In z 21 daca progesteronul e mic, atunci slabe sanse sa fie o sarcina in luna respectiva.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
zenq Oana !
eu citisem ca se pot da si suplimente...
intre timp
sa ma duc si la alt doftor ca nu mai tine...
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Da, se pot da suplimete...pentru asta exact e Duphastonul s Utrogestanul. Amandoua sunt progesteron, primul sintetic, al doile natural.
De asta, femeia care ia unul din cele 2, nu poate face progesteronul in z21 pt ca ar fi influentat.
Si e buna ideea sa schimbi dr..si poate un endocrinolog ar fi mai bun.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Fetele eu ma duc la dr sa vad ce fac foliculii mei. Nu stiu daca mai intru in seara asta, dar o autorizez pe Andra sa va zica ce si cum...![]()
Si sa aveti un weekend minunat. Pana marti cand mai intru astept vesti bune...

Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Oana,neaparat sa ne trimiti vesti despre foliculi.
Drum bun ,sedere placuta si sa stii ca-mi vei lipsi ,chiar daca numai 4 zile nu intri.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Oare cand ne aduce Cami vestile despre bebicul ei?
Abia astept si eu ziua de maine,sper sa nu se fi spart deja ,azi m-a durut foarte rau ovarul drept...,la stangul nu mai simt nimic 

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Jasmi,sa vii si tu cu noutatile,
.
Maaaaamaaa ce de vesti vom primi in seara asta,

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
iulia_30 spune:
Draga ruxandrab,vreau sa iti spun ca aceste teste de ovulatie pe care le folosesti tu ,cred ca nu sunt chiar fidele.Eu le-am folosit doua luni la rand si nu indicau ziua.luna trecuta am folosit teste minut si Nova(parca)si ambele au indicat in ziua 17 pozitiv.Luna aceasta am folosit aceleasi teste ca si tine si nimic,desi am avut mucus asa cum nu am mai vazut de ani de zile.Si eu am progesteronul mic si acum fac tratament cu Duphaston di ziua 16-25.Acum imi este bine doar ca a trebuit sa mai aman luna asta proiectul bebe.
A ,si din ziua 3-4 pana in ziua 16 iau macca si pastilute din napraznic.Succes.
iulia